17. kolo
23.12.2018 18:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Rayo oživilo šance na záchranu, když doma porazilo Levante 2:1

Fotbalisté Vallecana v posledním zápase tohoto roku dokázali porazit Levante 2:1 a trochu zlepšili své vyhlídky na záchranu. Rayo zůstává nadále předposlední, avšak manko na nesestupové pozice stáhlo na rozdíl tří bodů. Tři body týmu vystřelil ve druhém poločase Raúl De Tomás.

Rayo v tomto zápase potřebovalo nutně zabrat a kde jinde dát svým fanouškům dárek, než na domácím stadionu. Utkání s Levante nebylo v žádném případě jednoduché, ale Vallecano ho nakonec zvládlo a oživilo své naděje na záchranu.

Diváci museli na první branku zápasu čekat do 23. minuty, tedy do doby, než se jako první prosadili domácí borci. Moreno si z hostujících hráčů udělal doslova tréninkové kužely a následně předložil balón před prázdnou branku, kde Toňo jen nastavil kopačku!

Rayo vedlo 1:0 a klidně mohlo své vedení ještě zdvojnásobit. Raúl De Tomás se ocitl sám před brankářem Olazábalem, jenomže v šanci trestuhodně selhal. Na druhé straně neuspěl Rochino, jehož vynikajícím zákrokem vychytal Dimitrievski. Ve 44. minutě zahodil poslední šanci prvního poločasu Moreno a Olazábal nakonec nemusel ani zasahovat.

Vallecano si neslo do šaten hubený náskok, o který zhruba po hodině hry přišlo. Rubén Rochina si seběhl na zpětnou přihrávku a přesnou střelou srovnal na 1:1. Jenomže hosté se z vyrovnání dlouho neradovali. Olazábal při další akci Raya vyrážel balón před sebe a Raúl De Tomás dorážkou rozhodl o vítězství Raya 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele