33. kolo
24.04.2005 17:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 2:3

Betis podlehl San Sebastianu, divácí viděli pět branek. Domácí andaluský tým si tak zbytečně zkomplikoval své šance na vybojování CHL. Baskům napomohl dobrý start do zápasu. Barkero rozehrál rohový kop, nejvýše vyskočil Labaka a hlavou překonal Doblase. Pak převzal otěže zápasu Betis, konkrétně jeho nejlepší hráč Joaquín. Po centru Varely, ztroskotal Joaquín na gólmanu Albertovi, stejně tak se gólman San Sebastianu blýskl proti Joaquínově sólovému nájezdu. Varela pálil těsně vedle, po Eduově pasu zblokovala Oliveirovu šanci hostující obrana. Vyrovnání přišlo po změně stran, když se opět individuálně prosadil Joaquín a levačkou prostřelil Alberta. O pět minut později si na dlouhý pas naběhl Oliveira a dostal Betis do vedení. Po hodině hry bylo srovnáno. De Paulovu střelu Doblas vyrazil a Barkero už dorážel téměř do prázdné branky. V poslední minutě strhl výhru na stranu San Sebastianu po centru Gabilonda hlavičkou Gari Uranga.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele