23. kolo
13.02.2005 21:00 CET
4 : 4
(2:3)

Reportáž

Athletic Bilbao - Real Betis 4:4

Strhujícímu thrilleru přihlíželi diváci (skoro už tradičně) v Bilbau. Domácí prohrávali už o tři branky, přesto skóre otočili, ale nakonec proti soupeři hrajícímu v deseti výhru neudrželi a utkání skončilo divokým skóre 4:4. Hattrickem se blískl hostující Oliveira. Poprvé se skóre něnilo v páté minutě. Oliveira si narazil s Fernandem a podstřelil vybíhajícího Aranzubíu. Druhý gól přidal Joaquín, který dostal příliš mnoho prostoru od domácí obrany a tváří v tvář Aranzubíovi si věděl rady. I třetí gól hostí padl po chybě obránců Bilbaa, Oliveira si nepokrytý počkal na středu na skákající centr Joaquína a šokoval domácí příznivce potřetí.

Domácí Urzáiz však bleskově snížil na rozdíl jediné branky. Oba góly byli podobné, Yeste centroval a Urzáiz se prosadil v hlavičkových soubojích. Stopeři Betisu si nevěděli rady s rohovými kopy Yesteho, krátce po změně stran vyrovnal hlavou záložník Gurpegi. Fantastický zápas hrál Francisco Yeste, u čtvrtého gólu se nespokojil s asistencí, ale sám jej vstřelil. Utekl Ezquerrovi a skvostnou střelou na bližší tyč nedal Doblasovi šanci zasáhnout a přivedl domácí fanoušky do extáze. Hostující Lembo neudržel nervy, tvrdě fauloval neudržitelného Yesteho a po druhé žluté kartě šel předčasně do sprchy. Přesto dokázal Betis vyrovnat. Benjamín uvolnil Oliveiru, a ten svým 15 gólem v sezoně završil hattrick a stanovil konečné skóre.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele