7. kolo
01.10.2011 20:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Granada CF 1:0

Valencia porazila Granadu a minimálně na dvě hodiny se posunula do čela tabulky. Snadné to ovšem neměla a svým laxním výkonem si cestu za třemi body hodně zkomplikovala, nováček koneckonců nebyl daleko od vyrovnání...

Domácí začali velmi dobře, v prvních patnácti minutách uzamkli soupeře na jeho polovině a už ve 4. minutě šli do vedení. K míči se dostal Canales, z dálky vypálil levačkou a jeho střela skončila přesně u levé tyče Robertovy svatyně - 1:0.

Pojistit netopýří náskok mohl Soldado, proti jeho hlavičce vytáhl Roberto velmi dobrý zákrok a činit se musel i na druhé straně Guaita, jehož z trestného kopu protáhl Benitez.

Další vzrušení přinesla střela Banegy, tu Roberto vyrazil a následně se musel rychle přemístit, aby stihl pokrýt hlavičku Madura. V první půli nebyla k vidění ani jedna žlutá karta, i když jednu by si zasloužil rozhodčí Iturralde Gonzalez, ten v humorném momentu podklouzl, na zem srazil i Canalese a založil tak brejk hostí. Ten úspěšný nebyl, na rozdíl od sudího omluvy, kterou Canales s úsměvem přijal.

Canales se v první půli připomněl ještě jednou, v nadějné situaci vzal odpovědnost na svá bedra a mířil těsně nad. Do úvodní pětačtyřicetiminutovky se pak ještě vešly zblokovaná střela Pabla a Robertův zákrok proti pokusu Banegy.

Úvod druhé půle znovu patřil domácím, po centru Mathieuho se do neúspěšného zakončení dral Soldado, zajímavou nabídku do vápně pak posílal Piatti. S postupem času ovšem valencijská snaha uvadala a na řadu se dostala Granada. Stále častější pak byl pískot tribun na vlastní hráče.

Vše předznamenal Geijo a jeho nepřesná střela. O několik minut později zahrávala Granada rohový kop, Geijo našel hlavu Iniga a ten orazítkoval břevno.

Klid do domácích řad nedokázal po přihrávce od Jonase přinést všemožně se natahující Soldado a následně sledoval na první pokus povedené zakončení Martinse, jemuž ovšem chyběla razance, a tak Guaita neměl velké problémy. Střídající Martins se ke slovu dostal ještě jednou, po minele Ramiho postupovali hosté do nadějného brejku a ten zákrokem před pokutovým územím zastavil faulem minimálně zavánějícím zákrokem Rami, píšťalka sudího zůstala němá.

A důvod k nějaké akci neměla ani ve třetí minutě nastavení, i když ona situace si o to přímo říkala. Soldado se v pokutovém území neukvapil a zpětnou přihrávkou předložil míč Jonasovi, ten si mohl vybrat, kam pošle míč, nakonec ovšem trefil jenom Roberta. Mrzet ho to nakonec nemuselo, jelikož Valencia vyhrála, výkonem ale rozhodně neoslnila.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
randi

2:0 a žádný blbosti jako proti Seville!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia CF 4 - 2 Granada CF

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, Piatti, Canales

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele