26. kolo
04.03.2012 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Granada CF - Valencia CF 0:1

V dalším utkání se favorizující Valencia představila na půdě nováčka z Granady. Hosté nakonec dokázali v poměrně vyrovnaném duelu vyhrát nejtěsnějším možným výsledkem 0:1 díky gólu Sofiana Feghouliho z prvního poločasu. Valencia si tak díky vítězství pojistila třetí místo, na kterém má nyní šestibodový náskok před čtvrtým Athleticem. Granada má náskok čtyř bodů na sestupové pozice a bude bojovat o záchranu.

V prvním dějství byli diváci svědky poměrně nudné podívané. Domácí byli zataženi na vlastní polovině hřiště a snažili se zejména neinkasovat. Jejich výlety na polovinu Valencie ani nestojí za zmínku a tak hrozili pouze hosté.

Defenzíva domácích však byla velmi pevná a první šance byla až ta gólová ve 32. minutě. Na pravé straně se uvolnil Sofiane Feghouli a tvrdě vypálil na branku Granady. Gólman César jeho střelou pouze stlumil a balón si nakonec našel cestu za brankovou čáru - 0:1.

Zbylá čtvrthodinka první půle přinesla ještě jednu obrovskou příležitost. Po povedené kombinaci se do zakončení z úhlu dostal Jordi Alba, ale jeho pokus skončil pouze na brance Granady. Po nevýrazné první pětačtyřicetiminutovce se tak šlo do kabin za zaslouženého vedení hostující Valencie v poměru 0:1.

Druhý poločas byla k vidění ještě horší podívaná než v tom prvním a diváci místo šancí a gólů viděli pouze hromadu žlutých karet a některá střídání. Ve druhém poločase rozdal rozhodčí hned devět žlutých karet a v závěru zápasu se kvůli kouskování hry nastavovalo až sedm minut.

Mírně lepší byla i ve druhém poločase Valencia, která si přeci jen dokázala vytvořit alespoň náznaky příležitostí. Hlavní roli v nich většinou hrál Roberto Soldado. Nejprve v 63. minutě zkoušel štěstí ze střední vzdálenosti, kdy jeho tvrdá rána jen těsně minula pravou tyč branky Césara.

Druhou střelu měl Roberto Soldado v závěru utkání, kde pálil z hranice pokutového území, ale ani tentokrát se jeho střela nevešla mezi tři tyče. Granada však byla směrem dopředu bezzubá a nedokázala ohrozit branku Valencie.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele