6. kolo
23.09.2017 13:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:0

Šlágr mezi dvěma účastníky Ligy mistrů skončil vítězstvím Atlétika Madrid 2:0. Sevilla tak poprvé v sezoně okusila hořkost porážky a v tabulce se propadla na třetí místo. Na druhou pozici se naopak vyhouplo Atlétiko. Branky začaly na novém Estadio Wanda Metropolitano padat až po změně stran, když se postupně prosadili Yannick Carrasco a Antoine Griezmann.

Souboj dvou těžkých vah začala velkými šancemi na obou stranách. Jako první zahrozila Sevilla, jmenovitě Sarabia, který vypálil a rána po teči změnila před Oblakem směr a skončila na tyči! To byla velká příležitost hostů. Na druhé straně zase dostal nabito v šestnáctce Filipe Luis a Sevillu zachránilo břevno! Divoký začátek pak vystřídal klidnější zbytek poločasu a tempo se postupně vytrácelo.

Do druhého poločasu vstoupili lépe Simeoneho svěřenci a ve 48.minutě se ujali vedení. Yannick Carrasco vlétl do pokutového území jako uragán, vyhnul se i vyběhnutému Ricovi a střelou do prázdné branky zakončil. Sevilla rozhodně neskládala zbraně, ale Oblaka ohrozit nedokázala. Naopak Atlétiko mohlo zvýšit, ale Vietto na pozorného Rica nevyzrál. Tři body pro Los Colchoneros přiblížil až francouzský forvard Antoine Griezmann. Dvacet minut před koncem mu Filipe Luis přistrčil balón a Griezmann měl spoustu času se podívat a umístěnou ranou přidal pojistku.

Dvoubrankové manko už bylo na Andalusany příliš. Atlétiko navíc jako vždy skvěle bránilo a v závěru ještě mohlo přidat třetí zásah. Correa si udělal prostor ke střele, ale balón poslal těsně nad Ricovu branku. Atlétiko udrželo čistý štít a Sevillu porazilo 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme.

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím v remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele