14. kolo
03.12.2016 13:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Granada CF - Sevilla FC 2:1

Překvapivý výsledek se zrodil v Granadě, kde beznadějně poslední tým tabulky zdolal FC Sevillu! Nazariés, jak ce celku přezdívá, si připsali vůbec první výhru v sezoně a svými brankami se o ní postarali Pereira s Lombánem. Sevilla se tak odmítla posunout na druhé místo a po víkendu se na ní může bodově dotáhnout Atlético Madrid.

Měl to být jednoznačný zápas ve prospěch hostů, jenomže jak už to ve fotbale bývá, zrodilo se velké překvapení. Domácí začali bez přehnaného respektu a Seville činili okamžitě potíže. Bogo z úhlu pálil na Rica a sevilljský brankář zneškodnil na rohový kop. Diváci čekali v Granadě na první branku 27.minut. Boga doslova roztancoval Adila Ramiho a naservíroval přihrávku přesně na kopačku střílejícího Andrease Pereiry - 1:0 pro Granadu. Domácí byli v eufórii, nicméně ještě do konce poločasu mohli o vedení přijít. Ve 42.minutě měl stoprocentní šanci Mariano, ten se zbavil i brankáře ale jeho střelu na brankové čáře zastavil Lombán!

Sevilla určitě chtěla s nelichotivým výsledkem po změně stran něco udělat, jenomže jí zlomil další inkasovaný gól. Domácí rozehrávali rohový kop, ten byl prodloužen na zadní tyč kde v náběhu Lombán bez problému trefil prázdnou branku. Dvougólové manko už bylo pro Sevillu velkým varováním.

Jenomže svěřencům Jorgeho Sampaoliho to vůbec nešlo. Poslední tým tabulky si náskok bez sebemenších problémů držel. Až pět minut před koncem začali hosté výrazněji hrozit. Vázquez z malého vápna Ochou nepřekonal, ale mexický brankář stejně čistý štít neudržel. Až v nastavení se provinil faulem asi nejviditelnější hráč zápasu Lombán a sudí nařídil ve prospěch Sevilly pokutový kop. Wissam Ben Yedder ho bezpečně proměnil, ale více už hosté nestihli.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele