4. kolo
24.09.2006 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Athletic Bilbao 0:0

Getafe se rozešli bezbrankovou remízou s Bilbaem, v zápase padly tři červené karty. Domácí začali náporem, Paunovič střílel v páté minutě vedle, pokus Guizy likvidoval Aranzubía. Za hosty to zkusil zdálky Yeste, ale nepřesně. S další střelou už Yeste mířil lépe, ale trefil jen břevno. Ještě do přestávky pak hosty oslabil ostrým zákrokem Sarriegi, po kterém stoper po červené kartě zamířil předčasně do sprch. Ostrá hra následovala i po změně stran. Po druhé žluté byl vyloučen i domácí Contra. Přišly ale i šance, branku domácích nejprve ohrozil Garmendia, po Yesteho rohu odvrátili domácí hlavičku Ustaritze na brankové čáře. Pět minut před koncem byl vyloučen další hráč Bilbaa Murillo. V závěru mohli domácí strhnout vítězství na svou stanu, ale Celestini střílel nad, Casquerův pokus zblokoval Iraola.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele