22. kolo
03.02.2013 19:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Barcelona na Mestalle nepřesvědčila a odváží si pouze bod

Katalánský velkoklub mohl reagovat na další zaváhání Realu a v případě úspěchu tak navýšit svůj náskok na úhlavního rivala na úctyhodných osmnáct bodů. To se však Barceloně nepodařilo a ve výsledku může být za bod z Valencie ještě ráda.

Úvodní půlhodina byla z obou stran nejvíce ze všeho "rozkoukávacího" charakteru a časté nepřesnosti při rozehrávce v podstatě znemožňovaly vytvoření jakékoliv zajímavé situace. Čekání se však domácímu publiku přece jen vyplatilo: Soldadův centr odvrátil Piqué jen k nohám Banegy a argentinský středopolař z pokutového území bez větších problémů usměrnil mičudu do branky - 1:0.

Radost však domácí ekipě dlouho nevydržela. Konkrétně Pereira ve vápně nedovoleným způsobem poslal k zemi Pedra a sudí González bez váhání ukázal na penaltový puntík! Balón si postavil Messi a zkušeně srovnal na 1:1. Hostující tahoun tak zaznamenal již svůj 45. gól v sezóně, přičemž zároveň dokázal skórovat ve dvanáctém utkání v řadě, čímž tak opět ještě vylepšil svůj vlastní rekordní zápis.

Kdo po obrátce čekal výrazný nápor Blaugranas, musel být zklamaný. Soldado sice nedokázal hlavou z nadějné pozice zamířit přesně, ale tato situace měla sloužit pouze jako "pozvánka" na dění v dalších minutách. Krátce poté měl sice velkou možnost Fàbregas, avšak kulatý nesmysl poslal z obtížné pozice jen do boční sítě valencijské branky! Po hodině hry to byl střídající Canales, kdo vyslal na Valdése povedenou dělovku, strážce hostující branky si ale poradil! "Los Che" mohl těsně před koncem spasit Soldado, ovšem ani jemu nebylo přáno, neboť se mu do cesty postavil opět bezchybný strážce barcelonské branky!

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Robík

Přidávám se k Tvému tipu,Barca si může dovolit zaváhat a Valencii by to pomohlo,takže určitě budou makat

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
Pharrell

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
Juan Román Riquelme

mordor dneska remiza a my vcera 0-1 v granade.....aj tak sa da

Reagovat
Robík

Aj tak sa da.Jen nám ta remíza nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xx97oq_yyyy-yyyyyyyy-yyyyyyy-1-1-yyyyyyy_sport#from=embediframe

Co se to s Barcelonou stalo? Najdednou jako by to ani barca nebyla....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele