Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina C, 4. kolo
04.11.2021 18:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Zarja v závěru skolila CSKA Sofia a zůstává ve hře o postup

CSKA Sofia má po čtvrtečním programu jistotu v tom, že závěrečné dva zápasy skupinové fáze budou pro letošní sezonu jeho posledními v evropských pohárech. I po čtvrtém duelu platí, že bulharský celek dal jen jeden gól a získal jeden bod, tentokráte neuspěl na Ukrajině.

Zápas mezi Zarjou a CSKA nepřinesl žádnou ofenzivní podívanou a na góly se čekalo až do samého závěru. Oba dali domácí a stále tak mají naději na postup, hosté už nikoli.

V první půli se diváci na tribunách zahřáli jenom jednou a ve 24. minutě někteří z nich už zvedali ruce nad hlavy. Zleva přiletěl do vápna centr, do něhož se opřel Denis Favorov a Gustavo Busatto předvedl vynikající zákrok.

Bulharský klub se osměloval hodně dlouho a jeho ofenzíva se připomněla po hodině hry. Graham Carey nejprve střílel těsně mimo a o chvíli později rozvlnil síť Jordy Caicedo, jeho gól ovšem kvůli ofsajdu neplatil.

Klíčové momenty tak přišly až v závěru a v 84. minutě selhal Yohan Bai, který neproměnil obrovskou šanci. Mrzet ho to mohlo o to více, že domácí okamžitě trestali. V 87. minutě si u postranní čáry vybojoval míč Shahab Zahidi, pronikl s ním až do vápna a střelou na bližší tyč otevřel skóre - 1:0.

V nastavení pak přišla pojistka, a to z rychlého brejku. Juninho nejprve pobavil fanoušky, když zakopl, v akci ale pokračoval Zahidi a po jeho přihrávce měl už snadnou úlohu zakončující Sayyadmanesh - 2:0.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele