Ibrahimović je podle médií ochoten i za cenu snížení mzdy pokračovat v AC Milán

24.03.2022, 18:47
Aktuality
Zlatan Ibrahimovič (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
AngryPrd

Ibra moze byt rad, ze ho tam este chcu. Aj napriek znizenemu platu bude viac burcovat v kabine ako na ihrisku. Mozno sa mylim a este aj nieco postriela ale ja ho vidim uz iba na lavicku. Dakujem za vsetko ale je cas skoncit s futbalom, stylovo a s titulom.

Reagovat
Filipow

Asi souhlasím, být Ibrou, tak kdyby AC vyhrálo titul, tak bych skončil.

Ale chápu asi tu mentalitu, když něco děláš celý život a patříš v tom mezi nejlepší lidi na světě, tak prostě skončit nechceš a budeš ten konec co nejvíce oddalovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra muze byt rad, ze ho tam jeste chcou? A ty jsi kdo, ze mas takovy přehled? Myslim ze vis kulové o tom co se tam děje

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
AngryPrd

Som iba fanusik a mam pravo na svoj nazor. Vidim co predvadza na ihrisku, nepotrebujem vediet co sa deje v klube. Uz dlhsie nehral zaklad a stale si poradili aj bez neho. Giroud je za neho uz teraz viac ako backup a ma pred sbeou este nejaky ten rok. Ibra iba pretahuje koniec. Na lavicku bude dobry ale to je max.

Reagovat
Kop do titulků

Zaklad nehrál jelikož byl zraněn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Abstinence

Pokud se nepletu, tak jdou nahoru od té doby, co tam přišel.. určitě má obrovský vliv na tu zlepšenou psychiku klubu... a když jim to bude vycházet, tak se jim může vyplatit za ty 2 miliony klidně až do sedmdesáti.

Reagovat
AngryPrd

Ano ako asistent trenera alebo ako motivator, urcite sa oplati. Ako hrac uz dosluhuje. Ved uz aj penalty sa boji kopat, uz na to nema. On ma vacsi vplyv na spoluhracov ako ten co ich stale burcuje. Zasluzi si obrovsky respekt za vsetko co dokazal, ale robit z neho supermana a tvarit sa ze moze hrat do 50ky na vysokej urovni je detinske.

Reagovat
Seydou Doumbia

Samozřejmě konec s titulem by byl top, ale Ibra má brutální vliv na ten tým. Však kádr s hráči jako je Salamandr, Fake Messi, Krunjic, Leo, Žirud je zázrak že nehrají někde o čtvrté místo. Co tam přišel Ibra tak výkony všech šli kurevsky nahoru.

Reagovat
AngryPrd

Suhlas. Urcite im dal vela a naucil mladych makat. Ale co viac im este moze dat? To muzstvo je uz teraz na maxime aj vdaka nemu. Hodnotim ho ako hraca do zakladu, mam ho rad. Kupil som si aj jeho knihu - I am football. Iba som realista.

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi v AC doufají že se podaří udržet na podobný vlně. Budou hrát opět LM, snad neudělají velkou ostudu jako letos. Možná přivedou nějaké posily a Ibra fungovat stále jako ten mentor a ten co jím nadá a rozkope jím hlavy, když tomu nebudou dávat maximum. Se svým zdravím už to samozřejmě hrát se 40 goly nikdy být nemůže, ale v jeho věku to už nikdo moc nečeká.

Reagovat
fRRR

Navic kdyz by se spokojil s tim, ze hraje jeden zapas z peti a pak dvacet minut na konci (kdyz je fit), par rozhodujicich golu a asistenci bezpochyby da.

Reagovat
Dron

"V italské lize nastoupil k 18 zápasům, v nichž vstřelil čtyři branky."

Má jich 8, opravte to pls.

Reagovat
Jkb

810 zápasů 492 branek a 201 asistencí v klubových soutěžích. Rozhodně mu přeji aby se dostal na těch 500 branek a ještě trošku výš. Za reprezentaci potom dalších 120 utkání a 62 branek.

Mám pocit, že je třetí z těch současných hráčů v počtu branek, před ním jsou jen ti dva.

Klobouk dolů před ním, snad ten titul letos dají.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
fRRR

Pokud snizi, mame ho urcite prodlouzit. Jeho role je zasadni a pokud se s touhle upozadenejsi roli spokoji, jsem rozhodne pro. Ostatne cekam ze jeste rok budeme mit tu roli utocnika takovou poslepovanou (Giroud, Ibra, Origi), pac investice jsou potreba ted hned jinde - takze si sve odkrouti, par branek urcite da. Diky za vsechno.

Reagovat
zurix_new

Bianco žiješ?

Reagovat
I*M

OT. Ten Onana bude dobrý provar. V posledních pěti zápasech šlo na něj 12 střel a z toho 8 gólů...a to ještě ten vlastňak s Burkinou Faso ze začátku února. To byl unikát https://m.youtube.com/watch?v=z5T2pmFReps

Reagovat
El-Pistolero-68

Jde k vám?

Reagovat
I*M

Myslím, že už byl i na zdravotní prohlídce...asi to je hotová věc.

Reagovat
El-Pistolero-68

Hm. No nevím, jestli je to dobrá náhrada za Handanovice.

Reagovat
El-Pistolero-68

In Zlatan we trust!

Reagovat
Morgue

Bale do AC? No doufam, že toho kašpara neangažujeme. To je poprve co se modlim aby měl velké ego a nešel s platem dolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele