Zlatan Ibrahimović Články

Další články

Král kontroverze pověsil kopačky na hřebík. Tohle jsou nejlepší výroky Zlatana Ibrahimoviće

Slavný švédský fotbalista po posledním kole italské Serie A oznámil konec kariéry. Sportovní svět tak před necelým týdnem přišel o fenomenálního hráče, baviče, ale také muže, který svými výroky přitahoval pozornost všude, kde se objevil. Zlatan Ibrahimović (41) byl jedinečný úkaz.

Svět přichází o Zlatana. Kariéru ukončil fotbalista, který nikdy nenudil

Fotbalový svět se s tím musí smířit, začíná éra bez Zlatana. Švédský forvard se ve 41 letech rozhodl ukončit báječnou kariéru. Nebyla jen o tom, že dával nádherné góly a sbíral trofeje, fanoušci hltali i jeho sebestředné hlášky. Byla to jeho značka a těžko jste mu mohli vyčítat aroganci. Dělal fotbal zajímavým.

Ibrahimović se loučí, po odchodu z AC Milán oznámil konec kariéry

Zlatan Ibrahimović se v 41 letech rozhodl ukončit kariéru. Útočník AC Milán, jemuž v klubu po sezoně vyprší smlouva, to oznámil po posledním kole italské ligy, v němž už dnes do duelu s Veronou nezasáhl.

Konec Zlatana u I Rossoneri, Ibrahimovic se v neděli rozloučí s AC Milán

Švédský útočník Zlatan Ibrahimovic po třech letech skončí v AC Milán, jenž s ním neprodlouží smlouvu. Klub se s jednačtyřicetiletým kanonýrem rozloučí při krátké ceremonii po nedělním závěrečném utkání ligové sezony proti Hellasu Verona, v němž už rodák z Malmö hrát nebude.

Ibrahimoviće trápí lýtko, sezona pro něho možná skončila

V AC Milán se možná budou muset obejít bez hvězdného útočníka Zlatana Ibrahimoviće až do konce sezony. Jednačtyřicetiletý švédský kanonýr se potýká se svalovými problémy, a přestože se vedení klubu nevzdává naděje, že se ještě do hry zapojí, po dnešním vyšetření je jasné, že se v nejbližší době na hřiště nevrátí.

Ibrahimović se na tréninku zranil, podle médií bude AC Milán chybět měsíc

Zlatan Ibrahimović si na klubovém tréninku poranil stehenní sval a podle italských médií bude fotbalistům AC Milán chybět zhruba měsíc. Pokud se tento předpoklad naplní, přijde jednačtyřicetiletý útočník mimo jiné i o dubnové čtvrtfinále Ligy mistrů se suverénním lídrem Serie A Neapolí.

Ibrahimović se vrátil do reprezentace, ale na ME nemyslí: Žiju ze dne na den

Útočník Zlatan Ibrahimović po vyléčení dlouhodobého zranění a návratu do švédské reprezentace nemyslí na mistrovství Evropy v příštím roce. V rozhovoru s novináři uvedl, že v 41 letech se nezabývá budoucností. Navzdory devítiměsíční absenci kvůli operaci kolena si neřekl, že by chtěl s kariérou skončit, cítil však beznaděj.

Ibrahimović je připravený k návratu: Potřebujeme méně mluvit a ukázat sílu na hřišti, nabádá

AC Milán v posledních týdnech prochází krizí, z níž by mohl slavný celek vytáhnout uzdravený Zlatan Ibrahimović. Jednačtyřicetiletý kanonýr upozornil, že se s ním stále musí počítat. "Teď se vracím a bude to jiná písnička," sebevědomě prohlásil.

Ibrahimović je krůček od návratu, nastoupit by mohl už v pátek

První start útočníka AC Milán Zlatana Ibrahimoviće po loňské operaci kolena se podle italských médií blíží. Jednačtyřicetiletý švédský fotbalista by mohl být připraven k pátečnímu ligovému zápasu proti FC Turín.

Ital, co si neuměl uvařit těstoviny, ale nechal čekat Zlatana. Verratti má v Paříži druhý domov

Přestupoval do PSG ve stejný den jako Zlatan Ibrahimovic. Ale s daleko menší pompézností než švédský fenomén, jemuž byla role jedné z největších osobností pařížské ekipy již předem určena. Zato Marco Verratti mohl po přesunu z Pescary vlastně jenom překvapit. Při své cestě ze Serie B do Ligue 1 se každopádně nakonec vypracoval v jednu z nejklíčovějších person.

Ibrahimović o rok prodloužil smlouvu s AC Milán

AC Milán si i pro nadcházející ročník zajistil služby Zlatana Ibrahimoviće. Švédský kanonýr, jenž kvůli operaci kolena vynechá několik měsíců, se stane nejstarším útočníkem v historii italské nejvyšší soutěže...

Ibrahimović chtěl dodržet slib AC Milán, proto odložil operaci

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović se kvůli velkým bolestem kolena půl roku nevyspal, přesto se k operaci odhodlal až po sezoně. Chtěl totiž dodržet slib a pomoci AC Milán k titulu, což nakonec dokázal.

Ibrahimović si po operaci kolena nezahraje až osm měsíců

AC Milán se raduje ze zisku titulu, zároveň však musí řešit budoucnost Zlatana Ibrahimoviće. Švédský kanonýr bude po operaci kolena chybět sedm až osm měsíců...

Ibrahimović o budoucnosti jasno nemá, titul věnoval Raiolovi

Hvězdný útočník Zlatan Ibrahimović se ještě nerozhodl, zda bude pokračovat v kariéře i v příští sezoně. Čtyřicetiletý švédský kanonýr to uvedl po nedělním triumfu 3:0 na hřišti Sassuola, po kterém "Rossoneri" získali po 11 letech italský titul. Ibrahimović věnoval svoji dvanáctou ligovou trofej zesnulému hráčskému agentovi Minu Raiolovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele