1. kolo
17.08.2018 22:15 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Levante UD 0:3

Hodně nečekaný výsledek se urodil na stadionu Villamarín v Seville. Betis si i přes drtivou územní převahu nedokázal poradit s Levante a s valencijským celkem nakonec ostudně pohrál 0:3. Hosté především vyučovali efektivitu, dvakrát se trefil José Luis Moráles.

Betis měl územní převahu od začátku do konce. Držení balónu nakonec dosáhlo 77%, jenomže ani to na bodový zisk nestačilo. Levante předvedlo smrtící útoky a proměnilo co se dalo.

Sevillské trápení odstartovalo sedmou minutou, kdy měli Béticos první velkou šanci. Firpeho nepříjemnou ránu brankář zkrotil a Morónovu nepříliš razantní dorážku bez problému zastavil obránce. Tlak Betisu nepolevoval, ale ve 38.minutě se Levante postaralo o šok. Rychlou akci po pravé straně předvedl Jason a Roger Martí před prázdnou brankou nezaváhal! Těsně před koncem prvního poločasu Betis hosty výrazně zmáčkl, ale vyrovnání se nedočkal. Guardado těsně minul, zatímco Boudabouz hodně přestřelil.

Obraz hry se ve druhém dějství neměnil, tedy Betis na míči trpělivě obléhal Olazábalovu branku, leč marně. Hostující brankář si připisoval jeden zákrok za druhým. V 54.minutě pak přišla pro domácí studená sprcha, José Luis Moráles předvedl úchvatné sólo, zasekl před posledním obráncem, který se sklouzl a pak v tváří tvář Olazábalovi poslal balón do sítě.

Druhá branka už na Betis dolehla a chvíli trvalo, než se z ní domácí celek otřepal. Nicméně Levante drželo otěže zápasu ve svých rukou a skvěle rozehrané utkání i přes další příležitosti soupeře nepustilo. V samotném závěru pak přišla rána z milosti v podobě třetí branky. V páté minutě nastavení byla obrana Betisu už natolik rozhozená, že stačil rychlý kontr a José Luis Moráles přidal svůj druhý zásah v utkání. Levante zostudilo Betis na jeho půdě a vyhrálo 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele