22.02.2003 21:30 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (30)

Přidat komentář
antimadrista

K tomuto zápasu se budu vyjadřovat až po Interu, jestli Barca v úterý zvýtězí, nemá Betis šanci!

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu se chceš vyjadřovat, když už si nám vše prozradil?!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se radši fakt nevyjadřuj!

Reagovat
Josifek

Nojo,další smutnej den pro No camp se blíží...Barca nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Barceloně k rekordu i Cocu/imu k dalšímu golu! Inter dostal pěkně na prdel! V lize mistrů si klidně porážejte Intery Milány, hlavní je že už nebudete opruzovat v boji o španělský titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hrála opravdu velmi slušně. Inter bohužel jen potvrdil to, co o něm už dávno vím. Když nedá góla Bobo, tak ho nedá nikdo (navíc s Crespem na marodce). A výkon kdysi tolik opěvovaného Cannavara? To se prostě v LM nenosí.

Reagovat
antimadrista

Tenhle zápas byl fantastickej, Barca vytvořila novej rekord LM, rosekala momentálně nejlepší italskej klub, a defacto si zajistila postup do čtvrtfinále a triumfálně se vrátil Luis Enrique, když pořadatel ohlásil jeho jméno tak celej Nou Camp začal skandovat jeho jméno. Betis nemá šanci!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je nejlepším italským týmem? Ha ha.... Když Míra Bosák zařízl Barcu s Interem, alespoň se podívám o víkendu na Betis. Není to tak jasné, jak možná vypydá. Sorin bude z Joaquina pěkně otrávený, to samé platí na druhé straně o Puyolovi. Jestli má Charles s někým problémy, pak jsou to právě techničtí básníci typu Denilson. Podzimní zápas v Seville to potvrdil. Xavi není nejlepší playmaker ve Španělsku. To by Barca nebyla tam kde je......

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi na Barcu nemá, to jsem už psal! Je to jenom takovej šudlal- nic moc nevymyslí, hráče skoro neobejde! Sorín by se mohl na Joaquinovi vyfaulovat! Fernando teď střílí goly- určitě zas nějakej dá!

Reagovat
Josifek

To je jasníá remíza,barce to v lize prostě nejde

Reagovat
HOST*Antič

Když Barca porazila Inter proč by neporazila nějakej Betis.Když Real dal Betisu 4:1 proč by mu Barca nedala takových 2-3:0 Cocu s Xavim budou opět zářit Puyol nedá šnci Denilsonovi prostě všechno mluví pro Barcu tak proč do prdele si ti stupidní Merengues nedají pokoj.At si jdou psát články na Valladolid a nechají naši milovanou Barcu na pokoji.

Reagovat
PJ

Jenže ono to podle takovejch výpočtů nefunguje... Pro Barcu mluví maximálně to, že je momentálně rozjetá a po výhře nad Interem je nabuzená na další výhry. Dvě výhry v řadě neznamenaji formu, klidně se může stát že se bude zase trápit a klidně i prohraje... Ale myslim že se to nestane a Barca vyhraje, i když těsně.

Reagovat
HOST*Antič

Jo ty 2.vyhry by neměli ještě nic znamenat i když výkony v obou zápasech byly skvělé ale když se každý podivá tak Barca je ted fakt dobrá nebylo by na místě kdyby prohrála.

Reagovat
HOST*Antič

Antimadridisto až tu budeš tak mi prosím napiš co znamená.Blaugrana,al vent,un crit valent tenim un nom el sap tothom.Moc by mě to zajímalo.Opravdu to něco znamená nebo sis to vymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jim kazit radost z toho že Barcelona zas po dlouhý době něco hraje, že? Křídelní hra Betisu vám dá pěkně zabrat! když bůh dá tak byste mohli bejt až !!! 8. !!!

Reagovat
HOST*PAKO

Barcelona sestoupí a betis pomůže...........

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá že Saviola se dostává do formy vjaké byl na šampionátu 20tek v Argentině! Byl nedostižný a spolu s ním hráli za Argentinu prim i dAlessandro a Coloccini( ten mi začíná dělat radost jak hraje dobře za Atletico)!

Reagovat
smazaný uživatel

D´Alessandro je skvělé levé křídlo, které je doslova zasypáno nabídkami z velkoklubů. Hodně by se hodil hlavně Interu. Coloccini to má těžké, každá jeho chyba je hned vidět. Argentina má hodně dobrých mladých obránců, ale jen Samuel se v poslední době výrazně prosadil. Velkým zklamáním je pro mě zatím Cufré. Saviola hrál výborně, Barce zase parádně šlape záloha. Konečně je tu člověk který ví, že Rochemback, Motta a Gabri dlouhodobě nepatří do základu.

Reagovat
antimadrista

BARCA IS BACK !!!!!!!!!!

Reagovat
PJ

Jojo, už to tak vypadá. Sem zvědavej kdo je zastaví :-)

Reagovat
antimadrista

Ať žije Radi! Saviola se včera fakt vyznamenal a Cocu- co o něm víc dodat, je z něj nejlepší hlavičkář Barci.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu teď drží útok- záloha ne! dAlessandro bude asi univerzální- na šampionátu skvěle hru tvořil ze středu! Už rok toužebně očekávám kdy se konečně objeví v Evropě- tak snad na podzim!!! V Itálii by se mohl utopit, ten kluk je stvořenej pro Primera division! Betisu by se pořádnej tvůrce hodil!

Reagovat
antimadrista

Záloha je základ útoku, kdyby nebylo Xaviho a Cocuho tak Barca dá o polovinu míň gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je spíše levé křídlo, ale nejsem si úplně jistý. Asi by se Ti líbila záloha Joaquín - D´Alessandro - Denilson. A k tomu ještě pořádnej hroťák, třeba Morientes. No nech si zajít chuť, na to Betis nemá peníze. Ale co není může být, ale bude je to stát odchod famózního Joaquína. V létě to přijde. Jde jen o to, jestli Madrid nebo Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

Denílsona taky koupili za strašný prachy! Ale Joaquin je pro Betis asi neudržitelnej- to je jasný! Nejlépe ale do Valencie- Rufeteho pravá strana je slabší a pak bysme měli repre zálohu (Albelda- Baraja- Vicente- Joaquin)!!! A do útoku místo Carewa Svěrkoše- bude z něj lepší hráč než Baroš!

Reagovat
Josifek

No,svěrkoš ted hraje v lize dost dobře,ale nahradit Carewa to by určitě nedokázal,snad za pár let...

Reagovat
HOST*Fanda BARCY

Svěrkoš by Carewa v pohodě nahradil!!!

Kluiverta by ale nenahradil určitě, na Kluiverta nikdo nemá!

Reagovat
antimadrista

Saviola jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Albelda s Barajou se mi líbí. Vůbec si nemyslím, že by měl jeden z nich vypadnout a přijít někdo kreativnější. Vždyť právě oni dva tvoří hlavní defenzivní štít v defenzivě bezkonkurenční Valencie!!!

Reagovat
antimadrista

Ta defenzivně bezkonkurenční Valencia bejvávala za Cúpera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele