22. kolo
11.02.2007 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 0:2

Celta Vigo jen potvrdila svou bídnou formu a prohrála doma s Espanyolem, přestože obměnila tým a v základu nastoupili nové posily obránce Areias a útočník Bamogo, který nahradil zraněného Baiana. Hosté hráli bez kapitána Tamuda, toho však i gólově nahradil Pandiani.

Espanyol začal aktivně, jeden z rychlých protiútoků De la Peňi zastavil až skvělým obraným zákrokem Tamas. Domácí tým se rozjel na plné obrátky a zahrával několik rohových kopů. Po čtvrthodině pálil na Kameniho Jorge, ale ten byl na vzdálenější tyči na zemi včas. Domácí gólman Pinto pak zmařil další šanci De la Peňi, po dvou hrubkách Tamase, kdy Rumun nadvakrát neodvrátil míč, se ale snadno prosadil Luis García a hosté vedli.

Zvýšit mohl z trestného kopu De la Peňa, ale trefil jen tyč. Celta odpověděla střelou Angela vedle, na druhé straně Pinto vyrážel střelu Mohy. Pak přišly šance domácích. Tamas hlavičkoval jen do Kameniho, gólman si poradil i s pokusem Canobbia, Jorgeho dorážka šla mimo. Po pěkné akci Rufeteho, kdy se zbavil dvou obránců a poslal míč na Pandianiho, zvýšil Espanyol už na rozdíl dvou branek. Vigo se snažilo o zvrat, dvakrát stříleli Bamogo i Gustavo López, ale v cestě stál skvělý Kameni. Zmar domácích dovršil vyloučením Tamas. Vigo po prohře zůstává na sestupových příčkách.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele