Výměna trenéra? Bylo by to bláznivé, myslí si Ramos

07.10.2018, 16:14
Aktuality
Obránce Realu Madrid Sergio Ramos je přesvědčen, že by nebylo správné sáhnout nyní k odvolání trenéra Julena Lopeteguie. Ten se týmu ujal v létě po Zinedinu Zidanovi, nicméně moc se mu nedaří. V sobotu Real navíc ostudně prohrál na hřišti Alavesu 0:1.

"Bylo by to šílené," reagoval Ramos na téma odvolání Lopeteguie. Real totiž nevyhrál počtvrté za sebou, navíc ani v jednom z neúspěšných zápasů nevstřelil gól.

Nejdřív 0:3 v Seville, pak bezbranková plichta v madridském derby s Atléticem. Porážka 0:1 v Lize mistrů v Moskvě a teď průšvih v Alavésu, to je bilance Realu v posledních týdnech.

"Ale odepsat nás teď by byla velká chyba," tvrdí sebevědomě Ramos.

"Musíme otočit list. Sezóna je ještě hodně dlouhá a před námi je toho spousta," říká kapitán Realu. "Někdy je vážně lepší udělat změnu, ale na takové věci je příliš brzy a vlastně to ani není něco, o čem by měli rozhodovat hráči. O tom, jestli je třeba změna trenéra, rozhodnou jiní lidé, ale není to dobrý nápad. Bylo by to bláznivé," řekl zkušený obránce.

"Jsme současnou situací frustrovaní. Hodně se mluví o tom, že nám chybí góly Cristiana Ronalda. Ale i s ním jsme občas měli se skórováním problémy. Góly zase přijdou. Měli jsme ve hře dobré pasáže. Vytváříme si šance. Nebylo by fér to házet na kohokoliv. Všichni si uvědomujeme, jaká je realita a výsledky mluví jasně, nicméně tým má stále touhu a ambice vítězit," myslí si Ramos.

A přidal ještě vzkaz pro fanoušky. "Možná jsou tady někteří, kteří si myslí, že je nám to jedno. Ale je to přesně naopak. Právě my chceme nejvíc přinášet fanouškům radost," dodal.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (61)

Přidat komentář
Jolly Roger

Nechápu, že místo Ronalda nikdo nepřišel. Sú penýze není?

Reagovat
Pato44

"Sú penýze není".. co je proboha tohle za vetu

Reagovat
Ross Geller

Taky nechápu, asi byl vožralý, když to psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde to nahoru. Máme Sergia, největšího pána

Reagovat
JarousFCB

*zmrda

Reagovat
LeonardoUžoa

Tma

Reagovat
REPLIKATOR

Jenom tři překlepy, vidím u pana redaktora mírný progres

Reagovat
Atlético de Madrid

"Hodně se mluví o tom, že nám chybí góly Cristiana Ronalda. Ale i s ním jsme občas měli se skórováním problémy. "

to je hodne neprustrelny argument

Reagovat
El Cid z City

na podzim dal cris všehovšudy 4góly, problém není ani tak jeho odchod,ale spíš nenáhrada, mbappé tam měl už sezónu být

Reagovat
kattos

Ale houby, prostě se to po odchodu Ronalda rozsypalo, ono už jen jeho přítomnost kdy kolikrát ho týmy ztrojovali (viz semifinále s Bayernem kdy byl takhle ztrojován a pak Ramos dal 2 fíky) a jeho hra prostě jim chybí.

Reagovat
El Cid z City

4 góly na podzim

Reagovat
Benfica

Reagovat
kattos

V Lize mistrů dal na podzim 2 goly na zápas

Reagovat
anonym

Tak psychika mohla jít částečně do prdele i s Ronaldem a Zidanem, ale útlum po tom triplu má asi víc hráčů. Co jsem viděl, tak Modric nemá úplně ideální formu, ale nemám je moc nasledovaný. Vlastně by mě zajímalo od místních madristů, kde je největší problém. Ronaldo měl přece minulou sezonu na začátku taky hluchý místa.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Ako povedal Sergio, výmena trénera by nič nevyriešila. Chýbajú kvalitní hráči. Nie futbalisti typu Benzema či Lucas. Toto ide na vrub vedeniu klubu. LTT príchod Mariana hovorí za všetko

Reagovat
Atlético de Madrid

Stezovat si na to, ze jsou ty fotbalisti nekvalitni, je prinejmensim usmevny. Sestava ve ktery figurujou Benzema, Bale, Modrič, Kroos, Isco apod. rozhodně na tom není tak, že by musela čtyři zápasy v řadě nedat gól. Samozřejmě chybí Ronaldovy góly a je chyba Realu, že tam nemá nějakého jiného kanonýra, ale to, že si jen pinkají na půlce a nemají žádný systém, jak dávat góly, tak na tom trenér vinu rozhodně nese. Z mýho pohledu chybí Realu nějaká větší trenérská osobnost a pár hráčů, kteří by to oživili a omladili, ale teda rozhodně mi nepřijde, že je kádr Realu ve stavu, že nedokáže vyhrát zápas...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mateo16

Ved system ZZ bol zavysly v tazkych zapasoch prave na suhre muzstva ofenzivnych hracov na premienani sanci CR.

Ked sa Cristiano tapal v zahadzovani sanci tak sa tapal aj Real pretoze tam nebol nikto kto by tie goly daval.

Takze tolko asi k osobnosti trenera ktora nam chyba

Reagovat
CHONG

Ten tvůj záměr vypsat kvalitní sestavu vyznívá strašně úsměvně, když dáš hned na první místo Benzína

Reagovat
janinho

v danej situacii bol uz prichod Mariana velmi dobrym tahom. nikto o nom nehovori ako o prvom utocnikovi ale ako 2jka je to vynikajuci hrac. v lyone to minuly rok dokazal a som presvedceny ze keby dostal tolko casu na ihrisku ako morata pred 2 rokmi tak by nedal menej golov nez on.

Lucas a Mariano su podla mna OK a pre Real doleziti. Odsrany bol cely ten zvysok prestupaku. ten kader potreboval ozivenie aj bez odchodu CR, nie to este po strate najlepsieho strelca.

Mbappe bol strateny pripad, neexistuje aby ho PSG pustilo. Ale Hazard sa sam ponukal a nechapem preco ho vedenie nekupilo. Hlavne, ze sme kupili dalsieho brankara, to nam pomoze strielat goly...

Snad sa raz dozvieme co sa tam stalo medzi vedenim a Zidanom. Nikto ma nepresvedci, ze za jeho odchodom nebolo nieco viac nez len unava a strata motivacie. CR to iste, on uz bol rozhodnuty po finale LM a hned to naznacoval. uz sa potom len pre neho hladal klub... nieco sa tam urcite muselo stat.

Reagovat
X-bano-X

Niekde som cital ze Zidane chcel odist uz po vypadnuti z Copy len ho Perez presvedcil aby ostal do konca sezony.

Reagovat
janinho

no tak to je dufam somarina, lebo by bol Perez v tom pripade uplny chujo!

ak by Perez vedel uz mesiace pred koncom sezony ze Zizou odide tak sa mal s Pocchetinom dohodnut dopredu. Potom ked podpisal novu zmluvu s Thamom to uz bolo zabite. Ten Lopetegui bol zjavne nudzove riesenie...

podla mna je skor pravdepodobne ze Zizou nemal hlavne slovo pri vybere hracov. kazdy vie, ze stal za Navasom a nechcel De Geu, pricom Perez uz 3 roky nic ine nerobi len hlada brankarov. A zda sa, ze mu neschvalil ani toho Hazarda co nepochopim do smrti. Tak ako v ekonomickej casti je Perez najlepsi prezident na svete, tak v tej sportovej je bohuzial stale somar.

Reagovat
CHONG

Ono je to celkem jedno, pochybuji, že by to pod ZZ vypadalo letos líp než teď, ona už ta minulá sezóna hraničila s průserem, liga a pohár ostuda a jasně LM jsme sice vyhráli, ale odveta s Juve, oba zápasy s Bayernem i finále proti Liverpoolu, tam všude jsme si vybrali štěstí a vstřícnost rozhodčích tak na deset let dopředu

Reagovat
janinho

no neviem o com presne pises...

s Juve nam rozhodca v com pomohol? ta penalta na Lucasa uplne jasna.

s Bayernom robia dlhodobo rozhodcovia chujoviny na obidve strany, tentokrat mierne v nas prospech.

a s Lpoolom aka vstricnost rozhodcich????

a jedno to nie je, lebo si myslim ze ZZ odisiel prave kvoli nezhodam o posilneni kadra. Zahrali to na jeho dobrovolny odchod lebo keby Perez vyhodil trenera co za 2 a pol roka v klube vyhral 3 krat LM tak by doprezidentoval ale keby Zizou dostal volnu ruku pri prestupoch tak som presvedceny ze by to vyzeralo trochu lepsie.

Co sa hry tyka tak ma Lope zatial s vynimkou poslednych zapasov prijemne prekvapil, ale zase ocakavania som mal uplne minimalne... ale som presvedceny ze to nie je trener s ktorym vyhrame ligu a uz vobec nie LM.

Reagovat
CHONG

Ono je jedno, proč ZZ odešel, jestli dobrovolně nebo ne, můj point je ten, že už ta minulá sezóna naznačila, že to prostě přestává fungovat, vystoupení v lize i poháru bylo jednoduše ostudné a jestli chceš přehlížet určitou vstřícnost rozhodčích (penalta proti Juve podle mě taky byla, ale mám trochu pochybnosti o tom, že by ji pískl v opačném gardu, plus proti Bayernu nám zase penaltu odpustili a proti PSG naopak darovali) tak prosím, ale těžko můžeš přehlídnout slušnou dávku štěstí (viz chyby Kariuse a Ulreicha), prostě a jednoduše ta letošní srajda je kvůli nezvládnutému přestupáku, ne kvůli odchodu ZZ, on i kdyby dostal Lope nebo kdokoliv jiný při přestupáku volnou ruku, tak by to vypadalo líp, ale to bys bohužel chtěl po Pérezovi trochu moc.

Reagovat
janinho

stastie k vitaztvam potrebujes, ale na to sa ta o 10 rokov nikto pytat nebude. na vitaztve ManU s Bayernom vo finale LM nieco ubera to ze boli cely zapas horsi a mali tolko stastia jak este nikto?

tie zapasy si az tak detailne nepamatam, PSG si pokial dobre pamatam proti nam velmi neskrtlo a ci tam bola nejaka prisna penalta uz teraz neviem. Na keby sa nehra a keby penaltu proti Juve odpiskal na opacnej strane po takom zakroku aky urobil Benatia tak s tym nemam najmensi problem. Mame v obrane experta ktory take penalty vyraba takze o tom viem svoje.

Ja nikde nehovorim ze som bol spokojny s tym ako sme hrali v lige, ale hovorim ze Zidane bol trener, ktory v tych klucovych zapasoch vedel muzstvo nakopnut a prave kvoli tomu sme vyhrali 3 krat po sebe LM. Lopetegui taky nie je ani nahodou a pokial sa to takto serie uz na zaciatku ligy, tak neverim ze ju vyhrame. pri tej mizerii barcelny sme uz mali mat aspon 6 bodovy naskok na 1.mieste a nie pozerat sa na nich zo 4teho... proste to podla mna nebol a nie je trener pre Real aj ked uznavam ze v prvych zapasoch som bol z hry prijemne prekvapeny.

Reagovat
CHONG

Já souhlasím s tím, že ZZ uměl hráče nakopnout, akorát z mého pohledu jsme díky tomu vyhráli první dvě LM (což je taky neskutečné, zvláště u začínajícího trenéra), ale ta třetí je pro mě souhrou řady pro nás šťastných okolností. A k Lopemu mi to přijde trochu nefér, přišel do týmu, který podle mě trochu postrádá motivaci a řada hráčů se ani úplně nepotkává s formou, do toho se perou se zraněními a navíc nemá na rozdíl od ZZ k dispozici hráče schopného dát 50+ gólů za sezónu...

Reagovat
janinho

ja Lopeho nevyhadzujem, kludne nech dokonci sezonu a presvedci ma o opaku... len hovorim svoj nazor, ze to nie je trener pre Real. Zizou v Reale uspel aj ked nebol na takticky takej urovni ako Benitez, ale ZZ ma taku "auru", ze sa ti hraci kvoli nemu na ihrisku roztrhaju. Pochybujem ze by CR "trpel" hocikomu inemu to ze ho setril tak caso, aby ku koncu sezony bol v top forme ale aj vdaka tomu mu to v LM tak sypalo v klucovych zapasoch.

Lope nema taky respekt ako Zizou, nevybudoval si ho ako hrac a ani ako trener. Ved z toho Porta ho celkom hnali podla mna a okrem toho nema na klubovej urovni za sebou nic. Ta dominantna hra a aktivny presing sa mi paci, ale pokial bol spokojny s tym utokom tak je slepy a pokial nema dost silne slovo aby dokazal presvedcit Pereza ze potrebujeme utocnika tak je to aj tak cele o hovne. Oni 2 dni pred koncom prestupaku pridu s tym ze potrebujeme utocnika... kazdy jeden sudny fanusik to vedel este predtym ako CR odisiel, ze ku Karimovi/miesto neho potrebujeme novu 9tku. Pri vsetkej ucte ku Karimovi a kvantu prace ktore na ihrisku odvadza, uz to nie je hrac do zakladu. Z tej jeho prace tazil prave CR ale podmienky sa zmenili a po odchode golostroja do Juve potrebujeme prave 9tku ktora nahadze v sezone aspon 30 golov a Karim to asi nebude.

Reagovat
CHONG

Pochybuju, že s tím útokem byl nějak super spokojený, ale ona je otázka, jestli je vůbec nějaký trenér, která je schopný přesvědčit Péreze o přestupech, které Péreze nechce udělat, koneckonců možná právě proto skončil ZZ, a když nedokáže přesvědčit Péreze on, legenda klubu, tak jakou má asi šanci chudák Lope

Reagovat
janinho

tak ale fanusikovia sa nemozu pozerat na Lopeho tak ze "no chudak nema dost silne slovo aby presvedcil Pereza..."

fanusikovia budu cakat vysledky a ak sa mu ich nepodari spravit tak ma smolu. ale tak ja si predstavujem jednania s klubom ako Real tak, ze sa s prezidentom prebera aj vizia, kader atd. a pokial by mi ako potencialnemu trenerovi Realu niekto povedal "CR je na odchode a ty dostanes brankara a druheho utocnika ku Karimovi" tak by som asi vedel do coho idem. ten kader jednoznacne potrenboval po 3-4 rokoch konecne poriadnu posilu a Lope vedel do coho ide. pokial mu teda Perez neslubil 200 mil. na nakupy a potom zmenil nazor... ale to by som sa asi voci tomu ozval.

to je jedno... vsetko su to aj tak spekulacie. trener je zodpovedny za vysledky tak uvidime.

Reagovat
Ross Geller

Protože Peréz šetří na přestavbu stadionu, a proto nekupuje žádné drahé hvězdy. Jedině tohle mě napadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio, neblbni. Víme, jak to dopadlo, když ses přimlouvám za Julena minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Právě jsem se vrátil z divočiny a skal. Ještě si tu někdo myslí, že máme trenéra? 4 zápasy bez golu se nepovedlo ani Rafovi....

Reagovat
Benfica

Rafa bol ešte proti Julenovi veľmi dobrá voľba..

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez nebol zlý.

Reagovat
Benfica

tak oproti lotepeguiiiimu či ako sa to píše, tak hej nebol zlý..

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa měl Ronalda..

Reagovat
CHONG

Rafa měl útočníky

Reagovat
technecium

Rafa byl dobrý trenér, Lopetegui je loutka, která všude shořela

Reagovat
CHONG

Rafa byl dobrý trenér Lope všude shořel Tohle je fakt strašně slabý pokus o trolling

Reagovat
technecium

Rafa pokládal dohromady tým, co vyhrál třikrát LM.

Reagovat
CHONG

Už toho nech, bolí mě z toho bránice.

Reagovat
technecium

Já vím, že součástí tvé pózy je na EF obhajovat Lopatu i kdyby byl konec světa, takže mě tvůj posměch nepřekvapuje.

Reagovat
CHONG

Lopatu si nezapomeň vzít zítra do fachny

Reagovat
Juan Román Riquelme

Julen je dobry trener. To, ze ho nemas rad je tvuj problem, nenut ho i zbytku sveta.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako je určitě částečnou pravdou, že Rafa ten tým pomohl postavit, ale musíš k tomu dodat i to, že ho absolutně nezvládal trénovat, což je v jeho pozici docela blbý no.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Eichel

toto je ale silný trolling

Reagovat
ADM

Tak Rafa bol dobrý tréner. Možno narážal na minulosť a Live

Reagovat
Kixi Syhimour

Můj oblíbenec, navíc v Newcastlu taky není špatnej

Reagovat
Mateo16

Ten pocit ked fanusikovia FCB hovori aky traged je Julien a ake tragicke muzstvo ma Real a pritom ma RM rovnako bodov ako FCB.

Aka musi byt tragicka FCB aby toho dosiahla ?

Reagovat
smazaný uživatel

nedat čtyři zápasy za sebou ani jeden trapný gól

Reagovat
Mateo16

A stale mat rovnako bodov aka FCB. Aka musi byt tragicka FCB aby toho dosiahla ?

Reagovat
ADM

Minimalne o jeden zapas menej tragicka

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

problem je jasne ve vedeni, ktery nechalo hrat vycichly hrace, presyceny uspechama.. a neprivedli zadny posily, trapas

Reagovat
Ed_Hazard

http://www.merengues.cz/clanky/rozhovor-s-edenem-hazardem-10216

Edenko si s tým nedá pokoj Sice bude mať 28, ale najneskôr v lete prísť musí. Hocičo do 120M prekúsnem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele