Další články

Tielemans se rozloučil s Leicesterem a bude si vybírat nový klub

Leicester před několika dní sestoupil z Premier League a jeho kádr v nadcházejících týdnech opustí několik důležitých hráčů. Jeden odchod je už nyní jistou věcí, u Lišek nebude pokračovat Youri Tielemans.

"Nothing personal" a Emeryho comeback: 15. kolo Premier League v kostce

Prohlášení Pierra-Emericka Aubameyanga zdravě nabudilo Arsenal, který v neděli potřetí v řadě oslavoval na Stamford Bridge. Výsledek 1:0 sice naznačuje vyrovnané utkání, ale ve skutečnosti se jednalo o jednoznačnou záležitost. Gunners uhájili první místo a alibismus už musí jít stranou - po letech strádání jsou aspirantem na titul. Dařilo se také Aston Ville, která pod taktovkou Unaie Emeryho uzemnila Manchester United.

Almirón v laufu a Liverpool zpět na zemi: 13. kolo Premier League v kostce

Možná si vzpomenete. Během mistrovských oslav Manchesteru City si Jack Grealish rýpl do v té době neproduktivního Miguela Almiróna. Nyní se může smát paraguayský záložník. Šestou brankou v sezoně totiž opět vylepšil své kariérní maximum v Premier League a pomohl Newcastlu vyloupit stadion třetího Tottenhamu.

Leicester je v krizi. Situace je těžká, přiznává Tielemans

Hodně dusno je v těchto dnech v kabině Leicesteru City. Lišky nebyly příliš aktivní na přestupovém trhu a i to se promítlo pod mizerný start do nové sezony. Svěřenci Brendana Rodgerse jsou na posledním místě tabulky a mají co napravovat, uvědomuje si to i záložník Youri Tielemans...

Penaltová show a famózní Gallagher: 16. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se o víkendu obsadil systém VAR. V zápasech týmů z top 3 totiž favoritům pokaždé přisoudil pokutový kop, v případě Chelsea dokonce dva. A nutno podotknout, že ve většině případů se jednalo o sporná rozhodnutí, která ani po zhlédnutí videozáznamu nelze stoprocentně obhájit. Souhlasíte?

Zostuzení na prknech Divadla snů: 9. kolo Premier League v kostce

Ohlušující pískot z tribun po první půli šlágru nejúspěšnějších klubů anglické fotbalové historie hovořil za vše. Dav fanoušků se už v tu dobu linul ulicemi poblíž stadionu. Manchester United prohrával s Liverpoolem 0:4, po změně stran navíc inkasoval od Mohameda Salaha další gól. Fenomenální útočník zkompletoval hattrick a dokonal zostuzení domácích na prknech Divadla snů.

Čaroděj Mendy a vymetené šibenice v Leicesteru: 8. kolo Premier League v kostce

Nehrát dobře, a přesto vyhrát, se mezi anglickou elitou povede jen výjimečně. V 8. kole si tento kousek odškrtla vedoucí Chelsea, kterou v Brentfordu spasil fenomenální výkon brankáře Édouarda Mendyho a utažený volej obránce Bena Chilwella. Nadále proto drží jednobodový náskok před Liverpoolem.

Podle Tielemanse si Belgie nesmí dávat pozor jen na Součka

Zatímco před více než měsícem záložník Youri Tielemans nastoupil s Leicesterem v Edenu proti pražské Slavii v úvodním duelu vyřazovací fáze Evropské ligy, v sobotu se na stejném místě představí s Belgií proti Česku v kvalifikačním utkání o postup na mistrovství světa 2022. Z české reprezentace považuje za nebezpečného Tomáše Součka, "Rudí ďáblové" ale podle něj musejí věnovat pozornost i jeho spoluhráčům.

Probuzený Auba i kanonýr Stones: Sestava 19. kola Premier League

Manchester City v úvodu sezóny paběrkoval, a tak se Pep Guardiola rozhodl rázně zasáhnout. I kvůli absenci jakéhokoli zdravého útočníka schopného střílet góly zaměřil svou pozornost hlavně na dokonalou defenzivu, což se promítlo na sedmi čistých kontech z posledních devíti zápasů. Obránci, jmenovitě John Stones, se mu navíc nyní odvděčili i zabijáckým instinktem před bránou soupeře.

Leicester dohodl s Monacem přestup Tielemanse

Youri Tielemans se vrací do Leicesteru City. Ten se na trvalém přestupu belgického reprezentanta, jenž má za sebou u "Lišek" vydařené jarní hostování, dohodl s Monacem...

Tielemans může přestoupit do Leicesteru, AS Monaco není proti

Youri Tielemans koncem ledna odešel z AS Monaco na hostování do Leicesteru City a ten má zájem o trvalý přestup mladého belgického záložníka. A dost možná dosáhne svého, knížecí celek totiž je ochoten fotbalistu prodat...

Leicester potvrdil hostování Tielemanse. Do Monaca jde Silva

Belgický záložník Youri Tielemans bude do konce sezony hostovat z Monaca v anglickém Leicesteru. Opačným směrem putuje Portugalec Adrien Silva.

Představení účastníků MS 2018 - Belgie

Už třetí šampionát v řadě budou řazeni do širšího okruhu favoritů, minimálně čtvrtfinále se považuje za samozřejmost. Nicméně napodobení výsledku z posledního MS i Eura by už bylo tentokrát asi vážně považováno za obrovské zklamání. Nevytěžit z téhle báječné generace kolem Hazarda a dalších víc než je účast mezi nejlepší osmičkou? To by byl neúspěch.

AS Monaco potvrdilo příchod belgického záložníka Tielemanse

Definitivně u konce jsou spekulace o tom, kam z Anderlechtu zamíří Youri Tielemans. O talentovaného belgického záložníka byl v Evropě velký zájem a vítězem boje o jeho služby se stalo AS Monaco, hráč se dnes úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal pětiletý kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele