13. kolo
28.11.2004 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Real Betis - Villarreal CF 2:1

Betis zdolal Villarreal a dvěma góly se o to zasloužil Ricardo Oliveira. Valencií odložený střelec se tak dotáhl na zatím v pořadí prvního Kamerunce Eto´a v počtu ligových branek v tomto ročníku. Domácí šli do vedení z brejku, když míč potáhl Edú, předložil jej Oliveirovi, a ten prostřelil Reinu. Oba týmy hráli na útok a před přestávkou padl druhý gól do sítě Villarrealu. Melli vybojoval míč, posunul ho na Edua, ten vyslal dopředu dlouhým centrem Canase, jeho střelu Reina vyrazil, ale jen k oLiveirovi, a ten už věděl jak dorazit míč do sítě. Druhá půle patřila hostům. Guayre s José Marim šli sami na Doblase, José Mari ho přeloboval a Guayre dokopl míč do sítě. Pojistit náskok Betisu mohl Joaquín, ale po samostatné akci se proti jeho střele vyznamenal gólman Reina. Betis je už deset kol neporažen a stoupá tabulkou.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele