27. kolo
17.03.2007 22:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - CA Osasuna 0:3

Bilbao si domácí prohrou s Osasunou Pamplona zkomplikovalo záchranářské práce. Prohra v baskickém derby zarmoutila fans o to více. Domácí záložník Murillo byl v trestu, a tak si hořký debut odbyl Iturriaga. Oběma týmům chyběli zranění hráči, Osasuně navíc opory jako Valdo či Miloševič. Lépe začali domácí, Yeste centroval z trestného kopu, ale Aduriz hlavičkoval nad. Další trestný kop zakončoval Yeste sám, ale také nepřesně, stejně jako o chvíli později Javi Martínez. Gól vstřelila Osasuna, která měla v nohách pohárové utkáni s Rangers a doposud se jen bránila. Amorebieta fauloval Soldada a Muňoz skóroval z pokutového kopu.

Bilbao se pustilo ještě více do útoku, hlavičku Javi Martíneze vyrazil skvěle nad Ricardo. Krátce po změně stran přidala Pamplona druhý gól, když se David López trefil krásnou střelou zdálky. Domácí byli rozhození a hosté toho využili ke vstřelení třetí branky. Obrana Bilbaa nedokázala odvrátit míč a Izquierdo měl snadnou pozici dokopnout jej do sítě. Tlak domácích pak už byl jen bezzubý, naopak další gól mohl přidat Nekounam, ale zdálky střílel vedle. Navíc v nastaveném čase byl vyloučen domácí útočník Aduriz.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele