Zlatan Ibrahimović Články

Ibrahimović má po návratu do reprezentace cíl dát gól i na MS

Útočník Zlatan Ibrahimović se po téměř pěti letech vrátil do švédské fotbalové reprezentace s cílem zahrát si na letním evropském šampionátu, ale myslí i na mistrovství světa v příštím roce. Vyhlášený kanonýr by rád vylepšil dosavadní nelichotivou bilanci - na světových šampionátech si zahrál v letech 2002 a 2006, ale neskóroval.

Crvena Zvezda se omluvila Ibrahimovičovi

Crvena Zvezda Bělehrad se omluvila útočníkovi Zlatanu Ibrahimovičovi z AC Milán za chování srbských fanoušků při čtvrtečním utkání Evropské ligy. Švédský kanonýr, který má bosenské a chorvatské kořeny, byl během zápasu terčem sprostých nadávek.

Konfliktem Ibrahimoviće s Lukakuem se už zabývá italský svaz

Italská fotbalová federace začala vyšetřovat slovní konflikt mezi útočníky Zlatanem Ibrahimovićem a Romeluem Lukakuem, k němuž došlo minulý týden ve vyhecovaném milánském derby ve čtvrtfinále Italského poháru. Bývalé týmové kolegy z Manchesteru United museli po rozmíšce v závěru prvního poločasu odtrhávat spoluhráči.

Italský tisk kritizuje Ibrahimoviće za provokaci Lukakua a oslabení týmu

Italská média kritizují kanonýra Zlatana Ibrahimoviće za to, že svým vyloučením oslabil AC Milán a přispěl k jeho vyřazení v úterním čtvrtfinále poháru v derby s Interem. Švédský útočník také nevybíravě provokoval oporu soupeře Romelua Lukakua, což vedlo ke kontroverzním scénám.

Jestli věřím v titul? Věřím ve Zlatana, prohlásil Ibrahimović

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović zařídil fotbalistům AC Milán dvěma góly pondělní výhru 2:0 v Cagliari, po níž si "Rossoneri" udrželi v čele italské ligy tříbodový náskok. Devětatřicetiletý veterán na otázku, zda věří v mistrovský titul, odpověděl typicky po svém: "Věřím v sebe, věřím ve Zlatana".

Ibrahimović: Ze všech klubů, kde jsem hrál, se jen v Miláně cítím opravdu doma

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović prohlásil že navzdory bohaté kariéře a řadě prestižních adres, na kterých hrál, se pouze v jednom klubu cítí opravdu jako doma. Nepřekvapí, že jde o jeho současné působiště AC Milán.

Ibrahimović jedná s trenérem o návratu do švédské reprezentace

Hvězdný útočník Zlatan Ibrahimović by se po více než čtyřech letech mohl vrátit do švédské reprezentace. Tamní svaz uvedl, že kanonýr AC Milán o comebacku jedná s trenérem národního týmu Jannem Anderssonem.

Někdo na mně léta vydělává, stěžuje si Ibrahimović kvůli hře FIFA

Zlatanu Ibrahimovićovi se nelíbí, že figuruje v populární počítačové hře FIFA, i když k tomu nedal svolení. Na sociálních sítích uvedl, že na jeho jménu a tváři někdo už roky vydělává peníze bez jeho souhlasu a je čas se tím zabývat. Se společností EA Sports, která vydává hru FIFA už od roku 1993, však má od srpna smlouvu AC Milán, jehož dres devětatřicetiletý kanonýr obléká.

Ibrahimoviče čeká kvůli stehnu pauza nejméně na 10 dnů

Kanonýr AC Milán Zlatan Ibrahimovic utrpěl v nedělním utkání proti Neapoli, v němž dvěma góly pomohl k vítězství 3:1, zranění zadního stehenního svalu. Devětatřicetiletého švédského fotbalistu čeká pauza minimálně 10 dnů, po níž bude následovat další vyšetření. Mluvčí klubu odhadl pro agenturu Reuters Ibrahimovicovu absenci na dva až tři týdny.

Ibrahimović nedal třetí penaltu v sezoně, příští nechá spoluhráči

Hvězdný útočník Zlatan Ibrahimović z AC Milán v nedělním zápase italské ligy s Hellasem Verona zahodil už třetí penaltu v sezoně a "Rossoneri" doma jen remizovali 2:2. Švédský kanonýr slíbil, že příští pokutový kop přenechá spoluhráči Franckovi Kessiému.

Co předvádí Ibra, je neuvěřitelné, řekl útočník AC Milán Leão

I když fotbalisté AC Milán před čtvrtečním zápasem Evropské ligy se Spartou poprvé v novém ročníku italské ligy ztratili body po remíze 3:3 s AS Řím, mohou se dál těšit z výborné formy Zlatana Ibrahimoviće. Devětatřicetiletý švédský útočník se totiž po návratu na hřiště po prodělání covidu trefil stejně jako v derby s Interem dvakrát a má v sezoně bilanci dvou gólů na zápas. V prvním kole totiž vstřelil dvě branky i Boloně.

Ibrahimović: Nikdo mi nemohl zabránit, abych v derby nastoupil

Podle útočníka AC Milán Zlatana Ibrahimoviće mu nikdo nemohl zabránit v tom, aby nastoupil v městském derby proti Interu. Devětatřicetiletý švédský fotbalista se v sobotním utkání 4. kola italské ligy po vyléčení z koronaviru vrátil na trávníky ve velkém stylu. Dvěma góly rozhodl o výhře 2:1, jimiž "Rossoneri" zařídil první triumf v ligovém derby od ledna 2016.

Ibrahimović se zatím koronaviru nezbavil, byl znovu pozitivní

Hvězdný Zlatan Ibrahimović se ani po dvou týdnech po pozitivním testu nezbavil koronaviru. Prokázal to kontrolní odběr, kterému se švédský útočník AC Milán podrobil dnes. Nákaza se u Ibrahimoviće poprvé potvrdila 24. září a hráč kvůli předepsané karanténě přišel mimo jiné o utkání 3. a 4. předkola Evropské ligy.

Kdyby mi bylo dvacet, dal bych ještě dva góly, řekl Ibrahimović

Útočník Zlatan Ibrahimović zařídil fotbalistům AC Milán vítězný vstup do nové sezony italské ligy. "Rossonerri" díky jeho dvěma gólům porazili v pondělním utkání Boloňu 2:0. Ibrahimović, který 3. října oslaví 39. narozeniny, po zápase uvedl, že kdyby mu bylo dvacet, dal by ještě další dvě branky.

Ibrahimović pokračuje v AC Milán, podepsal novou smlouvu

Zlatan Ibrahimović se koncem minulého týdne vrátil do Milána, aby vyřešil svou další budoucnost. Zkušený švédský útočník se po hromadě spekulací nakonec rozhodl zůstat v AC, se slavným klubem se dohodl na nové jednoleté smlouvě a dnes večer bylo vše zpečetěno podpisem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele