36. kolo
06.05.2018 16:15 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 0:2

Překvapivý výsledek se odehrál na stadionu Wanda Metropolitáno v Madridu. Atlétiko doma nečekaně nestačilo na Espanyol a může přijít o průběžné druhé místo. Na výhře Katalánců se vlastní brankou podílel Savić a čtvrthodinu před koncem pojistil výsledek Baptistao.

Atlétiko ještě mělo v nohách těžké semifinále Evropské ligy proti Arsenalu a do zápasu s Espanyolem nenastoupilo v nejsilnějším možném složení. Pouze na lavičce náhradníků zůstali Griezmann, Godín, Saúl nebo Gabi.

Do první šance zápasu se dostal domácí Vitolo, branku Espanyolu ale minul. Krátce na to se zranil a musel ze hry odstoupit, Simeone pak vsadil na Aronu Saného. Na druhé straně pálil Gerard Moreno a Oblaka zachránila tyčka. Espanyol měl mírněji navrch, což potvrzovala i statistika držení balonu.

Diego Simeone nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, takže na druhý poločas přichystal další střídání a hru měl oživit Saúl Ňíguez, jenomže ani to nepomohlo. Naopak, v 53.minutě šel Espanyol do vedení. Melendovu ránu si nešťastně srazil do vlastní branky stoper Savić a na Wanda Metropolitano se rodil překvapivý výsledek. Atlétiko na chvíli zabralo, ale s další gólovkou přispěchal opět hostující tým. Baptistaa i Gerarda Morena výborně vychytal Oblak a ještě udržel Atlétiko ve hře.

Nebylo to na dlouho. Další rána Lea Baptistaa už zapadla k tyči, takže Espanyol už vedl 2:0. Atlétiko se nakonec nezmohlo ani na zdramatizování zápasu, střelecky vyšlo na prázdno a s Espanyolem ztratilo všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele