4. kolo
17.09.2016 13:00 CET
1 : 5
(0:3)

Reportáž

Barcelona rozdrtila Leganés 5:1

V úterý odnesl běsnění Barcelony skotský Celtic, nyní to je domácí Leganés. A pochopitelně se zase trefil trojzubec Messi, Neymar, Suárez. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 5:1 pro Katalánce, jediný úspěch domácích zaznamenal z volného přímého kopu Gabriel.

V lize Barca naposledy podlehla Alavésu 1:2 a byla z toho prvotřídní senzace. Případnou rodící se výsledkovou krizi však Katalánci rázně smetli ze stolu. Celtic zostudili sedmi brankami a smlsli si i na nešťastném Leganésu.

Domácí nesehráli vůbec špatnou partii, ale prvního cíle rychle neinkasovat se jim nepodařilo dosáhnout. Messimu stačilo patnáct minut na to, aby otevřel katalánskou střelnici. Trestuhodně nebráněn si převzal přihrávku od L. Suáreze a pak bez nejmenších problémů překonal Serantese. Další branku si hosté přichystali znovu po patnácti minutách a role se tentokrát otočily, přihrával Messi, uklízel Suárez. Jen krátce po druhé brance mohl Leganés snížit, jenomže Machis nejprve z úhlu nepřekonal ter Stegena a pak ani zastupujícího stopera Umtitiho. Před koncem prvního poločasu pak Barca znovu rozebrala defenzívu domácích do posledního šroubku a do prázdné branky uklízel poslední z fenomenálního tria Neymar.

O vítězi bylo rozhodnuto a otázkou zůstávala jenom výše skóre. Lionel Messi z pokutového kopu zvyšoval už na rozdíl čtyř branek a nepopulárního bůra završil v 66. minutě krásnou střelou Rafinha. Leganés si alespoň připsal čestný úspěch, devět minut před koncem předvedl parádní přímý kop Gabriel a ter Stegen plachtil vzduchem zbytečně. Další branky už v zápase nepadly, Barcelona zvítězila 5:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
valloire

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte, zdravim... nema nekdo DIGI 2 GO? Nebyl by nekdo ochotný se se mnou podelit o 1 zařízení na DIGI TV ? Zaplatil bych část poplatků. Jde mi jen o DIGI sporty, dekuji Smile pripadne piste na penaldo@post.cz - muzeme se domluvit i tam

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 2

Reagovat
N.Gin

Novacek co remizoval s atletama? Kde jsem to jenom...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce vyrazit na Barcelonské derby?!

http://www.fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=26129

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad i s hráči základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele