15. kolo
10.12.2005 22:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Real Sociedad - Villarreal CF 1:3

Villarreal se díky výhře v San Sebastianu drží nejvyšších příček a ambicí. Po postupu do další fáze LM má castellónský celek dobře rozehranou i Primera division. Baskové pokračují v útlumu a propadají se tabulkou. San Sebastian přitom skvěle začal. Cifuentes poslal dopředu dlouhý míč, Nihat si na prsou zpracoval a pěkným volejem překonal Vieru. Hosté začali pracovat na vyrovnání. Románův trestný kop šel vysoko nad, Forlánovu křížnou střelu zneškodnil gólman Riesgo. Vyrovnání přišlo po pěkné Riquelmeho akci. Ten obešel dva obránce a pokusil se Riesga přehodit. Gólman jednou rukou míč vytěsnil, ale jen zpět k Románovi, která namazal do šance Guayremu a ten se již v zakončení nemýlil.

Po změně stran nejprve pálil mimo z trestného kopu domácí Nihat. V 54. minutě již Villarreal vedl. Forlánovu střelu Riesgo jen vyrazil a dobíhající Guayre si připsal druhou snadnou trefu do odkryté branky. Po necelé hodině hry mohl po centru Xabiho Prieta vyrovnat Nihat, ale Viera byl pozorný. Definitivní podobu výsledku dal umístěnou střelu Román Riquelme. Další šanci nevyužil nejnebezpečnější hráč domácích Nihat, když se ocitl s míčem na kopačce před gólmanem Villarrealu, ale těsně minul levou tyč.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele