10. kolo
28.10.2017 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Villarreal CF 1:1

Přestože je Atlético Madrid ve španělské La Lize stále neporaženo, ke spokojenosti mají svěřenci Diega Simeoneho daleko. Hned v pěti případech si totiž madridský klub připsal remízu, a to včetně sobotního zápasu s Villarrealem, který si odváží cenný bod za výsledek 1:1, neboť na průlom skóre v podání domácího Ángela Correy dokázal odpovědět deset minut před koncem Carlos Bacca.

V úvodu utkání měl první šanci na skórování Antoine Griezmann, jenž napálil brankovou konstrukci, a vzápětí neuspěl ani dorážející Saúl Ňíguez, jelikož na brankové čáře výtečně zasáhl stoper Víctor Ruiz. Když pak krátce před poločasovým odchodem do kabin kvůli výtečnému zákroku brankáře Mariana Barbosy přišla vniveč i tvrdá hlavička Diega Godína, skončila první pětačtyřicetiminutovka bez branek.

Po změně stran se aktivní Griezmann proměnil v nahrávače a nadýchanou lobovanou přihrávkou našel volného Correu, který si míč ideálně zpracoval do běhu a nekompromisní ranou propálil Barbosu na přední tyči. Atlético bylo v tu chvíli na koni a krátce nato málem slavilo podruhé, neboť se v dalším přímém souboji s brankářem Villarrealu ocitl Kevin Gameiro. Francouzský forvard však pouze napálil Barbosu a za jeho omyl přišel trest. V jednaosmdesáté minutě dokázal po rohovém kopu předskočit Godína Carlos Bacca a povedenou hlavičkou nedal brankáři Oblakovi šanci zasáhnout.

Atlético tak zůstává na čtvrtém místě s tříbodovým náskokem právě před Villarrealem, ovšem manko na vedoucí Barcelonu se znovu navýšilo na rozdíl osmi bodů. Nyní je však třeba odložit ligové trable stranou a soustředit se plně na nadcházející Ligu mistrů s ázerbájdžánským Karabachem, kde madridští doposud nevyhráli a čelí vážnému riziku vypadnutí z vyřazovací fáze.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele