31. kolo
22.04.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Levante UD - Getafe CF 1:1

Levante nedokázalo dotáhnout dobře rozjetý zápas proti Geatfe a po remíze 1:1 zůstává i nadále v pásmu sestupu. Jeden bod přitom nestačí ani hostům, pohárová Evropa se totiž opět o něco vzdálila.

Tým z Valencie začal utkání skvěle, už ve třetí minutě se po rohovém kopu zorientoval ve skrumáži před brankou Abondanzieriho nejlépe Riga a poslal svůj celek do důležitého vedení. Levante bylo při chuti, v prvních dvaceti minutách na hřišti jasně dominovalo a snažilo se zasadit rozhodující úder, jenže ve dvou šancích ve vápně se neprosadil Reggi, hlavičkou neuspěl ani Kapo. Tyto šance probudily i hosty a hra se vyrovnala. V obrovské příležitosti se objevil Guiza, když selhal tváří v tvář brankáři Molinovi. Zkušený brankář svůj tým tentokráte podržel, ale po přestávce bylo vše jinak.

Ospalý úvod druhé pětačtyřicetiminutovky byl totiž přerušen hrubou chybu Moliny, který špatně vyběhl na centrovaný míč po rohovém kopu a Belenguerovi už nezbývalo nic jiného, než trefit prázdnou bránu, což také bez větších problémů dokázal. Stejně jako dominovalo Levante po úvodním gólu, ovládli nyní hřiště svěřenci Bernda Schustera, kteří vycítili, že vítězství je na dosah ruky. Ovšem zrovna v době největšího náporu hostí unikl po levé straně Kapo, našel Descargu a ten hlavou rozvlnil síť Molinovy svatyně. Radost domácí nicméně netrval příliš dlouho, protože rozhodčí Delgado Ferreiro po pár sekundách přemýšlení gól neuznal pro údajný útočný faul, což způsobilo na městském stadiónu ve Valencii velké nepokoje. Výsledek se každopádně nezměnil a přestože se oba soupeři rozešli smírně, ze hřiště ve skutečnosti odcházeli dva poražení.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele