Zlatan Ibrahimović Články

Ibrahimović je podle médií ochoten i za cenu snížení mzdy pokračovat v AC Milán

Čtyřicetiletý útočník Zlatan Ibrahimović je připraven i za cenu snížení mzdy prodloužit smlouvu s AC Milán. Informoval o tom italský list Gazzeta dello Sport. Švédský fotbalista, kterému vyprší kontrakt v červnu, by měl místo nynějších sedmi milionů eur ročně brát částku o pět milionů nižší.

Ibrahimović podle kouče bude mít důležitou roli, i když v baráži s ČR nenastoupí

Přestože hvězdný švédský útočník Zlatan Ibrahimović kvůli karetnímu trestu nenastoupí proti českým fotbalistům ve čtvrtečním semifinále play off o postup na mistrovství světa, trenér domácího mužstva Janne Andersson mu svěřil důležitou roli. Čtyřicetiletý veterán AC Milán bude mentorem mladších reprezentačních spoluhráčů.

Ibrahimović chce v AC Milán zůstat napořád, konce kariéry se trochu bojí

Útočník Zlatan Ibrahimović hodlá hrát fotbal tak dlouho, jak jen to půjde. Čtyřicetiletý švédský reprezentant přiznal, že se konce kariéry trochu bojí. Zároveň doufá, že ji dohraje v současném působišti AC Milán, s nímž chce vyhrát italskou ligu.

Ibrahimovič prý bude pokračovat v Miláně. Má dostat novou smlouvu

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovič by měl v kariéře pokračovat i v následující sezoně 2022/23. S AC Milán má čtyřicetiletá hvězda brzy podepsat novou smlouvu.

Morata oslavil jubilejní start vítězným gólem a udobřil si fanoušky

Španělský útočník Álvaro Morata oslavil 50. start v národním týmu vítěznou brankou a postupem na světový šampionát do Kataru. V kvalifikačním utkání proti Švédsku ho fanoušci oslavovali jako jediného střelce zápasu, v létě byl přitom na stejném stadionu La Cartuja v Seville během Eura vypískán.

Veterán Ibrahimović pomůže Švédům v závěrečném boji o MS

Švédští reprezentanti mohou pro závěr kvalifikace mistrovství světa počítat i s uzdraveným Zlatanem Ibrahimovićem. Čtyřicetiletý útočník AC Milán figuruje v nominaci na zápasy proti Gruzii a Španělsku, v nichž budou svěřenci Janneho Anderssona hájit první místo ve skupině B.

Ibrahimovič nenastoupí proti Liverpoolu. Je znovu zraněn

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovič neohrozí v zítřejším utkání Ligy mistrů anglický Liverpool. Forvard AC Milán je opět zraněn. Trápí jej zanícená šlacha.

Ibrahimović podle médií zmešká kvůli delší léčbě kolena začátek italské ligy

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović z AC Milán nejspíš přijde o začátek nového ročníku italské ligy. Podle italských médií se devětatřicetiletý fotbalista stále zotavuje po červnové artroskopické operaci kolena.

Ibrahimović byl s kolenem na operaci a přijde o přípravu na novou sezonu

Zlatan Ibrahimović má už skoro měsíc a půl problémy s kolenem a jeho potíže přetrvávají, rozhodl se tak pro krajní variantu a dnes se podrobil operaci. Zkušený útočník AC Milán přijde o přípravu na novou sezonu, bez fotbalu bude dalších osm týdnů...

Ibrahimović kvůli zranění kolena nebude hrát na mistrovství Evropy

Útočník AC Milán Zlatan Ibrahimović se kvůli zranění kolena nezúčastní mistrovství Evropy. Italský klub oznámil, že se devětatřicetiletý kanonýr bude léčit šest týdnů, trenér švédské reprezentace Janne Andersson následně jeho start na turnaji vyloučil. Euro začne 11. června.

Ibrahimović se opět zranil a bude chybět AC v závěru italské ligy

Útočník Zlatan Ibrahimović je opět zraněný a vynechá minimálně dva ze tří zápasů AC Milán v závěru italské ligy. Devětatřicetiletý švédský kanonýr si poranil koleno v nedělním utkání s Juventusem, na jehož hřišti "Rossoneri" zvítězili 3:0.

UEFA začala vyšetřovat Ibrahimoviče kvůli údajnému podílu v sázkové firmě

Evropská fotbalová unie UEFA zahájila vyšetřování útočníka Zlatana Ibrahimoviče kvůli jeho údajnému finančnímu podílu v sázkové společnosti. Pokud by se podezření potvrdilo, hrozil by švédskému kanonýrovi AC Milán zákaz působení ve fotbale až na tři roky a pokuta 100.000 švýcarských franků.

Ibrahimović pokračuje v AC Milán, podepsal na další rok

Zlatan Ibrahimović bude i ve svých čtyřiceti letech pracovat jako profesionální fotbalista. Zkušený švédský útočník oslaví kulatiny začátkem října a rovněž tou dobou na sobě bude mít dres milánského AC, s tím dnes večer podepsal nový jednoletý kontrakt...

Ibrahimović táhne Švédy jako mentor a místo gólů pomáhá týmu

Švédská hvězda Zlatan Ibrahimović si po návratu do reprezentace zvyká na novou roli. Devětatřicetiletý útočník, který se v národním týmu objevil takřka po pětileté pauze, přijal v úvodu kvalifikace mistrovství světa 2022 novou roli mentora a pomáhá k týmovému úspěchu. Hned po dvou zápasech a výhrách za to sklidil pochvalu.

Přišlo mi to jako první reprezentační utkání, řekl Ibrahimović

Útočník Zlatan Ibrahimović oslavil návrat do švédské reprezentace po téměř pěti letech čtvrteční výhrou 1:0 nad Gruzií. V úvodním kvalifikačním zápase o postup na fotbalové mistrovství světa 2022 v Kataru přihrál na gól Viktoru Claessonovi. Historicky nejlepší střelec národního týmu se cítil jako při prvním reprezentačním startu, se svým výkonem ale nebyl spokojený.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele