"Nothing personal" a Emeryho comeback: 15. kolo Premier League v kostce

08.11.2022, 17:50
Názory a komentáře
Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Prohlášení Pierra-Emericka Aubameyanga zdravě nabudilo Arsenal, který v neděli potřetí v řadě oslavoval na Stamford Bridge. Výsledek 1:0 sice naznačuje vyrovnané utkání, ale ve skutečnosti se jednalo o jednoznačnou záležitost. Gunners uhájili první místo a alibismus už musí jít stranou - po letech strádání jsou aspirantem na titul. Dařilo se také Aston Ville, která pod taktovkou Unaie Emeryho uzemnila Manchester United.

"Arsenal, nothing personal. I’m back, I’m blue, I’m ready," řekl Aubameyang před očekávaným šlágrem. Dle informací ostrovních médií použil tento slogan, jenž ani nepotřebuje překlad, hostující trenér Mikel Arteta během motivačního monologu v kabině. A jeho svěřenci se mu odvděčili dominantním výkonem.

Vítěznou branku vstřelil v 63. minutě Gabriel Magalhães, který si mimo jiné v pozápasové euforii neodpustil na Twitteru rýpnutí do bývalého spoluhráče. "Nothing personal. London is red," napsal důrazný stoper.

Šampionátu se nezúčastní ani Erling Haaland, jehož Norsko nepostoupilo z kvalifikace, ale také on se v 15. kole blýskl rozhodujícím zásahem. V 95. minutě proměnil v duelu s Fulhamem penaltu a spasil oslabený Manchester City, který hrál více než hodinu v početní nevýhodě po sporném vyloučení Joãa Cancela. Manko obhájců titulu na vedoucí Arsenal je proto i nadále dvoubodové.

O dalších pět bodů zpět je třetí Newcastle. Magpies se vezou na vlně famózních výkonů, v Southamtponu vyhráli 4:1 a mimo jiné "odstřelili" domácího kouče Ralpha Hasenhüttla. Sedmou trefou v posledních sedmi zápasech k tomu přispěl paraguayský záložník Miguel Almirón.

Velmi dobrou aktuální formu má i hvězdný Mohamed Salah z Liverpoolu, jenž dvěma brankami skolil Tottenham, a alespoň částečně uklidnil příznivce Reds po senzačních porážkách v Nottinghamu a s Leedsem. Svěřenci trenéra Jürgena Kloppa proto poskočili na osmé místo, Spurs klesli na čtvrtou pozici.

Pátý je Manchester United, který nečekaně prohrál ve Villa Parku. Poprvé od srpna 1995. Nového kouče domácích Emeryho potěšil zejména středopolař Jacob Ramsey s bilancí gólu a asistence. Klub z Birminghamu minimálně do dalšího víkendu opustil pásmo sestupu a sídlí na "bezpečné" třinácté příčce.

Hned za ním je Leicester po loupeži v Goodison Parku, k níž výrazně pomohli brankář Danny Ward a záložníci James Maddison s Yourim Tielemansem. Belgického reprezentanta je nutno zmínit dvakrát, protože jeho volej aspiruje na nejlepší gól sezony. Zatleskat mu můžete v naší tradiční videorubrice.

Posun v tabulce neminul ani Brighton, Leeds a Crystal Palace.

TOP 3 góly

TOP 3 hráči dle WhoScored.com

1. James Maddison (Leicester) - 8.58 / 2 asistence, 8 střel, 4 klíčové přihrávky.

2. Marcus Tavernier (Bournemouth) - 8.56 / gól, 2 asistence, 3 úspěšné driblinky.

3. Darwin Núňez (Liverpool) - 8.23 / asistence, 4 střely, 2 klíčové přihrávky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League

1. Marcus Tavernier (Bournemouth) - 16 bodů.

2. Mohamed Salah (Liverpool), Gabriel Magalhães (Arsenal) - oba 15 bodů.

3. Jacob Ramsey (Aston Villa) - 14 bodů.

Sestava 15. kola

(©Marek Ustohal)

Brankář: Danny Ward (Leicester) - S cenovkou 4,1 milionu je jedním z nejžádanějších gólmanů ve Fantasy Premier League (FPL). Aktuálně vlastní odchovance Wrexhamu více než čtvrtina manažerů a pátým čistým kontem z posledních šesti zápasů je bezesporu potěšil. V Goodison Parku působil spolehlivě, poradil si s hlavičkou Jamese Tarkowskiho i s nájezdem Dominica Calverta-Lewina a výrazně pomohl Foxes k cennému vítězství.

Pravý obránce: Kieran Trippier (Newcastle) - O nejlepším pravém bekovi letošního ročníku anglické nejvyšší soutěže je možná rozhodnuto už v listopadu. Rodák z Bury si v Southamptonu opět svědomitě plnil defenzivní povinnosti, hostující sektor bavil driblinkem s míčem, a navíc se blýskl nezištnou asistencí na trefu Joea Willocka. Magpies i proto vyhráli šesté z posledních sedmi střetnutí a drží vstupenku do Champions League.

Stoper: William Saliba (Arsenal) - Nadprůměrnou výkonností se od začátku podzimu pyšní také francouzská kometa, která září jak na Emirates Stadium, tak v arénách soupeřů. Ve šlágru na Stamford Bridge byl základním stavebním kamenem defenzivní linie Gunners a zaslouženě odcházel s cenou pro nejlepšího hráče duelu. Aubameyanga, Raheema Sterlinga a další víceméně vymazal z trávníku, exceloval také v rozehrávce a anticipaci ofenzivních ataků Chelsea.

Stoper: Ibrahima Konaté (Liverpool) - Jeho krajan se po svalovém zranění vrátil do základní sestavy Reds poprvé od 8. října a výraznou měrou pomohl k cennému triumfu na půdě Tottenhamu. Osmkrát zastavil nebezpečný kontr Spurs včasným obranným zákrokem, uspěl v jedenácti osobních soubojích a jednoznačně si řekl o setrvání v základu i pro závěrečné utkání před šampionátem v Kataru proti Southamptonu.

Levý obránce: Lucas Digne (Aston Villa) - Francouzský triumvirát doplňuje devětadvacetiletý bývalý bek FC Barcelona, který oku lahodícím přímým kopem rozesmutnil hráče i fanoušky Manchesteru United. Opora Villans skórovala v Premier League poprvé od roku 2019, kdy se shodou okolností prosadila proti stejnému soupeři. Cenovka 4,6 milionu může být v kombinaci se zahráváním standardních situací pro spoustu manažerů FPL lákavou variantou.

Pravý záložník: Jacob Ramsey (Aston Villa) - Asistence, vlastní gól a gól. Odchovanec Villans odehrál proti Red Devils v pozici box-to-box středopolaře nezapomenutelný zápas. Nejprve vyzval k přesnému zásahu Leona Baileyho, krátce před přestávkou nešťastně srazil míč za záda bezmocného brankáře Emiliana Martíneze a v 49. minutě chladnokrevně zakončil pohlednou individuální akci Ollieho Watkinse.

Střední záložník: James Maddison (Leicester) - Trenér anglické reprezentace Gareth Southgate zveřejní konečnou nominaci 26 fotbalistů pro mistrovství světa ve čtvrtek 10. listopadu. Bude v ní figurovat kreativní záložník Foxes? Dalším excelentním výkonem, tentokrát v Goodison Parku, si o letenku do Kataru rozhodně řekl. Od úvodního hvizdu byl k nezastavení, osmkrát vystřelil a asistencí je podepsán pod oběma brankami hostujícího týmu.

Střední záložník: Adam Lallana (Brighton) - Čtyřiatřicetiletý "half" bude sledovat šampionát jen v televizi, ale o víkendu nechal vzpomenout na dobu, kdy dres Albionu hrdě oblékal. Na Molineux totiž v 10. minutě otevřel skóre, těsně před pauzou naservíroval po brilantním technickém kousku druhou trefu Seagulls pro Kaora Mitomu a když v 65. minutě střídal, dočkal se od hostujícího sektoru potlesku vestoje.

Levý záložník: Marcus Tavernier (Bournemouth) - Nejvíce bodujícím hráčem Fantasy Premier League se stal o uplynulém víkendu rodák z Leedsu, který gólem a dvěma asistencemi nezabránil porážce nováčka soutěže právě v Leedsu 3:4. S cenovkou 4,9 milionu ho okamžitě po závěrečném hvizdu koupilo více než 10 tisíc manažerů. Pořídíte si hbitého křídelníka pro nadcházející domácí měření sil proti Evertonu?

Útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Egyptský "faraon" je definitivně zpět ve formě z předchozích sezon. Bilance devíti branek z posledních osmi soutěžních utkání je toho jednoznačným důkazem. Na Tottenham Hotspur Stadium nejprve v 11. minutě zužitkoval pas Darwina Núňeze a těsně před odchodem do kabin s lehkostí sobě vlastní potrestal minelu Erica Diera. Fanoušci Reds si možná zoufají, že přichází mistrovství světa. Salah je totiž "on fire".

Útočník: Wilfried Zaha (Crystal Palace) - Dařilo se také reprezentantovi Pobřeží slonoviny, který byl hlavní ofenzivní hrozbou Eagles v úspěšném derby v aréně West Hamu. Po dvou zápasech, v nichž na sebe upozornil víceméně jen žlutými kartami, ukázal svůj enormní potenciál přesným zásahem a asistencí. Bude se v zimním přestupovém okně stěhovat? Jeho situaci dle ostrovních médií monitorují Juventus, Chelsea, Arsenal a AS Řím.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
13
11
1
1
31 : 11
34
2
Manchester City
13
10
2
1
39 : 12
32
3
Newcastle United
14
7
6
1
28 : 11
27
4
Tottenham Hotspur
14
8
2
4
27 : 18
26
5
Manchester United
13
7
2
4
18 : 19
23
6
Brighton & Hove Albion
13
6
3
4
22 : 17
21
7
Chelsea FC
13
6
3
4
17 : 16
21
8
Liverpool FC
13
5
4
4
25 : 16
19
9
Fulham FC
14
5
4
5
23 : 24
19
10
Crystal Palace
13
5
4
4
15 : 17
19
11
Brentford FC
14
3
7
4
21 : 24
16
12
Leeds United
13
4
3
6
19 : 22
15
13
Aston Villa
14
4
3
7
14 : 21
15
14
Leicester City
14
4
2
8
23 : 25
14
15
West Ham United
14
4
2
8
12 : 15
14
16
Everton FC
14
3
5
6
11 : 14
14
17
AFC Bournemouth
14
3
4
7
15 : 32
13
18
Southampton FC
14
3
3
8
12 : 24
12
19
Wolverhampton Wanderers
14
2
4
8
8 : 22
10
20
Nottingham Forest
14
2
4
8
10 : 30
10

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (335)

Přidat komentář
SunFells

""Arsenal, nothing personal. I’m back, I’m blue, I’m ready," řekl Aubameyang před očekávaným šlágrem. Dle informací ostrovních médií použil tento slogan, jenž ani nepotřebuje překlad, hostující trenér Mikel Arteta během motivačního monologu v kabině."

Vážně? link?

Reagovat
Side

Je to sračka, klasicky. Sám Ramsdale řekl, že o Aubovi nepadlo ani slovo.

Reagovat
SunFells

Právě jsem se s tím nikde nesetkal a přišlo by mi zvláštní, kdyby Arteta chtěl jet agendu proti Aubovému reklamnímu spotu, kde mu režisér říká co má dělat, tak mě zajímalo z čeho pan Vaněk peče.

Reagovat
Salfovic

Já hlavně nechápu, co má tom být jako pobuřující

Reagovat
Nizzie

No právě na tom pobuřujícího nic není, to tam vidí jen lidé, kteří hledají senzaci na hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nic byl by to dobrej "trolling" nebo jak to nazvat, ale nic poburujiciho.

Reagovat
Kucka

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/karthikadhaigal/status/1590024053322305538

Bylo by super, kdyby si na paběrkující ex-trenéry Valencie udělala čas, ať to má nějakou rozumnou formu stále.

Reagovat
VTID94

Jacob a Digne zaslúžene

Reagovat
Taiger

V lednu posilnit útočníka, pravý křídlo a střeďáka a můžeme pomýšlet na titul.

Reagovat
sejber

Utocnik nepride. Mame jezisa, eddie podpisal novu zmluvu a aj tak dostava minimum priestoru v lige plus na hostovacke sa rozohrava balogun. Kridlo a stredak su ale nutnost.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kucka

Reiss + ESR budou like a new signing.

A střeďák nevím, Elneny se uzdravil a další hráč na střed by úplně odpálil Lokongu.

Reagovat
sejber

ESR budis ale Reiss neviem neviem to neni vonkoncom hrac do boja o titul.

To iste Lokonga , ten potrebuje hostovacku ako sol momentalne by nehral zaklad ani v Souhamptone. Celkovo Elneny a Lokonga su kvalitativne minimalne o level za Xhakom a Thomasom. Ak chceme hrat o titul tak stredak je nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

lokonga na to nema, novy denilson

Reagovat
formic81

ale ma, akorat potrebuje proste casu.. jeho pozice je velmi narocna a proste potrebuje zkusenosti

Reagovat
Kucka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

Tak nedávno na to neměl ani arteta podle tebe, né?

Reagovat
smazaný uživatel

dpc tu je normalne hon na mna

artetu som mal velmi rad ako hraca, tesil som sa na neho ako trenera, aj ked tam boli obavy ci to zvladne tak skoro, podporoval som, potom som mal obdobie kedy sa mi vela veci nepacilo, zdalo sa mi ze sa robia chyby, a pochyboval som o nom ci je na nieco take ready, nakoniec ale ukazuje ze ano, je vyborny, a som za to rad, aj ked sa stale najdu veci co sa mi nepacia

lokonga na to podla mna nema presadit sa u nas, potrebuje sa vyhrat, a nakoniec to na pl standart bude, ale pochybujem ze u nas, potrebuje odist..ani arteta mu velmi neveri

Reagovat
formic81

Arteta zminoval top top playera.. takze 80 + Lokonga za Bellinghama

Reagovat
Mastný Chobot

Wilo

Je momentálne v lige stopér s lepšou formou? Trúfnem si povedať, že nie

Reagovat
O.Giroud

Schar, ale ten nikoho nezaujima lebo nie je novy a v time s vacsim poctom fans

Reagovat
Eichel

Reagovat
andkoo

+ trochu od veci, ale velmi sa mi paci aj Konate

Reagovat
J0EL

Samozrejme ze nie je. Dokonca neviem, ci v top ligach niekto podava tak domonantne vykony ako on.

Reagovat
afc

Generacny talent

Reagovat
O.Giroud

ten Leicestersky David Luiz zrejme sadol tomu Leicesteru a zrazu aj Ward vyzera ako normalny brankar.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Dočkal ses

Reagovat
LaVolpe

V pořádku.

Reagovat
oddy

Reagovat
aramaki

Neboj, Eddie bude v zaklade určite. A snáď sa mu konečne podarí dať aj nejaký gól.

Reagovat
Nikikrew

Na obranu Auby tie slova mu povedala BBC pred slagrom, nepovedal to sam od seba. Samozrejme.ze si to mohol odpustit ale zakulisie je tiez dolezite

Reagovat
LaVolpe

Tak mohl odmítnout, a hlavně to musí něčím podložit v zápase. Takhle je z něj jen

laughing stock.

Reagovat
SunFells

Je to jen promo a s větami někoho jiného, to je fakt celé

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nizzie

Je to jen promo, ten borec mu vyloženě ta slova vkládal do úst. Vyčetl bych mu spoustu, ale toto ne. Sám vypadal, že jako wtf?

Reagovat
eder

Good Ebening, Mr.Unai...

Reagovat
VTID94

Reagovat
Zaschrona

Jak se dal vloni Gordon pomalu jen chválit, jeho letošní sezóna je horší a horší. Hraje úplně strašně a může být rád, že v ligovém poháru není VAR, měl jít ven. Příšerný zápas, kvalita prales.

Reagovat
Zaschrona

Lampard by se měl začít bát. Jestli o víkendu tohle zopakuje, tak si může balit.

Reagovat
avicii

Rychlo ho odpracte a berte Hasenhuttla..

Reagovat
kissak

Ralfík by byl pro Karamelky hodně dobrej, ale chtělo by to také nějakou pravomoc ohledně přestupů.

Reagovat
Kowe

Reagovat
kissak

co může za jeho pokles formy?

Reagovat
Zaschrona

Zjevně přestal makat za všech situací na 100 %, to byl základ jeho loňského úspěchu. Vyhrál anketu hráčů o hráče sezóny a zaslouženě.

Reagovat
Bukaj LFC

Nepustit ho za 60 míčů byl největší wtf moment celýho přestupáku.

Reagovat
Zaschrona

Prý to reálně bylo asi 30 + halda bonusů, které snadno nemusel splnit. Ale i to aktuálně vypadá jako chyba, no.

Reagovat
Liveral

Lol. Vypadá to že nás zejtresi zápas s Brightonem nevysílá ani jedna TV, takže nepůjde sehnat žádnej stream snad se ještě něco objeví

Reagovat
SunFells

Fakt že jo

Reagovat
Nizzie

Vítejte v roce 2022.

Reagovat
Mastný Chobot

To bolo pár rokov dozadu, čo sme pozerali live stream na twitteri od týpka, čo bol na štadióne, pamätáte si to niekto? To bol tiež ligový pohár, však?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Liveral

Jj, ale bylo to s nějakým Lincolnem, tam se to ještě dalo pochopit, ale 2 týmy z PL je solidní wtf

Reagovat
Nikikrew

Jasne

Reagovat
Gunner14

Nejak rychle ti ty roky utikaji bylo to minuly rok doma proti Wimbledonu a jak pises ligovy pohar taky, stejny kolo. Vyhrali jsme 3-0 Laca, ESR, Nketiah

Reagovat
Mastný Chobot

Odkedy som dospelý samostatný človek, tak veľmi, no

Reagovat
VasAFC

Tak to jsem uplně vytěsnil

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

Manželka bude ráda

Reagovat
Liveral

To bezpochyb, bude se moct koukat na Masterchef

Reagovat
John Obi Mikel

Však je to jen zápas prvoligových týmů.

Reagovat
Zdeno8

Tykraso to je najednou všude Arsenalistů. Nyní se v mém okolí najednou hlásí tolik lidí, co jim fandí. Posledních 15 let byl Arsenal synonymem pro selhání, tým byl dle fanoušků na podpis, Arteta prý totální amatér, který měl desítky přešlapů a nyní jim vyjde třetina sezóny i s potřebnou klikou a najednou všichni chytří jak rádio. Kdo si myslí, že s tímto udělají titul je mimo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nizzie

Pane Karoch, jste to vy?

Reagovat
Busby babes

kvuli tomuhle sis zalozil profil?

Reagovat
J0EL

owny pls.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Gunner14

Slaby trol

Reagovat
Trand

Já ten hate našich na Aubu moc nechápu. Ten konec byl samozřejmě smutnej, ale jako žádnej podraz to neberu. Odehrál si toho u nás dost, častokrát nás zachraňoval.

Reagovat
eibe

Prý co byl ten seriál o Arsenalu, tak se tam nechoval zrovna pěkně, jak si lidé mysleli. Možná proto

Reagovat
Trand

Jsem na ten seriál koukal a nebyly tam žádné nové informace oproti tomu, co bylo v médiích. Snad jen že vedení nevědělo, že Auba je v Barceloně na deadline day.

Reagovat
SunFells

To bylo v médiích.

Reagovat
Trand

ok

Reagovat
Frony

Však vedení to zjistilo až během toho posledního dne, že je v Barce. Takže se dá říct, že to nevědělo.

Reagovat
SunFells

To si nerozumíme - v tom dokumentu je ukázané jak to zjistili, když jim to tam někdo nejspíše z týmu sociálních médií říká. Oni to zjistili ten den, tak jako to zjistili i média - podle storky jeho agenta. Takže první to lidi mohli vědět z médií 31.1. než z odvysílání samotného dokumentu v srpnu.

Reagovat
Frony

Jasný, pochopil jsem to špatně

Reagovat
Kiss Me Polka!

Choval se jak děcko

Reagovat
Trand

Měl problémy s disciplínou no, ale zase aby se na něj bučelo jako v zápase proti Chelsea (ještě před tím faulem), to mi přišlo moc. Spíš mi ho je líto, jak to s ním dopadlo celé, ale může si za to z velké části sám no.

Reagovat
SunFells

Kdo jiný za to může?

Bučelo se jednak kvůli Chelsea, tak jak se bučí na každého hráče, který se objeví u rivala a řekl bych že to povzbudilo i to docela čerstvé video, kde říká, že Arteta nezvládá velké osobnosti.

Reagovat
Trand

Tak chápu že to je pro lidi z Anglie asi jiné, já Chelsea jako rivala nikdy moc nebral. Spíš jsem je dřív nesnášel, protože nás vždycky poráželi a Drogba proti nám dal gól snad pokaždé. Teď už mi jsou celkem jedno, navíc už tam není Roman, takže o jeden důvod míň je nemít rád.

Ok, na tohle video jsem zapomněl. Kažopádně kromě tohohle co vím, tak se Auba nijak kriticky ke klubu nevyjadřoval, já ho mám pořád celkem rád a jsem rád za ty služby, co klubu odvedl. Je pravda, že jeho výkony poslední rok a půl u nás neodpovídaly jeho platu, ale žádnou zášť proti němu necítím, fakt toho pro klub odvedl hodně a nastřílel hromady gólů.

Reagovat
SunFells

Mně je taky jedno, že tam hraje, naopak pragmaticky jsem říkal, že je super že konkurent hodlá spoléhat na něj, utratit za něj a projebávat prachy na Lukakovi. Jen říkám, že to je úplně běžné na anglických stadionech.

Jinak je mi Auby taky líto, ale vinit může především sebe a dle mě dnes už i viní, působí trochu jak zpráskaný pes.

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Ok, beru

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bakary3

až na tu poslední větu, líto lito fakt není.

Má, co si zaslouží. Za ty debility, co natropila v Dortmundu, pak v Arsenalu, je na tom skvěle.

Reagovat
Kucka

Přesně, pořád ho mám rád.

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim. Ja ziadny hate voci nenu nemam. Len ma mrzi ako to skoncila, presne ako s Ozilom

Reagovat
Busby babes

Leicester ztratil obránce Justina..

tak snad se brzy najde...

Reagovat
Kapřík

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/swissramble/status/1590243165566808064?s=46&t=SJzrfrJhGXMJfu7NEfpLpg

Finance city...a tedy ty co řeči průjmy mají slušně fixly..

Jinak tedy hodně slušné a navíc v "plusu". Tak nějak tomu účetnictví ropaku člověk nevěří

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...ten autocorrect u té první věty

Reagovat
Busby babes

maj nejlepsi ucetni no. Majitele tam cpou stovky milionu pres svoje spriznene firmy a City tomu pak rika commercial revenue.

Reagovat
r.mrazik

presne...jsou to dobry kouzelnici

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Millar_Colin/status/1589941310441418752

Their rate of striking multi-million deals with UAE-influenced companies is unrivalled, including a betting company (illegal in UAE) with highly dubious authenticity. Welcome to football in 2022.

Manchester City, owned by City Football Group, majority owned by the Abu Dhabi United Group, owned by the deputy prime minister of the United Arab Emirates, generating "profit" from hotel owned by The Government of Abu Dhabi. "Unprecedented success".

Man City's global partnership with UAE project Masdar, whose board of directors includes Razan Al Mubarak, who is the sister of City chairman Khaldoon Al Mubarak. Perplexingly, no other football club is this well-run at generating profit. "Unprecedented."

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Su sikovni proste no. Nieco ako ked Fico zohnal peniaze "vlastnou hlavou"

Reagovat
iamek

British agent Haydn Dodge on #MUFC: “There are talks taking place to sell the club with investment companies in the United States but, as usual, everyone involved has been forced to sign non-disclosure agreements.”

When asked about the valuation, Dodge went on to say: “The Glazers’ valuation is just under £4 billion.”

Reagovat
Busby babes

jen to ne, vymenime za jine Glazery. pro nas je nejlepsi moznost ten Ratcliffe. Ostatni moznosti jsou bud jina forma Glazeru nebo nejakej sejk.

Samozrejme u tech investment skupin je sance, ze aspon budou ridit klub kompetentne a rozvijet ho lip nez Glazeri, jen z nej porad budou tahat prachy no. Mozna sance, ze by zainvestovali rozsireni/novy stadion s vetsi kapacitou a navysili tak prijmy, ale to je velke kdyby...

Reagovat
r.mrazik

achjo...hlavne zadnou investicni skupinu

zas se vyserou na stadion a vse okolo a budou tahat dividendy

Reagovat
Busby babes

toho bych se bal prave. on to nemusi byt problem. Spravne rizeny klub by generoval dost penez na to, aby tym mohl bojovat o nejvyssi pricky a i dost penez pro majitele... tohle Glazeri zatim neumi no.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Sir Jim Ratcliffe has ruled himself out of buying Liverpool.

Má reálně šanci sehnat tolik peněz?

Reagovat
Busby babes

tak vzhledem k tomu, ze chce koupit United, tak asi vi, ze na to ma?

Reagovat
iamek

Jim Ratcliffe has dropped all interest in buying United. @jamesalanrobson

Reagovat
nani92

Mané prišiel o MS?

Reagovat
SunFells

https://theathletic.com/3774433/2022/11/09/rob-holding-arsenal-finishers/

Like all footballers, Holding would prefer to start every game. Though certain individuals do come to be regarded as “super-subs”, it’s not a status that players typically aspire to. That is why many modern coaches, Arteta included, have embraced the idea of “finishers” — a philosophy that elevates substitutes beyond simply being bit-part players, and emphasises their importance to the team.

Eddie Jones, head coach of the England rugby team, is one of the people credited with bringing the idea of “finishers” into the wider coaching vernacular. Jones and Arteta belong to a coaching group that also includes Matt LaFleur of NFL franchise Green Bay Packers and NBA coaches George Karl and Mike Dunlap. They meet over Zoom and have a WhatsApp group to exchange ideas.

Celkem sranda

Reagovat
LFC & STEVEN 8

OT: jak vidíte nominaci Anglie na MS?

za mě:

Pickford, Ramsdale, Pope

Trippier, Walker, Arnold, Shaw; Dier, Maguire, White, Stones, Coady

Rice, Bellingham, Henderson, Phillips; Mount, Foden, Saka, Sterling, Grealish, Maddison, Sancho; Kane, Rashford, Toney.

Reagovat
SunFells

Maddisona ten kašpar nepovolal 3 roky.

Reagovat
Nizzie

Čekám tam nějaké obrovské překvapení.

Reagovat
SunFells

Jakože asi jo a je možné že tam i ten Madders bude. Když je James a Chilwell out, zároveň i možný záskok v nominaci na obě strany Walker-Peters, tak je možné že Saka bude jako varianta na WB s Trippierem, TAA a Shawem, tak jak ho tam nakonec poslední dobou Jižní brána často používal a vezme dopředu Maddisona než aby se obrátil na Justina či Henryho.

Reagovat
SunFells

Ještě jsem zvědavý na jinak stálici Phillipse, když nemá absolutně zápasovou kondici a je čerstvě po zranění. Dewsbury-Hall už dlouho měl reprezentovat, bože já se těším až půjde Jižní brána od válu.

Reagovat
Taiger

Pokud nevezme Phillipse a Maguira jo, tak si sere do huby dost

Reagovat
Taiger

Btw co se týká Maddiho, tak bych ho v základu hrál i místo Masona, ale mám tušáka, že Maddi bude ten největší LOL pro všechny, kterýho nevezme

Reagovat
Taiger

Chybí mi tam Tomori

Rashford, Sancho, Phillips jsou píčovina, to radši Ezeho, Toney nemůže bejt povolanej kvůli betting scandal,

Reagovat
SunFells

Toney ještě kvůli tomu vyloučený není ne?

Reagovat
Taiger

Jj, taky tak

Reagovat
vodka

Philips tipuju, že pojede, je ozkoušený, Southgatem oblíbený a kvalitu má.

Reagovat
Taiger

Kvalitu má, ale nemá žádnou zápasovou kondičku že jo, podle mě zbytečnost, kor když stopro nebude hrát základ, i když ho vezme. Zbytečně bere flek někomu jako jsou JWP nebo Maddisonovi, kteří jsou hodně impact hráči.

Reagovat
vodka

já bych se ani nedivil tomu základu klidně to může postavit na přizdisráče Rice-Bellingham - Phillips.

Reagovat
vodka

A JWP teda nevěřím, že vezme, pokud budou všichni zdraví všichni z té čtveřice, co vypsal LFC

Reagovat
Taiger

JWP taky nevěřím, ale určitě by se hodil víc jak Phillips. K Phillipsovi, tak ten nehrál za nároďák od června a v klubu od června (90min), radši Gallaghera i.

Reagovat
Busby babes

Rashford picovina neni, vsak hraje dobre.

Sancho jo, ten formu nema.

Reagovat
Taiger

Meh, podle mě je Rash na hraně, radši bych vzal Tammyho, chybí tam hroťák, sice tam může Rash zahrát, ale za mě je tam mizernej navíc křídel má Anglie lepší

Reagovat
Busby babes

to je sice mozny, ale pises o Ezem...

Reagovat
Taiger

Eze je super

Reagovat
Busby babes

nerikam ze ne, ale neni lepsi nez Rash a nikdy v narodaku ani nebyl.

Reagovat
Taiger

To asi hej

Reagovat
Freedo

Reagovat
Taiger

Ještě mě napadl Guehi, upřednostnil bych ho před Dierem, Maguirem i Coadym

Reagovat
mr.Silver

Chybí ti tam White, Toney určitě nepojede.

Reagovat
Taiger

mr. Blind?

Reagovat
Petr Keš

Reagovat
mr.Silver

Fakt, že jo

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Hein, Soares, Saliba, Holding, Tierney, Elneny, Lokonga, Vieira, Marquinhos, Nelson, Nketiah

Reagovat
Liveral

#BHAFC Steele; Veltman, Dunk, Colwill; Lamptey, Gilmour, Caicedo, March; Sarmiento, Welbeck, Enciso

Obe sestsvy zajímavý. Podíval bych se, škoda no...

Reagovat
SunFells

De Zerbi tolik nepošetřil, ale bylo jasné že budeme rotovat víc.

Reagovat
Liveral

Jo no. Bez EL měli doteď program vlastně pohodovej. A z tyhle sestavy bude hrát na MS základ jen Caicedo pokud se nepletu. Takže vlastně nemel moc důvod otočit celou jedenáctku.

Reagovat
SunFells

Čekal jsem tam Ramsdalea a Martinelliho, ale Hein se mi jediný z brankářů naší akademie pozdával (tak snad tam nemrdne hned nějakou hrubku ) a rád uvidím zase Marquinhose.

Reagovat
SunFells

No vlastně neuvidím

Reagovat
Liveral

"uvidím" ale třeba zas bude Twitter stream z mobilu

Reagovat
smazaný uživatel

Matt Smith says in the programme that he could have gone out on loan in the summer but he ‘wanted to give it one more go at Arsenal’ until January at least.

Reagovat
Nikikrew

No pride mi ze Brighton ma lepsiu zostavu kazdopadne mickey mouse....

Reagovat
Hachim Mastour

Tomi sa kedy zas zranil?

Reagovat
SunFells

Curych

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Manchester City: Mendy; Chalobah, Koulibaly, Cucurella; Loftus-Cheek, Kovacic, Zakaria, Hall; Ziyech, Broja, Pulisic. #CFC #MCICHE

Reagovat
Talker

Divím se, že jsme Kovačiče nepošetřili na Newcastle, pokud byl zraněný. Trošku mě mrzí, že nehraje Gallagher v základu a ideálně 4-3-3, ale jinak asi OK. Rotace, odpočinek pro první tým.

Reagovat
Miguel19

O víkendu zase Joga Bonito s Havertzem a Aubou

Reagovat
vitasrp

Tak to je jasný, Kai zase bude běhat všude a nikde zároveň. Na druhou stranu jestli zvládne na první tyči nepromáchnout a odkopnout míč při rohu, tak tam bude progres a jsme za vodou.

Reagovat
John Obi Mikel

Lewis Hall

Reagovat
Coutinho10

slušně protočeno, jsem zvědavej

Liverpool: Kelleher, Ramsay, Phillips, Gomez, Tsimikas, Bajcetic, Oxlade-Chamberlain, Clark, Frauendorf, Carvalho, Stewart.

Subs: Adrian, Davies, Firmino, Elliott, Nunez, Doak, Cain, Quansah, Chambers.

Reagovat
avicii

Snáď to mladosi roztočia

Reagovat
O.Giroud

Frauendorf ma zatial ani raz nepresvedcil, ale na Stewarta som zvedavy a hlavne Ramsaya.

Reagovat
avicii

Obrana by mala byť snáď ok a celkom sa na ňu teším, skôr mám obavu o útok..

Reagovat
Hachim Mastour

kloppova mickey mouse klasiika

Reagovat
smazaný uživatel

No asi mi k dokonalosti chybí ještě Doak, Cannonier a Curtis, ale i tohle vypadá hezky.

Reagovat
acko_bez_naflusu

někdo stream na arsenal?

Reagovat
Liveral

Žádnej není. Nikdo to nedává

Reagovat
LaVolpe

Tottenham zase v lese. Nottingham zatím jasně lepší a nebezpečnější.

Reagovat
FUnk

stream pls?

Reagovat
LaVolpe

Koukám na Voyo.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

wow eddie noznicky do brvna

Reagovat
Frony

Jsi něco našel nebo posloucháš to rádio?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
aramaki

Ja len rádio

Reagovat
Miguel19

Mendy solí hned od začátku. Snad někoho nenapadne mu navyšovat plat tvl

Reagovat
vitasrp

On během šesti měsíců spadnul z dobrýho brankáře a ucházející hry nohama na level tragéda tvle.

Reagovat
SunFells

Eddiiiie

Reagovat
LaVolpe

Eddieee

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím s náma slušně cvičí

Reagovat
cubazi

Gomez tie prihrávky

Reagovat
Liveral

Eddie super gól. Takovéhle nádherná kamera tam je. Proč to jako není live? https://twitter.com/footballdaily/status/1590436381687676930?t=xiy6rJqAcPShhT3I1RiBEQ&s=19 (je třeba UK VPN)

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Liveral
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol :) nelson + eddie ♥

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

*nelson ♥ + eddie

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
John Obi Mikel

Puldo, to je škoda.

Reagovat
vitasrp

To je zase zakončení, Pulišič

Reagovat
vitasrp

Kdyby to obránce netečoval, tak to zase letí na rohový praporek.

Reagovat
vitasrp

Ale aspoň v tý finální třetině už jsou ty akce koordinovaný, jsme za měsíc a půl pod Potterem udělali víc akcí se zpětnou přihrávkou a cíleně odskočeným hráčem než snad za rok a půl pod Tuchelem dohromady.

Reagovat
Miguel19

To je zakončení od Puldy, že bych si píchl kružítko do oka kurva.

Reagovat
mr.Silver

Heim tam dělal co před penaltou?

Reagovat
Taiger

Nevím, co tam dělal?

Reagovat
mr.Silver

https://dubz.co/v/xp51jf

Vypadá to, že uklouzl při výběhu, pak už nestíhal, a Welbze prvotřídně sundal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

... což neměl dělat, Welé by tohle nikdy nedal

Reagovat
J0EL

Reagovat
Taiger

jantar

Reagovat
Taiger

Ten Grealish lol, nevím, kdo je horší, on nebo Sancho

Reagovat
Taiger

Koulibaly je celkem špekatej ne?

Reagovat
mr.Silver

Vieira zraněný

Reagovat
Taiger

jako dalo se to čekat, když je to úplná špejle

Reagovat
Liveral

Není zranenej

Reagovat
Taiger

mr. blind a liar koukám

Reagovat
mr.Silver

Jn, kopíruju tady každou píčovinu Redditu

Reagovat
Liveral

Nicméně je podle reportů hodně špatnej. Snad ho během MS dostanou do nějaký formy..

Reagovat
vitasrp

Jako Ziyech ať už je pryč, ten je tam vyloženě na procházce.

Reagovat
John Obi Mikel

Hall zatím famózní

Reagovat
Taiger

Hezčí než Mount?

Reagovat
vitasrp

Hall je náš nejlepší hráč zatím ne? Loftuse v souboji křídelních obránců úplně válcuje.

Reagovat
Miguel19

Kurvaaaa Hall to je škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Hall To je škody

Reagovat
vitasrp

Ten Hall Já fakt čumím, ten hraje úchvatně.

Reagovat
Taiger

zdarec víťo, už je těch 8 lístků pryč na NLD?

Reagovat
vitasrp

V tuhle chvíli mi zbývá jeden jediný kus.

Reagovat
Taiger

piči, kdo pozdě chodí každopádně i tak dík

Reagovat
Taiger

Jeeeeeeej, škoda Hall

Reagovat
John Obi Mikel

Kova Ty okénka v obraně musíme využít

Reagovat
vitasrp

Tyvole, ale proč tam nikdo jako nechce dát Brojovi balón do kolma do běhu? Tak zbytečný řešení od Kovy zase teďka.

Reagovat
John Obi Mikel

Hall výborný výkon, Broja dobře bojuje a Pulda je taky dost vidět. Jen ten Ziyech zase nic moc. Dozadu je to občas průchoďák, ale zatím to naštěstí většinou zblokujem. Škoda těch šancí na konci.

Reagovat
Talker

Místo Ziyecha jsme tam měli poslat klidně někoho z U-15, ten chlap je úplně mimo, je jasné, že půjde do prdele a ti mladí ukazují, že rozhodně ten tým nebrzdí, naopak tam vypadají lépe než ti, kteří tam hrají klasicky.

Reagovat
vitasrp

To jsou hrůzostrašný přihrávky od toho Mendyho.

Reagovat
PanAu

Stream na Chelsea?

Reagovat
PanAu

Tak čtu ze prohravame, tak už nechci. Díky

Reagovat
mistr129

Mendy

Reagovat
John Obi Mikel

Koulibaly

Reagovat
vitasrp

Co dělá ten Koulibaly jako? To je idiot, opravdu už ale

Reagovat
vitasrp

To jsou furt tak idiotský, debilní, laciný, trapný góly bože už.

Reagovat
Talker

https://mobile.twitter.com/zwrateklemplova/status/1589995965716406273

V hospodě u dvou koček vykopli dezoláty...

Reagovat
J0EL

U nas ked boli protesty tak TV Markiza (nechtiac) oznacila reportaz ako "Dezolati v uliciach", co na orbazovkach svietilo cely cas pocas reportaze

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Talker

Stupidní faul a gol, skvělý

Reagovat
Talker

Koulibaly se posral, ne? Tam stát...

Reagovat
hitZor

Tyvole, co tam ten Koulibaly dělal?

Reagovat
John Obi Mikel

Ach jo

Reagovat
Miguel19

Koulibaly se posral ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Z naší, naší šance uděláme druhý gól soupeře. To je naprosto neuvěřitelný, co tam Ziyech a Loftus dělaj, to jsou fakt béčkoví hráči. Místo centru, úniku 1 na 1, tak tam zamrdaj Pulišiče, brejk a hotovo.

Naprosto otřesní, hrůzostrašní ofenzivní hráči fakt, na ně nemám náladu.

Reagovat
John Obi Mikel

A do toho to bránění taky velký špatný.

Reagovat
vitasrp

Jako na tenhle zápas srát, mně nevadí, že vypadneme, aspoň bude v lednu/únoru aspoň nějaká pauza, ale tyvole.

To je nejhorší ofenziva, co jsem kdy v životě v Chelsea zažil. Pedro, Willian byli oproti těmhle úplně snoví fotbalisté.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mistr129

Co tam dělá s Potterem Pavel Vrba?

Reagovat
Talker

Krása. Vypracujeme si příležitost, Ziyech to pošle obsazenému Pulimu, který ztratí míč a za 10 vteřin dostaneme gol.

Reagovat
John Obi Mikel

Co takhle taky vystřídat? Citizens se to docela vyplatilo.

Reagovat
J0EL

Tak nakoniec dobre, ze nas nedavali v TV kazdopadne som aj rad, ze vypadavame takto skoro. Aktualne by to pre nas bola fakt zbytocna zataz.

Reagovat
SunFells

Poslouchal jsem první poločas a byli jsme lepší, i ten druhý statistický a dle videových útržků vypadá že jsme na tom byli lépe. Podle gólů se mi zdá že dva jsou za Heinem.

Reagovat
J0EL

Pozrel aom akurat zostrih a Eddie tam mal este tu jednu tycku. Okrem toho vo videu nic nebolo. Mikel ale povedal, ze sme si toho vytvorili dost len sme sance nepremenili. Za Hainom ide jednoznacne ta penalta. Druhy chytat nemohol, tam bola chyba celej obrany ale najma Soares zaspal. Treti mozno lebo to bolo z uhla.

Kazdopadne po dlhej dobe ma taketo vypadnutie ani tak nemrzi. Mozno pre celkovy vyvoj v tejto sezone je to len dobre. Kader mame ale uzky, co sa znova ukazalo tak snad v januari (aj ked to bhde tazke) sa nam podari posilnit v zalohe aj na kridle.

Reagovat
Miguel19

Tohle ale musí být od Halla branka...co víc chce?

Reagovat
John Obi Mikel

Hall Ziyech pěkně

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný zakončení úplně všech, fakt nechápu už.

Reagovat
Talker

Tvl

Reagovat
Talker

Zahodili jsme 3 šance, kdy hráč střílel sám na golmana (+ ta střela Puliho z vápna).

S takovým využitím šancí to prostě nejde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za střídání?

Reagovat
Coutinho10

hmm 20 minut a budou penalty

Reagovat
Mates_Matesović

Koukám, že jsem o nic nepřišel Už aby byl ten Katar, tohle se fakt nedá

Reagovat
John Obi Mikel

Mount

Reagovat
vitasrp

Stejně by to nedal

Reagovat
Talker

Skvělý, nepohlídat si 5 vteřin ofsajd a pak se stejně nechat vychytat.

Reagovat
DieFohlenBMG

prodloužení, penalty?

Reagovat
John Obi Mikel

Rovnou penalty

Reagovat
Salfovic

Ještě Blackburn a masakr Londýna bude dokonán

Reagovat
Salfovic

re: emotikon omylem.

Reagovat
Taiger

Maddison v základu místo Mounta musí bejt samozřejmost

Reagovat
SunFells

Mount ten základ teď moc nehrával.

Reagovat
vitasrp

On to zase nedal

Reagovat
John Obi Mikel

My bychom ten gól nedali ani kdybychom hráli 3 hodiny.

Reagovat
Miguel19

To je fakt ostuda, kam se ten tým dostal s takovými investicemi. My bychom aktuálně měli problém i s ženským týmem City.

Tragédie naprosto od všech.

Reagovat
vitasrp

Není to tak strašný a ta hra má alespoň smysl.

Zakončení naprosto všech hráčů je ale totální otřes.

A Havertz teď, jak se v dobré pozici zastavil a hodil míč za PUlišiče. Na něj já nemám slov.

Reagovat
Miguel19

Tak ty jsi na nejvyšší úrovni tady. Já tam ten smysl zatím hledám marně.

Ale ani s jedním hráčem z ofenzívy už nemám trpělivost.

Reagovat
vitasrp

Tak máš tam x dobrých přechodů z defenzivy do ofenzivy pod presinkem soupeře, dostáváme se do vápna soupeře, vytváříme si šance. Dá se na to koukat, máš tam zapojení dvou mladých kluků v podobě Broji a Halla - který si výkonem řekl o to, aby se s ním počítalo i pro Premier League třeba - ale celý to hatí to zakončení. Oproti zápasu s Arsenalem pohoda, tam nebylo vůbec vůbec nic.

Kdyby to bylo jednou, neřeknu vůbec nic. Ale na tohle fanoušci Chelsea čumí od roku 2019, tuna šancí, góly nikde, ofenzivní hráči úplní kreténi. A to už fakt nikoho nemůže bavit.

Reagovat
Cobra

já fakt nechápu ten povyk z vašich řad. Jsem se díval souběžně s vámi na náš zápas a to byl fakt masakr, jaký rozdíl ty zápasy týmů PL můžou mít. Vás sráží (tak jak v zápasu s námi) jen zakončení.

Kdybyste předváděli to co my pod Contem, tak tady většina vašich fanoušků už není, by spáchali kolektivní sebevraždu.

Reagovat
SunFells

Taktické vypadnutí

Reagovat
John Obi Mikel

Zase nic

Reagovat
Talker

Havertz ffs... Všiml jsem si ho na míči pořádně 3x a vždycky to zkurvil.

Puli sice posral šance, ale alespon nezahazuje každý míč do prdele.

Reagovat
Talker

To si děláš prdel

Reagovat
Miguel19

Kámo to už musí být nějaký prank od Kazmy ne?

Reagovat
vitasrp

On to zase nedal

Reagovat
kvasha16

to nic, nech uz piska, my by sme dnes nedali gol ani do rana

Reagovat
bandwagoner

Ja jsem smirenej s tim, ze v tyhle sezone nic nevyhrajeme. Ale kdybysme aspon byli schopny obcas dat gol... Ja fakt nepamatuju horsi ofenzivu. Dneska se mi zastesklo po Maloudovi.

Minimalne musime strelit Zyecha, Polisice a Aubu. Ale celkove mi prijde, ze mame takovou auru, ze ani Mbape s Haalandem a Neymarem by ty goly u nas nedavali.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty krávo, ta brána je zakletá Sterling

Reagovat
vitasrp

A ofsajd to nebyl, když byl i hráč soupeře mimo hrací plochu, ne? Vynikající práce sudích.

Reagovat
Talker

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

tak penaltičky

Reagovat
O.Giroud

ten ich brankar je taky dement nesympaticky, ze nas vychta

Reagovat
Coutinho10

naštěstí Kelleher nás podržel

Reagovat
John Obi Mikel

Je tam znatelné zlepšení proti zápasu s Arsenalem. Ale to zakončení, to je katastrofa.

Reagovat
Talker

Z mého pohledu dobrý výkon, kterýkoliv jiný tým by z toho vytřískal 2,3 goly minimálně. My prostě z toho nedáme ani jeden (Respektive jeden dáme, ale není uznaný).

Je škoda, že hrajeme vždycky v deseti. Když nehraje Auba, dáme tam Ziyecha. Pak Ziyecha nahradíme Sterlingem. Prostě hráči, kteří udělají jednu dobrou věc za zápas a jinak mají negativní přínos.

Reagovat
John Obi Mikel

Ziyech hrál hodně špatně. Na druhou stranu s normálním zakončením by mohl mít 2 asistence.

Reagovat
kvasha16

a inak by sa na jeho vykon pozeral.. dnes cela ofenziva slabota

Reagovat
Talker

Hele mě tenhle typ hráčů jako je Ziyech a Auba prostě sere. Vyklusávají celý zápas, jsou negativní a naprosto k hovnu 89 minut a pak mají jeden záblesk. Jinak jsou ale laxní a Ziyech prakticky založil protiútok, ze kterého padl 2. gol, když nahrál Pulimu do stoje, který neměl komu a kolem něj byli 2 hráči.

Pak se nemůžeme divit, že nás přejíždí týmy, když ti hráči tam neodvedou ani potřebné minimum.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam poslali jako první tohohle mlaďocha

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu zkušený Hurihen z Derby taky nedal.

Reagovat
Miguel19

Ten golman wtf...však byl metr před čárou

Reagovat
O.Giroud

jebe vam ved stal skoro na 5ke

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí s praporkem k hovnou, golman metr před čárou

Reagovat
John Obi Mikel

West Ham taky venku

Reagovat
Salfovic

Totální masakr Londýna.

Reagovat
John Obi Mikel

Firmino

Reagovat
Miguel19

Zase

Reagovat
Miguel19

K čemu je tam ten dement na lajně?

Reagovat
cubazi

Boby ježiš ťa miluje

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
O.Giroud

ale bezte do pice uz s tym brankarom to co mu dovoluju nech ho vylucia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Registrujisejenproto

Za co ho ten sudi porad napominal?

Reagovat
O.Giroud

podla mna za to, ze nestoji na ciare. Ale asi nemal gule nechat opakovat penaltu tak mu len dohovaral

Reagovat
REPLIKATOR

Kelleher

Reagovat
cubazi

ELI

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher je Bůh

Reagovat
cubazi

S prehladom

Reagovat
Coutinho10

penaltovej specialista

Reagovat
EL Gringo

Za čias Mignoleta a Kariusa, keby je v tíme Kelleher tak by bol jasná jednotka

Reagovat
avicii

Kelleher neskutočný king, tie penalty dáva brutálne, a zaujal Doak, ten tam mal fakt dobre ťahy a schoval úplne do vačku dvojku Stewart - Frauendorf za pár minút

Reagovat
Salfovic

V Poolu a Newcastlu celkem interesentní penalty, 50% úspěšnost

Reagovat
Kixi Syhimour

[Michael Reid] Caoimhín Kelleher has now won more penalty shootouts than any Liverpool goalkeeper in the club’s entire history (4). Tonight was only his 18th appearance

Reagovat
Hachim Mastour

Pepe > Havertz

Reagovat
Gunner14

Pekne, letos mi vypadnuti z Mickeyho klubiku absolutne nevadi

https://twitter.com/outofcontextars/status/1590463875178463233

Liga + EL priorita

Reagovat
SunFells

Super fotka

Reagovat
Gunner14

Top

Tak jak Wenger vladnul v FA Cupu, tak League Cup mel totalne u prdele

Ale ten Birmingham mrzi do ted.

Reagovat
Gunner14

Top

Tak jak Wenger vladnul v FA Cupu, tak League Cup mel totalne u prdele

Ale ten Birmingham mrzi do ted.

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Nikikrew

Vedia to no

Reagovat
ElectrickMann

takže teď 15 výher? to by šlo

Reagovat
Nikikrew

Doma sme topka

Reagovat
Shevchenko

Ten Tottenham už asi nikdy nic nevyhraje, co?

Reagovat
eibe

mělo to být napsáno bez toho UŽ ASI.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele