Zlatan Ibrahimović Články

Ibrahimovičova socha v Malmö přišla o nos

Socha švédské hvězdy Zlatana Ibrahimoviče v Malmö byla již potřetí v krátké době poškozena. Neznámí vandalové jí uřízli nos a prst na noze. Navíc bronzovou sochu vysokou tři a půl metru přestříkali stříbrnou barvou. Proto byla opět obklopena ochranným plotem.

Ibrahimović se podle italských médií chce vrátit do AC Milán

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović se podle italských médií chce vrátit do AC Milán. Poslední překážkou prý zůstává doladění podmínek smlouvy. Osmatřicetiletému fotbalistovi, který v listopadu ukončil působení v Los Angeles Galaxy, se údajně nezamlouval původní návrh kontraktu na šest měsíců s roční opcí.

Pioli: Ibrahimovič je šampion, ale na lednové přestupy se nesoustředíme

Trenér AC Milán Stefano Pioli vyloučil, že by se AC Milán upínal k lednovému příchodu Zlatana Ibrahimoviče. Švédský útočník skončil v americkém Los Angeles Galaxy a hojně se spekuluje o jeho návratu do Itálie, přičemž s AC Milán dokonce už měla proběhnout první jednání. "Pro nás je ale daleko důležitější přítomnost," prohlásil Pioli.

Ibrahimović údajně jedná o návratu do AC Milán

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović podle italských médií jedná o návratu do AC Milán. Vedení Rossoneri osmatřicetiletému fotbalistovi, který nedávno skončil v Los Angeles Galaxy, údajně nabídlo smlouvu na šest měsíců s roční opcí.

Ibrahimović se po dvou sezonách loučí s Los Angeles Galaxy

Zlatan Ibrahimović si od dnešního večera oficiálně hledá nové angažmá. Zkušený švédský útočník už nebude hájit barvy Los Angeles Galaxy, v zámořském celku mu koncem prosince vyprší smlouva a obě strany se dohodly, že k prodloužení spolupráce nedojde...

Ibrahimović jedná s Boloňou, kde si může zahrát s Krejčím

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović by se mohl stát spoluhráčem českého reprezentanta Ladislav Krejčího v Boloni. Sportovní ředitel Walter Sabatini uvedl, že klub o příchodu osmatřicetiletého útočníka jedná.

Ibrahimovićovo Galaxy vypadlo v play off MLS po porážce v derby

Zlatanu Ibrahimovičovi skončila druhá a možná i poslední sezona v Los Angeles Galaxy v MLS. Švédský kanonýr musel ve čtvrtfinále play off strávit porážku 3:5 v derby s FC Los Angeles.

Ibrahimović po hattricku vylepšil klubový rekord Galaxy

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimović se blýskl potřetí v MLS hattrickem a vylepšil klubový rekord Los Angeles Galaxy. Po nedělním zápase proti Kansasu City, který schytal od Galaxy debakl 2:7, má sedmatřicetiletý fotbalista na kontě v této sezoně již 26 branek z 25 zápasů.

Ibrahimović by se nebránil návratu do Manchesteru United

Útočník Zlatan Ibrahimović by se nebránil návratu do Manchesteru United. Sedmatřicetiletý švédský fotbalista je přesvědčený, že výkonnost na anglickou ligu stále má. Bývalá hvězda Ajaxu, Juventusu, Interu Milán nebo Paris St. Germain by ale do Anglie mohla zamířit až po skončení smlouvy s Los Angeles Galaxy.

Ferrari Ibrahimović rozhodl třemi góly o výhře nad fiatem Velou

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović před derby Galaxy s Los Angeles FC v MLS prohlásil, že nejde srovnávat ferrari s fiatem a v pátečním zápase svá slova potvrdil. Při výhře 3:2 se totiž postaral o všechny branky domácích a připsal si druhý hattrick v zámořské soutěži.

V nové sezoně překonám všechny rekordy MLS, prohlásil Ibrahimović

Hvězdný švédský fotbalista Zlatan Ibrahimović vyhlásil svůj plán pro nový ročník Major League Soccer. Sedmatřicetiletý útočník Los Angeles Galaxy chce v zámořské soutěži překonat všechny rekordy.

Ibrahimovič vysvětlil, proč zůstal v L.A. Mám tu nedokončenou práci, řekl

Zlatan Ibrahimovič navzdory řadě spekulací ve světových médiích nakonec podepsal novou smlouvu v Los Angeles Galaxy a zůstane i v příští sezoně v zámořské Major League Soccer. Podle vlastních slov má v totiž v severoamerické lize ještě nějakou prácičku.

Ibrahimović zůstává v USA, s Galaxy podepsal novou smlouvu

Zlatan Ibrahimović oficiálně ukončil spekulace o možném návratu do Evropy. O zkušeného švédského útočníka se zajímal Real Madrid a zajímavě vypadal jeho návrat do AC Milán, fotbalista se ovšem rozhodl pro setrvání ve Spojených státech amerických a rovněž rok 2019 stráví v Los Angeles Galaxy...

Útočník Ibrahimović se do AC Milán nevrátí

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimović se do AC Milán nevrátí. Sportovní ředitel italského klubu Leonardo uvedl, že sedmatřicetiletý fotbalista zůstává v Los Angeles Galaxy.

Ibrahimović by měl na jaře hostovat z Galaxy v AC Milán

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimović by se mohl na jarní část sezony vrátit do AC Milán, kde již působil v letech 2010-2012. Sedmatřicetiletý fotbalista má smlouvu v Los Angeles Galaxy a v Itálii by byl na půlročním hostování po dobu pauzy MLS. Za šest měsíců by měl dostat plat 2,2 milionu eur (57 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele