9. kolo
04.11.2006 22:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - FC Barcelona 1:1

Barcelona pokračuje v nepřesvědčivých výsledcích, na Deporu dokázala jen remizovat. Nastoupila s Iniestou a Saviolou v základní sestavě, místo uvolněného Puyola hrál Thuram. La Coruňa nastoupila v obvyklém složení, na místo podhrotového hráče byl loni ještě hráč Barcy B Verdú. Všichni nastoupili s černými páskami na znamení soustrasti s úmrtím otce Carlese Puyola. Zápas se Barce nevydařil, když jen pětkrát vystřelila směrem na Aouateho.

První šanci měli domácí, Riki ale místo centru z trestného kopu raději střílel a míč skončil nad. Dlouho se hráli ve středu hřiště, jen s náznaky šancí na obou stranách. Po necelé půlhodině se blýskl La Coruňský Verdú. Rozjel samostatnou akci, obešel i Thurama, ale z úhlu pálil jen do míst kde stál Valdés. Skvěle si pak narazil Ronaldinho se Saviolou, ale než se Brazilec dostal do zakončení, byl odstaven Juanmou. První střelu na Aouateho mohl vyslat až Saviola, ale Juanma ji zblokoval. Pak Saviola hledal přihrávkou Messiho, toho hloupě fauloval opět Juanma a penaltou Ronaldinho nepohrdl. Barca vedla. Na druhé straně zahrával Depor roh, Lopo vyskočil mezi Márquezem a Edmilsonem, ale hlavičkoval těsně vedle. Do půle zahrozila Barca ještě z brejku, Messi vysunul Deka a jeho pokus Aouate vyrazil na tyč.

Do druhé půli vstoupili domácí náporem, ale šance si nevytvořili. Až po trestném kopu hlavičkoval nad Arizmendi. Před opačnou brankou Iniestu vytlačil z dobré střelecké pozice Aouate. Depor kontroval po trestném kopu, když zakončení Rikiho zblokoval Edmilson. Další velkou šanci spálil Riki po centru Estoyanoffa. Po další akci už padl gól. Míč vedl Verdú, k němu se nachomítl Edmilson a sudí odpískal přísnou penaltu. Estoyanoffovi ji Valdés skvěle chytil, ale s dorážkou Juana Rodrígueze už nemohl dělat vůbec nic. Na druhé straně po rychlém protiútoku netrefil v jasné šanci přesně Messi, Guilyho pokus zablokoval Lopo, Dekův pokus kryl Aouate. Depor měl ještě obrovskou příležitost po centru Estoyanoffa, ale Cristian hlavou branku netrefil.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (84)

Přidat komentář
Messiáš

1:3

Reagovat
HOST*sestinozen

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak plichtu sem trefil... Sice 1:1, ale neva... Sakra, kurs 3,00, sem to chtěl dát za 200 spolu s Manchesterem a neprohrou Levante To by byla výhra...

Reagovat
HOST*

3:1

Reagovat
HOST*antimadrista

2:3

Reagovat
Marv

Reagovat
HOST*PUYOL

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Tavo

Vamos!

Reagovat
smazaný uživatel

..a budem spokojný

Reagovat
Xavi

Tak na tento zápas se velice těším. La Coruňa, můj černý kůň soutěže v této sezóně a také oblíbený tým. Na Riazoru to není nikdy jednoduché, navíc bez Xaviho, Gudjohnsena - což je podle mě dobře, protože by mohl hrát Saviola, ikdyž nedivil bych se, kdyby dal nalevo Messiho, vpravo Giulyho a na střed Ronaldinha, ale snad né.

Tip snad ani nemám, protože by mě nepřekvapilo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Depor je hodně mladej, v tomhle zápase bych vám věřil

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

El padre de Carles Puyol fallece en un accidente laboral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*cracker

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle sezóna je zatim jedná velká katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim čemu se divíš. Naší modle a kapitánovi zemřel otec, spousta hráčů je zraněnejch (Eto'o,Xavi,Eidur).

Samozřejmě, že smrt Puyola seniora je nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Smrt je katastrofou, stejěn jako teď další, kdy zemřel bratr Gerarda náš bývalýá hráč, každopádně nechápu, prčo by sezóna měla být jedna velká katastrofa. Zraněních máme nejmíň za poslední roky a zmiňovat deset dní Xaviho nebo Eidura je opravdu hodně divné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, pane chytrej. Zranění Eto'a je asi nejzávažnější ztráta za poslední tři roky. Xavi jsme mohli nahradit, Samuela zatim ne.

Že Carlesovi zemřel otec může mít za následek, že nosnej bod naší defenzivy ztratí formu, nebo se na fotbal vykašle úplně. Druhá varianta je samozřejmě dost nepravděpodobná, ale osobní život je výš než rodina a nikdo neví co to s Puyolem udělá. Každopádně se může vrátit na hřiště a už nikdy nemusí hrát tak jako dřív.

Tak to je jenom na okraj.

Dál jsou tady sportovní neúspěchy. Trojka v superpoháru od Sevilly, potom průvah na Stamford Bridger, provar v Brémách, prohraný Clásico. K tomu nejistá pozice ve skupině. Sice ty neúspěchy jsou vyvážený úspěchama v Lize a taky prvním místem v tabulce, ale vzhledem k hernímu projevu (až na pár výjimek jako Clásico, Chelsea doma, Sevilla doma...) je to spíš horší než lepší.

Takže si to svý kyslíkovský

může strčit víš kam.

Reagovat
smazaný uživatel

oprava : osobní život a rodina je výš než fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tak vypadá, že Barce fandíš první rok, nanejvýše třetí.

Sportovní nesúěchy, no ty ses zbláznil, noví fanoušci asi na to nejsou zvyklí, že se nevyhrává úplně všechno, ale Barca vede ligu a to je zatím super úspěch, který není zas až tak úplně běžný co s týče celé historie...

Na Realu jsme ani jedno uv historii nevyhráli dvakrát posobě, máme tam zcela zápornou blilanci, co bys čekal?

Před dvěma lety jsmě měli čtyři ětžká zranění, loni bylo nejvíce svalových zranění myslím vůbecv v historii klubu, oproti tomu je to letos nic.

Osobní problémy, to je věc hrozná, ale to je tak všechno.

Vedem ligu a ty řekenš, že je to jedna velká katastrofa, ty jsi fakt hňup. Xavi deset dní.

Reagovat
HOST*Tavo

První rok, nanejvýše třetí Ty máš doma křišťálovou kouli?

Xaviho 10 dní může být to samý jako Samuelovo původní 2 měsíce...

Minulá sezona byla plná zranění, to je pravda. Ale ani Xaviho, opakované Márquezovo, Gabriho, krátké Eto'ovo, Messiho, Edmílsonovo a Mottovo nebylo tak osudové jako půlroční útrum Samuela.

Barce fandim krátce, od dob Van Gaala a Gasparta, takže na úspěchy nijak zvyklej nejsem, ale spíš jsem se už smířil s tím, že za Rijkaarda budem prostě vyhrát. A potenciál na to máme a neřikej, že bys nechtěl, aby jsme byli pořád nejlepší

Jinak já seru na to, jakou bilanci máme na Santiago Bernabeu, prostě Clásico je otázka nejvyšší prestiže a hrdosti a už proto by se mělo vyhrávat.

A já nevim, kdo tady letos nejvíc střílí do vlastní řad... takže moje konstatování po včerejší tragédii je naprosto v pořádku.

To že se mi moc nelíbí výsledky neni nic převratnýho. Stejně jsou na tom všichni, včetně tebe. Tak si dej studenou sprchu a vychladni. Občas jsi vážně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to opravdu být nemůže, je to deset dní...

A proč by to mělo být proboha osudové? Etoo v Seville hrál a dostal isjme trojku, na SB jsme prohrál itaké i s Etooem, takže nemel nesmysly, eto ochybět bude, ale to chyběl i Xavi a jen proto, ež sjme neporazili na jejich hřišti vedoucí celky anglické a německé ligy neznamneá, že je to osudové, trošku zhýčkaný, ale to je to, co už jsem psal.

Chci, abychom byli lepší, ale po té, co jsme si vytrpěl roky kdy jsme byli v půlce sezony dvanáctý, prostě nepovažuju první msíto za součást katastrofy...

Sereš, mělo by se vyhrávat. No ty jsi vtipný. Překonejme všechno, co jsme za 107 nedokázali, jinak je to katastrofa.

Výkoyn se mi některé samozřejěm nelíbí, to je jasné, to se mi nelíbili ani loni, ale to ke tomu patří.

Ale jako "jedná velká katastrofa" a na SB by se mělo vyhrávat a máme sposutu zarnění (10 dní Xaviho), to jsi se trošku odstřelil.

Reagovat
HOST*Tavo

Ale já jsem se vůbec neodstřelil. V tý závorce máš všechny zraněný hráče. Pro mě tři je dost.

Tou velkou katastrofou jsem hlavně myslel tu smrt, ale koneckonců jsem to dost jasně zdůraznil, tak aby to pochopil i úplnej blbec. Takže je mi tě trochu líto.

A ještě jedna věc, pane Statistiko. Všichni culés chtěj, aby Clásico vyhráli právě azulgrana a když prohrajou tak je to vždy neštěstí. Vidí to totiž celej svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, všichni to chcou, to nikdo nepopírá. JDe ale o to, že porážka tam neznamená katastrofu, je to velké zklamání, sere mě to, ale prostě se to dá čekat. Zdůrazňovat jsi mohl co chceš, ale zmińoval jsi sportovní nesúěpchy, takže asi fakt odestřelil.

Holt jseš zvyklý jen na úspěchy, ale neboj, jestli u Barcy vydržíš déle, naučíš se, že ne každý rok se musí všechno vyhrát a dát Realu trojku...

Reagovat
HOST*Tavo

To, že Barce fandim teprve šestym rokem neznamená, že jí nebudu fandit dál. Je to první a taky jedinej fotbalovej klub, kterej miluju. To si trochu přestřelil a ukázalo se, že jsi trochu ubohej. Přežil jsem to, že jsme byli šestnáctý v lize, krůček od sestupu a potom jsem byl štastnej, že už jsme devátý. Já očekávam výsledky podle možností. A my teď máme téměř neomezený možnosti a proto čekám perfektní výsledky. A ke Clásicu: Real byl(je) ve sračkách a my jsme se zvedali... to už snad nepotřebuje další komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

JE úplně jedno, kolikátý byl Real a kolikátí my, nebo kdo byl v jaké formě a podobně, tyhle "formy" výsledky clásica většinou neovlivní, to bys měl vědět...

Očekávat výsledky v rámci možností, to je hezké, ale nic to nemění na tom, že je lbost toto označovat za katastrofu...Jseš prostě mimo a jednou pochopíš.

Reagovat
HOST*Tavo

Já mimo nejsem. Problém bude někde jinde. Třeba ti to někdy dojde. Anebo taky ne.

Reagovat
HOST*kofr

Souhlasím s Kyslíkem, myslím,že když se člověk podívá 4roky a více zpět,takže se nemůže začátek sezony brát jako katastrofický. Je jasný,že nelze vyhrávat pořád, pořád udržet top formu,že prostě přijde období útlumu atd. A co se týče zranění,tak si nemyslím,že je jkich nějak moc. Je pravda,že zranění Etoa je těžká rána, ale zranění k fotbalu patří a tým by měl být schopen mít nějakou náhradu-třeba se ted aspon chytne Králík a bude se moci ukázat,moc bych mu to přál!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Raul7

Debil

Reagovat
HOST*Tavo

Reagovat
HOST*Tavo

Ronaldinhoooooo!!!

Reagovat
HOST*

zase penalta

Reagovat
HOST*cracker

byla

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, soupeři si ne a ne dát říct. Tohle byla tuším od Juanmy naprostá klukovina, zbytečný zákrok...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Arbeloa?

Reagovat
smazaný uživatel

No popravdě už měl být venku.

Stejěn jako Slepička...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"a dává ho rodriguez, kterého jsem si dvakrát všiml v průběhu druhého polčoasu, takže tam skutečně je..."

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hustý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je opravdu vrchol, jak to proboha mohl zapískat jako penaltu?

Reagovat
HOST*cracker

ještě ted to nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že je vyrovnáno.

Tak to se jdu dívat

Reagovat
HOST*cracker

viděl si ted tu opakovačku u ty penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*cracker

normalně zakončil akci a pak unavou spadnul a ten zmrd to fouknul

Reagovat
smazaný uživatel

NE tak jako to je vážně vrchol, to co píská třeba ROnaldinhovi, to je děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted tomu nasadil korunu a jasně ukázal, o co mu jde. Takhle utnout protiútok BArcy, to ej fakt vrchol.

Reagovat
HOST*cracker

ten to tak kurvi ten zapas to jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přece Cantalejo, čemu se divíš? Vzpomínáš v Clásicu na Bommela?

Reagovat
HOST*cracker

osvěž mi pamět

Reagovat
smazaný uživatel

No ten jeho životní výkon, to si nelze nepamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejme tomu Cantalejova "bezbolestná" vrtačka:

www.youtube.com/watch?v=qMazm-IEq30

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ale tehdy to bylo něco jiného. Bommel nezakončoval a Carlos mu šel skluzem proti nohám...

Reagovat
smazaný uživatel

na tom se asi těžko shodneme, ale uznávám, že dneska to byl fakt extrém, btw. viděl jsem ho od jarního Clásica teprve podruhé (Real ho asi nechce ), poprvé to bylo na MS v zápase Itálie - Austrálie , ten kluk má evidentně talent

Reagovat
smazaný uživatel

On si z toho vyloženě dělává "onemanshow".

Reagovat
smazaný uživatel

Čůrák jeden zasraný.

Reagovat
HOST*cracker

když za tohle neda červenou, tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Jak utnul ten brejk, to jsem fakt nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

To se pak hraje těžko.

Reagovat
HOST*Tavo

Tak remíza z Riazoru neni špatná, ale měli jsme jasně vyhrát. Rozhodčí je zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí tragickej, ostatně jako už je tomu skoro tradicí v La Lize. Naše hra slabá.

Reagovat
HOST*Tavo

Naše hra zase tak slabá nebyla. Řek bych tak slabší průměr. Ale rozhodčí byl silně nadprůměrnej

Reagovat
HOST*

Dal sem na Barcu a je to v prdeli:-(((

Reagovat
antimadrista

Bohužel, měli sme vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés nám včera zachránil bod. Cantalejo nás málem obral o tři.

Nakonec z toho vznikla nespravedlivá remíza, měli jsme vyhrát.

Cantalejo tak vykompenzoval ten "penaltový faul" na Bommela v loňském Clásicu. Nechápu jak po jeho "výkonech" ho ještě můžou nasazovat.

Jinak poslední měsíc máme na rozhodčí smůlu, zaříz nás i ten imbecil proti Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš vykompenzoval? Ten borec je prostě chudák a vůbec nechápu, co dělá na listině FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsme to tak, že nám proti vám pomohl tím, že zapískal penaltu, která neměla bejt a teď nám to vrátil tím, že pískal proti nám. Jinak Cantalejo je samozřejmě idiot, kterej by si už nikdy neměl zapískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli se mám nad vašimi příspěvky lámat v pase nebo lomit rukama nad vašimi komickými žalozpěvy.

Rozhodčí jsou ve Španělsku tragédie už delší dobu, to si můžem říct na rovinu, pískají úplné hovadiny a dělají ostudu Španělsku v Evropě.

Dneska jsme narazili na úplného dementa, co naděláme, bod z La Coruni nespravedlivý, ale co se dá dělat, musíme se z toho oklepat, jak z nám ty tragédy tak zas v nějakém zápase zachrání prdel oni nám, jak už to několikrát předvedli.

Nepropadal bych panice, hra nebyla nijak extra, ale stejně nemáme ve Španělsku rovnocenného soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní názor. Taky si myslím, že sme v poho mohli vyhrát. Nadávat na sudího nemá cenu, páč nám už taky párkrát pomohli.

Ale co zmínit musím, je Kokodák za mikrofonem. Sudí nás řežou celej zápas a on tam celou dobu bleje, jak rozhodčí pomáhají silnejm v celý Evropě a že je tohle připískávání Barce normální . Celý jeho komentování je na dvě věci, ale s tímhle byl až neskutečně trapnej. Měl by si rozmyslet, jestli nedělat na starý kolena něco jinýho ... . Např. včera vyslovoval (řekl to asi 3x "santiago bArnabeu"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sergio Ramos už řekl dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Posledná veta , to napíšeš po tom, čo ste už 3x stratili body a ste druhí v tabuľke, ešte že si tam dal ten smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi, podívej se prosím, z jakýma soupeřema jsme hráli. Prostě máme to nejlepší z La ligy už za sebou. Když vezmu v potaz ještě naší slabší formu ze začátku a postupně se zlepšující hru, tak si myslím, že se teď budou body sbírat o dost líp

Reagovat
smazaný uživatel

Cena pro mimořádný přínos pro Etooa, cena míru pro Barcu, cena pro nejlepšího mladíka pro Messiho, cena pro nejlepšího hráče Ronaldinho, není více co dodávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Doktore, ty radšej prezraď, či aj tento rok budeš udelovať cenu " príspevok roka", aby som sa mohol "zodpovedne " pripraviť na obhajobu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mi jako chceš říct, že tys odešel s prázdnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Doktore promiň, ale tohle bylo povedený

Reagovat
Xavi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele