1. kolo
28.08.2005 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

RCD Mallorca - Deportivo La Coruña 0:1

Depor začal novou sezonu nejlépe jak mohl, přivezl totiž velmi cenné vítězství z Mallorky. Domácí však začali lépe a dostali se do šance. Tuni se dostal až před Molinu, ale ten míč za svá záda nepropustil. Naopak po čtvrthodině hry se odražený míč dostal k Juanmovi, a ten jej napálil do sítě Mallorky a získal La Coruni vedení. Hosté pak byli aktivnější, v zakočení však neuspěli Ivan Carril, Andrade ani Tristán, za domácí tým střílel vedle branky Potenza. Druhá půle nabídla šanci domácího Davida Cortéze, ale Molina se překonat nenechal, před druhou brankou spálil další šanci Tristán i v poslední minutě Duscher.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele