Ibrahimović chce v AC Milán zůstat napořád, konce kariéry se trochu bojí

06.12.2021, 12:53
Aktuality
Zlatan Ibrahimović (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
The Krupy

Randy The Ram.

Reagovat
janinho

Ram Jam Ram Jam

Reagovat
smazaný uživatel

Fascinuje mě pestrá sbírka trofejí tohoto hráče a poté co hrál za Man United, se stal i mým oblíbencem. Dříve jsem ho nemusel. Ale stále mu fandím. AC Milan je klub mé matky! Já fandím Juve a As Roma. Ale letos přeju titul Ibrovi a Milanu. Z Interu mám respekt. Zřejmě titul shrábne bohužel Inter, ačkoliv jsem hlasoval v anketě pro AC. Čas od času vzpomínám na událost, když mu posílali ve Švédsku upomínku na nezaplacené odpady. I když bydlel v cizině. Zaplatil jim to na 100 let. Tady máte, už mě neotravujte, čau!

Reagovat
Pony Slaystation

Zákeřná svině

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
bourbon

trochu sebestředný hajzlík, ale fotbalista to byl dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň do 45

Reagovat
Anetis92

Na jednu stranu, moderní fotbal je mnohem náročnější, ale hráči hrajou mnohem déle na top úrovni (a stále si drží formu).

Pamatuju když 10let zpátky všichni končili v 35ti letech, s tím že poslední dva roky už byli totálně mimo.

Že by opravdu péče o stravu, zdravotní zázemí v klubech šlo během takové chvilky až tak nahoru? Aby prodlužovalo kariéru o několik let?

Reagovat
smazaný uživatel

To ma podle me zasadni vliv a taky to, jak se o sebe ten hrac stara behem kariery. U nekterych hracu se place ze maji smulu na zraneni, ale kdyz nekdo jde 1000x do ledni lazne a nekdo se sebere a jede domu, tak uz to kolikrat nemusi tolik o stesti byt. Samozrejme kdyz ti nekdo neco urve souper tak jasne, to neoblivnis

Reagovat
Anetis92

To máš asi pravdu, je možný, že celkově ta mentalita hráčů je jiná než kdysi.

Když si vemu kolik je Zlatanovi, Ronaldovi, Lewandovskimu, jsou to stále rakety.

Pak se člověk koukne zpět na Drogbu, Henry, Ninsterlrooy, Pirlo, Klose, Ballack ... tak těm po 31- 32l etech šla výkonost neskutečně dolů, neměli ani na průměrnej klub z top 5.

Reagovat
cresposuper

Pirlo? A Klose hral v Laziu paradne.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ani jeden z těch co si vyjmenoval s výkoností po 30 dolu nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Z tých čo si menoval k tomu sedí maximálne tak Ballack a aj to je diskutabilné. Ostatní si úroveň držali ešte dosť dlho a Pirlo hral po tridsiatke najlepší futbal v jeho kariére. Skôr to sedí na hráčov ako Ronaldinho, Rivaldo apod.

Reagovat
atlee

Rivaldo hral ešte v 40ke na solídnej úrovni prvú brazílsku ligu, ale samozrejme sa dá súhlasiť s tým, že jeho vrchol bol pred a okolo tridsiatky. Inak s tým majú obecné problémy hráči z Brazílie či Afriky

Reagovat
El-Pistolero-68

Pirlo zrovna, no. I Klose hrál suprově ještě kolem 35 třeba.

Reagovat
icka

Reagovat
The Krupy

Reagovat
7kaka7

100%...vyšší věk nutně neznamená, že jseš pomalejší, slabší atp ale co je jistota, že pomaleji regeneruješ, tzn. lepší metody a životospráva hráčům pomůžou, a když to dělají leta, tak se to nastřádá jak složené úročení. To je taky podle mě jeden z důvodů, proč šel kolektivní sport v ČR dolů ve srovnání s konkurencí, protože se tady jedou pořád 90ky, tzn. 3 pivka po zápase atd. a např. o kryo komoře většina ligových fotbalistů slyšela podle mě až na Netflixu v seriálu o Sunderlandu.

Reagovat
El-Pistolero-68

A proč je vlastně ta kryo komora tak důležitá pro sportovce?

Reagovat
smazaný uživatel

Prokrvení organismu, takže zchladit a zahřát. Rychleji prokrvíš tělo, rychleji regeneruješ. Ale jen tohle ti nepomůže. Jestli je v tomhle někdo master, tak je to Ronaldo. Kryo, strečink, jóga, masáž, strava, spánek, sluneční světlo, atd. Smysl to má jen tehdy, kdy zkombinuješ více aspektů dohromady. Samotné kryo ti je bez dalšího "k ničemu".

Reagovat
El-Pistolero-68

Díky.

Reagovat
7kaka7

Jednoznačně, musí být provázané všechno.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
inferno08

A co říkáte na kryokomory?

Osobně tuto filozofii nesdílím. Nemyslím si, že jsou špatné, ale spíše je vnímám jako komerční záležitost. Jejich použití je jen pro úplně zdravé jedince. Pro lidský organismus je to totiž ještě náročnější. Celosvětově se už od kryokomor ale upouští. U nás to ale ještě z devadesátých let minulého století přetrvává.

https://www.idnes.cz/olomouc/zpravy/otuzilec-kardiolog-milos-taborsky-fakultni-nemocnice-olomouc.A211021_153458_olomouc-zpravy_hrs

Podle mě jsi o kryokomere slyšel na netflixu ty a od té doby o ní každému vypravis...

Reagovat
7kaka7

už pár let chodím. Nicméně to byl jenom příklad, nešlo vůbec o kryo ale obecně o snahu maximalizovat regeneraci... ale průměrný ligový fotbalista radši nahází peníze do automatů, než by je investoval do sebe.

Reagovat
Milan.B

Ale v lete sa ponukol do PSG Zlatane, Zlatane

Reagovat
exot12

Ja myslím, že sa neponúkal ako hráč ale ako funkcionár a iba v prípade, ak by mu AC neponúklo predĺženie

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Spalovač šancí

Nemělo by to spíše být, že konec kariéry se trochu bojí Zlatana?

Reagovat
Largo

Ferrero

Reagovat
AngryPrd

Uz je cas skoncit. Treba priniest mladu krv plnu talentu a dostatocnych skusenosti. Napr. Schick ?

Reagovat
Coniglio

Reagovat
JohnnyDynamite

stále si pamatuji jak x let zpátky prohlašoval,že ukončí karieru ve 30 letech -na vrcholu a dokonce shazoval přínos starších hráčů,trochu si to protáhl dědek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele