11. kolo
19.11.2006 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Getafe CF 1:0

Villarreal pokračuje v průniku do horních pater tabulky, Getafe zdolal s přispěním štěstí. První šanci měli hosté, když domácí neodvrátili roh, ale Alexis Ruano pálil vedle branky. Na druhé straně střílel mimo branku Senna, Marcos García se málem trefil nůžkami. Do poločasu zkusil střílet ještě hostující Javi Casquero. Na začátku druhé půle centroval Mario Cotelo z Getafe, Manu del Moral hlavičkoval a trefil jen boční síť. Vedení se ujali domácí svěřenci kouče Pellegriniho. Cani rozehrál roh a Arruabarrena uspěl v souboji s gólmanem Abbondanzierim. Závěr zápasu se odehrál v poklidné režii domácích. Pokusy Somozy, Franca a Forlána byly nepřesné.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele