8. kolo
23.10.2004 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo La Coruña 1:1

Malaga dlouho sahala doma po výhře nad La Corunou, nakonec se musela spokojït jen s bodem, když na konci zápasu vyrovnal Diego Tristán. Malaga zatím porazila La Corunu jen jednou ve své historii a i tento zápas měla pěvně v rukou. Už v šesté minutě se trefil Wanchope. Kostaričan s Lekem rozehráli rychlý brejk, Wanchope dostal míč za obranu a prostřelil Molinu. Druhý gól mohl dát Chorvat Leko, ale sudí jeho akci zastavili pro ofsajd Wanchopa. Na další šanci Malagy centrovla Edgar, ale Leko trefil jen boční síť. Jedinou šanci hostí měl v první půli Luque, ale s jeho dalekonosnou střelou si Calatayud poradil. V druhé půli nejprve Duda našel centrem volného Miguela Angela, ale jeho hlavička byla příliš slabá, poté mohl dvakrát skórovat Angel, ale první akci zmařil pozorný Molina, při druhé se míč odrazil od Andradeho do autu. Z mála La Coruna vyrovnala. Míč šel po ose Valeron, Munitis a Tristán a právě střídající útočník nedal hlavou Calatayudovi šanci. V druhé půli si zahrál i veterán Fran, který se rozhodl po sezoně skončit s kariérou.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele