14. kolo
05.12.2004 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Getafe CF 0:0

V souboji nováčků gól nepadl, spokojenější s výsledkem byli určitě hosté z Getafe. Dělba bodů byla zasloužená, domácím sudí neuznal v posledních minutách možná regulérní gól, hostující Yordi trefil v první půli břevno. Stal se i jeden nefotbalový moment, když byl gólman Getafe zasažen láhví hozenou z hlediště. Jako první zahrozil levačkou z trestného kopu Harte, ale tečovanou střelu Sánchez Broto zneškodnil. Getafe měli větší příležitosti, po Gabiho trestňáku hlavičkoval těsně nad Belenguer, o chvíli později trefil zblízka jen břevno Yordi. Domácí mohli kopat penaltu, ale rozhodčí posoudil střet Nacha s Diegem Rivasem jako povolený. Ani v druhé půli se střelci nepolepšili. Hostující Vivar Dorado pálil zdálky těsně vedle, velké šance domácích spálil střídající Reggi. Nejprve napálil míč tváří v tvář Sanchézi Brotovi nad, při další akci mu sudí odpískal hraní rukou.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele