8. kolo
29.10.2006 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Villarreal CF 0:1

Nový kouč San Sebastianu Lotina tým prozatím neprobudil, hostující Villarreal si odvezl všechny body. Přiotm se domácí do soupeře od začátku zakousli. Feliciovu i Aranburovu střelu ale chytil pozorný Viera, na druhé straně hlavičkoval zblízka Nihat jen do gólmana Claudia Brava. Domácí měli převahu, po rohu Garitana mířil hlavou nad Kovačevič, po centru Aranbura vedle branky. Aranburu pak zdálky Vieru jen otestoval. Další šance hostí zmařil navrátilec na Anoetu Nihat. Nejprve opět trefil jen gólmana, z trestného kopu zamířil nad. Po centru domácího Rossata hlavičkoval mimo Labaka, před druhou brankou si Bravo poradil s pokusem Forlána. Devět minut před koncem padl jediný gól, když roh Riquelmeho usměrnil hlavou do branky Arruabarrena. San Sebastian ještě mohl srovnat, ale Ansotegui zamířil hlavou vedle, stejně jako o pár chvil později Gerardo. Na druhé straně byl nepřesný ještě Cani.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele