Zlatan Ibrahimović Články

Ibrahimović se dohodl s AC Milán na nové smlouvě

Švédský útočník Zlatan Ibrahimović by měl dál nastupovat za AC Milán. Podle listu Gazzetta dello Sport se osmatřicetiletá hvězda domluvila s italským klubem na nové roční smlouvě, díky níž si vydělá sedm milionů eur (183 milionů korun).

Ibrahimović se přirovnal k filmové postavě Benjaminu Buttonovi

Osmatřicetiletý útočník Zlatan Ibrahimović se přirovnal k mládnoucí literární a filmové postavě Benjaminu Buttonovi. Ve středečním 37. kole italské ligy pomohl dvěma góly a asistencí k výhře AC Milán 4:1 nad domácí Sampdorií Janov.

Ibrahimović chystá odchod, AC Milán už nepovažuje za velký klub

Pokud se situace v AC Milán nezlepší, útočník Zlatan Ibrahimović za něj od příští sezony pravděpodobně hrát nebude. Vadí mu, že "Rossoneri" nejsou tím velkým klubem, za který prvně hrál v letech 2010 až 2012 a s nímž získal titul a italský Superpohár.

Milán by měl titul, kdybych nepřišel až v lednu, řekl Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović plní přání fanoušků AC Milán a v poslední době se i díky němu veze slavný klub na vítězné vlně. V úterý porazil mistrovský Juventus, předtím druhé Lazio a z lednového jedenáctého místa se fotbalisté AC vyšplhali už na páté. Švédský kanonýr k tomu přispěl pěti góly.

Ibrahimović si na tréninku v Miláně poranil lýtko

Hvězdný kanonýr Zlatan Ibrahimović si na tréninku AC Milán poranil lýtko a je možné, že bude muset pauzírovat delší dobu. Podle médií totiž švédský kanonýr přerušil přípravu na případný restart italské ligy s bolestivou grimasou a vyloučeno není ani poškození achilovky. Více ukáže až lékařské vyšetření.

Ibrahimović se vrátil do Milána, po karanténě se připojí k týmu

Útočník Zlatan Ibrahimović se po pobytu ve Švédsku vrátil do Itálie, kde se po absolvování dvoutýdenní karantény zapojí do přípravy AC Milán. Týmové tréninky budou v zemi podle současného harmonogramu uvolňování opatření proti šíření koronaviru možné od 18. května.

Hammarby žije Ibrahimovičem, v klubu sní o angažování hvězdy

Hvězdný švédský kanonýr Zlatan Ibrahimović se ve Stockholmu opět postaral o rozruch, když absolvoval další trénink s místním týmem Hammarby. V klubu se netají snem, že by za ně útočník AC Milán a spoluvlastník hrál také zápasy.

Ibrahimović se udržuje fit tréninkem s Hammarby

Zatímco většina jeho spoluhráčů z AC Milán je odkázána pouze na individuální přípravu v domácím prostředí, Zlatan Ibrahimović se udržuje fit ve Švédsku společným tréninkem s týmem Hammarby. V rodné zemi slavného útočníka totiž platí v boji s koronavirem mírnější opatření.

Útočník Ibrahimović nechce podle médií v AC Milán pokračovat

Útočník Zlatan Ibrahimović podle deníku Gazzetta dello Sport nechce prodloužit smlouvu s AC Milán o další sezonu. Do italského celku se vrátil teprve v prosinci a důvodem jeho úvah o odchodu má být nesouhlas s některými kroky klubového vedení.

Ibrahimović založil sbírku na pomoc italským nemocnicím

Do boje proti šíření nového typu koronaviru se zapojil i Zlatan Ibrahimović. Útočník AC Milán založil online sbírku na pomoc nemocnicím na severu Itálie bojujícím s pandemií. Cílem je vybrat milion eur (přes 27 milionů korun). Osmatřicetiletý Švéd přispěl 100 tisíci eur.

Přestali jsme věřit, řekl Ibrahimović po kolapsu AC s Interem

Útočník AC Milán Zlatan Ibrahimović byl zklamaný, že jeho tým v nedělním městském derby s Interem ztratil dvoubrankové poločasové vedení a prohrál 2:4. Podle osmatřicetiletého švédského fotbalisty, který se ve šlágru 23. kola italské ligy blýskl gólem a asistencí, "Rossoneri" po změně stran přestali hrát a věřit.

Chtěl jsem dát gól a slavit jako bůh, řekl Ibrahimović

Bezgólovou remízou začal své druhé angažmá v AC Milán švédský útočník Zlatan Ibrahimović. Po zápase se Sampdorií Janov ho mrzelo, že nedokázal prolomit střelecké trápení slavného týmu, který neskóroval už v třetím utkání italské ligy za sebou.

Ibrahimović je nenasytný. Je to pro mě skvělý dárek, říká kouč Milána

Trenér AC Milán Stefano Pioli si pochvaluje příchod Zlatana Ibrahimoviće. Slavný klub se v této sezoně trápí, v lize mu patří až 11. místo. Podle kouče však právě příchod švédského veterána může nastartovat obrat.

Vrátím na stadion radost, řekl při návratu do Milána Ibrahimović

Triumfální přílet do Itálie zažila staronová posila AC Milán Zlatan Ibrahimović. Osmatřicetiletého švédského útočníka vítaly davy nadšených fanoušků, které lemovaly cestu hvězdného kanonýra z letiště na zdravotní prohlídku. Ibrahimović příznivcům aktuálně až jedenáctého týmu italské ligy slíbil, že se s jeho příchodem vrátí na stadion radost.

Ibrahimović se oficiálně vrací do AC Milán

Zlatan Ibrahimović skončil v Los Angeles Galaxy a podruhé v průběhu kariéry oblékne dres AC Milán. O návratu zkušeného útočníka k Rossoneri se už delší dobu spekulovalo a dnes bylo vše také oficiálně potvrzeno...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele