Ibrahimovič nenastoupí proti Liverpoolu. Je znovu zraněn

14.09.2021, 23:58
Aktuality
Zlatan Ibrahimović (© AFP)
Švédský útočník Zlatan Ibrahimovič neohrozí v zítřejším utkání Ligy mistrů anglický Liverpool. Forvard AC Milán je opět zraněn. Trápí jej zanícená šlacha.

Ibrahimovič, kterému bude v říjnu 40 let se po zranění vrátil na hřiště o víkendu a v zápase proti Laziu hned skóroval, čímž týmu pomohl k vítězství 2:0. Kvůli bolavému kolenu byl mimo hru čtyři měsíce.

"Zlatan by proti Liverpoolu mohl hrát, ale po čtyřech měsících absence se koleno může takhle ozvat. Věřili jsme, že by i přesto mohl nastoupit, nicméně zkusil to a cítil bolest," řekl na tiskové konferenci před utkání trenér Rossoneri Stefano Pioli. "Nemá smysl, abychom cokoliv riskovali. Je před námi ještě spousta zápasů. Věříme, že se zase brzy vrátí do hry," dodal Pioli.

Milán čeká v milionářské soutěži obnovená premiéra po dlouhých sedmi letech.

Autor: Jiří Fišara / marca.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
C-M@ster

Za necelej měsíc 40 let.

Reagovat
Rox

Škoda . Bez Ibry a Girouda naše šance výrazně klesají, ale pokud udržíme tempo jako předchozí zápasy, tak můžeme na Anfield klidně pořád překvapit. Bojím se, že nás ale srazí koncovka.

Reagovat
eder

Srazí vás kouzlo Anfieldu.

Reagovat
milanista9

Kouzlo

Reagovat
Kop do titulků

Nevíte jestli ČT ještě bude dávat sestřihy LM, EL popřípadě EKL?

Reagovat
8lampard8

Taky by mi zajimalo

Reagovat
h8_sfatto

taky mě trápí zanícená Šlachta

Reagovat
C-M@ster

Hmm, tak to je čas na odvahu.

Reagovat
bobis21

Stačí když bude fit Giroud. Bez obou jsme na tom ale špatně, protože Rebič ani Leao nejsou hroťáci a jsou tam ztracení ...

Reagovat
Inter Eterno Amore

môžu chodiť so Sensim na pivo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele