V lize je stále o co bojovat, říká po triumfu v derby Ramos

10.02.2019, 10:39
Aktuality
Real Madrid v průběhu většiny letošní sezony působil hodně ospalým dojmem, v lednu se ovšem podřimující obr probudil a znovu ukazuje, že je třeba s ním počítat. Bílý balet včera zvládl velké derby na půdě Atlética Madrid a vyhrál 3:1, díky čemuž se vrátil do hry o španělský titul...

"Dnes jsme splnili svůj cíl, opět jsme se posunuli tabulkou směrem vzhůru. Snížili jsme ztrátu na prvního a uvidíme, jak na to zareaguje. V lize je stále o co bojovat," říká obránce a kapitán Sergio Ramos.

Ramos k sobotnímu triumfu nad v posledních měsících neoblíbeným soupeřem přispěl proměněnou penaltou a na své konto si připsal už jedenáctou letošní trefu. Stanovil si tak nové osobní maximum a pomohl k tomu, že Bílý balet předskočil svého městského rivala a minimálně do nedělního večera snížil manko na vedoucí Barcelonu na pět bodů.

"Liga pro nás představuje velkou motivaci, chceme o ní nadále bojovat a Barceloně to ještě více ztížit," dodal.

Hned několik důvodů k oslavám měl vedle Ramose rovněž jeho spoluhráč Gareth Bale. Velšský rychlík na trávník přišel v průběhu druhého poločasu a pečetil výhru svého týmu, jednalo se navíc o jeho jubilejní stý zásah v dresu královského klubu.

"Přišel do kabiny a z gólu měl velkou radost. Výraznou měrou pomohl utkání rozhodnout, v době jeho příchodu na hřiště nebylo rozhodnuto nic. Jeho trefa znamenala rozhodnutí," upozornil na jeden z klíčových okamžiků celého duelu trenér Santiago Solari.

Ani Atlético v probíhajícím ligovém ročníku nepůsobilo nejjistějším dojmem a k řadě výher doklopýtalo. Nyní přišlo hned několik nezdarů, po dvojzápase s Gironou ukončilo své působení v Copa del Rey, v lize následně podlehlo Betisu a nyní Realu. Hráči a fanoušci hned dvakrát spílali rozhodčímu a jeho kolegovi u videa, konkrétně se jednalo o penaltovou situaci z konce první půle a pak o gólový okamžik ze druhého poločasu, zásah Álvara Moraty na 2:2 nebyl uznán kvůli ofsajdu.

"O videu se obyčejně nebavím. S postupem času se zlepší a to ku prospěchu všech. Ještě jsem neviděl záznam těch situací, ale video není důvodem toho, proč jsme dnes prohráli. Byl to těžký zápas a soupeř byl lepší, v klíčových momentech působil mnohem rozhodnějším dojmem. O Lize mistrů zatím neuvažujeme, máme za sebou dvě bolestivé porážky a příští týden hrajeme s Rayem, musíme se rychle zlepšit," říká Simeone.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (293)

Přidat komentář
Magic player

Simeonemu za vyjadreni ohledne spornych situaci. Sam citi, ze tahali celou dobu za kratsi konec.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Josifek

Reagovat
madridcan

Februar sme zacali nad ocakavanie, ale nejaka strata podla mna pride. Snad v tu najnepodstnejsiu chvilu...cize na Ajaxe

Reagovat
misinho7

Ja mam pocit ze Ajaxu praveze pekne nalozime, nemaju formu my ju mame praveze vybornu a plua faktor LM, to je proste nasa sutaz

Reagovat
Ed_Hazard

Nechcem to zakríknuť, ale Ajax na to nemá. Jedna vec je keď vyhypovaný teenageri hrajú domácu ligu a iná vec je keď sa majú konfrontovať s európskymi gigantami. Ak by dostali prakticky hocikoho z tých 15tich týmov, tak by asi končili.

Reagovat
misinho7

Radsej nepredbiehajme, ale myslim si to isté. Ak sa nestane nic neocakavane, tak nepochybujem o postupe

Reagovat
ADM

Tebe narastli kridla v diskusii, jak ste zacali vyhravat

Reagovat
Ed_Hazard

To nie preto, mám viac volna posledné týždne Od zajtra sa pakujem zasa do úzadia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bastaron

Však proti nám hráli luxusně.

Reagovat
misinho7

Po tej katastrofalnej prvej caati sezony, je to teraz velka parada, aj ta hra je dobra. 8 vyhier v rade plus remizka na Nou Camp. Ligu nedame tam ma barca az velmi velky naskok ale CdR nie je nerealna a zacinam verit ze aj ta LM je mozna.. Sice dat to 4x po sebe je asi utopia ale ked sme domazali 3x preco nie 4... a prve som Solariho nemusel ale jeho tahy s Requilion, Llorentem a hlavne Vincom su paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

LM ani omylom. Tam si Vinicius neškrtne. A ostatní mladí tiež nie. LM je velmi o taktike a dôslednosti.

Reagovat
Magic player

LM neverim, uz jen proto, ze Vini a Requilion toho nemaji za sebou tolik, aby dokazali ustat ten tlak. Sam si videl, ze v clasicu byl Vini nervozni a resil veci jinak nez normalne. Podle me to na ty kluky bude az moc velke sousto. Ale rad bych zmylil a nechal si vytrit zrak, to je jasne.

Reagovat
misinho7

S tym tlakom je pravda no, na Nou Camp bol Vini riadne v prdeli nervovo, chcel sa moc ukazat neviem ale ja im verím, je tam tem taky mix skusenosti a mladickej dravosti, to by mohlo fungovať.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou LM bych brzdil. Ajax dáte, ale pak přijdou těžší kalibry. A to jestli vyhrajete Copu nebo ne se rozhodne na Bernabeu 27 února. Jestli přejdete přes nás, tak je vaše.

Reagovat
CHONG

LM je utopie, já si myslím, že už ten Ajax nebude procházka sadem, paradoxně se mi reálněji začíná jevit ta liga, protože pokud pro nás dopadne dobře EC, tak to ještě může být šavlovačka až do konce a CdR by bylo fajn, je to dost podceňovaná trofej, ale já ji mám rád a bylo by pěkné ji po dlouhé době zase vyfouknout Barceloně. Co se týče toho Solariho, tak Llorente a Vincek byla prostě z nouze ctnost a Regulion zase nezbytnost při šílených výkonech Marcela, takže jako nějaké geniální tahy bych to neviděl, ale cením, že má kuráž nasazovat hráče podle formy a nejenom podle jména. Jinak z jeho setrvání bych nějak extra nadšený nebyl, ale pokud neklapne Max ani Poche, tak bude možná lepší ho tam nechat, než vymýšlet nějaké velké chytrákoviny, akorát se bojím, aby z něj případně nebyl druhý di Mateo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Ja ti neviem. Ja som po pravde uz tu tretiu LM az tak neprezival. Mna ta sutaz uz az tak nezaujima. Vsetko nam bolo naklonene proste uz minulu sezonu, tuto pride krute vytriezvenie podla mna. Vsetko by sme mali zamerat na ligu

Reagovat
Ed_Hazard

Ak by dnes Barcelona remizovala a nejakým šťastím by sme získlai 3 body v ligovom EC, tak sa bavíme o 3(4) bodovom manku na čelo tabuľky. Čo teda už nejakú šancu dáva. Samozrejme za predpokladu, že budeme dovtedy bodovať naplno ( )

Dnes musí Bilbao bodovať.

A s tou LM máš pravdu, tento rok by som to doprial anglickému týmu. Liverpoolu alebo po novom UTD. Solskjærovi to brutálne prajem. Pre mňa by bolo snom urvať nejakým zázrakom LL. A ak by aj nie, tak ako píše Chong, aspoň ten pohár.

Reagovat
madridcan

Juventus je pre mna jasna volba

Reagovat
Ed_Hazard

Juventus vyprevadia už Atleti

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim hodně věřím, že vyřadí Juve. Přeci jenom motivace hrát finále na domácím stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych jim to celkem přál - kvůli Ronaldovi a Buffonovi

Reagovat
madridcan

Ze aby Gigi era v Juve bola tak, ze vyhrali titul v LM, sezonu nato prisiel a odisiel a hned nato vyhralo Juve opat ci ako to chapat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Já proti Buffonovi nic nemám, ale těšil bych se na ten celosvětový internetový trolling, co by se kolem toho spustil.

Reagovat
drussbarb

Kdybyste výhrali počtvrté v řadě LM, sklaplo by množství sanic, Real nelze podceňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom prípade by došlo k miernemu prehodnoteniu.

Trošku by vybledla Zidanova svätožiara, aj prínos C. Ronalda...Vravelo by sa, že s Realom to dokáže vyhrať aj "no name" tréner a nepotrebuje k tomu ani C. Ronalda.

Reagovat
drussbarb

Proto mi nebude až tak moc vadit, když vyhrajete vy, pokud to nebude přes nás

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
Anacron

Ten není přítel asi s nikým v kabině. Max s Modricem.

Reagovat
madridcan

V tom clanku je vlastne povedane, aky je Zidane genius

Reagovat
Al Capone

Úplně o ničem článek.

Reagovat
C-M@ster

Bulvární nadpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Moja reč Barcelonu čakajú zápasy na SB, v Betise, v Seville, v Eibare či Bilbau. Šanca na titul pre RM stále je.

Reagovat
Kokesh

Po El Clasicu ho chvalil i Bartomeu.

Treba se nekdy podobne ucty k souperi docka i ten vzdy neunasejici shakiraboy

Reagovat
Mercury

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tady evidentně neunáší někdo jiný. Ano, ten co má neustálou potřebu na něj upozorňovat, ačkoliv se ho to vůbec netýká.

Reagovat
Kokesh

Tyka, protoze mu ucta k rivalovi nic nerika.

Reagovat
CHONG

Ten nezvládajko určitě ne, už se těším, až z něj jednou bude prezident Barcelony, to se budeme smíchy plácat do stehen týden co týden

Reagovat
Josifek

Reagovat
ADM

Davno si nespomenul nase financie a Messiho

Reagovat
technecium

Tys hrozně klesnul

Reagovat
patas92

Poslední rok cca fakt naprostý zoufalec. Škoda

Reagovat
valloire

Hájí si svůj klub, občas zajede do vašeho a je to teda zoufalec jo? Kdyby vám lez do prdele, byl by skvělej objektivní chlapík co? Dost divně si vykládáte pojmy páťo...

Reagovat
Kokesh

To je pravda, dřív když se člověk uměl odprostit od narážek na Barcu, bylo těch palců od cules více. Momentálně stačí ale vytrousit pravdivá fakta a čísla kolem financí, pustit se do jejich prezidenta Piqueho, který opět neunesl El Clasico a je zoufalec...

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

co je? nemam pravdu?

Reagovat
Baronne

Nemáš, většina z Vás je vpohodě, ale on je takovej Realskej Zenthuras

Reagovat
valloire

no to ani náhodou....Zenthuras je spíš něco jako Greatest

Reagovat
Baronne

Všechno stejný jelita

Reagovat
Kily

náhodou Greatest šel do sebe, poslední dobou si zkouší zakládat účty jako Katalansko_mindrak

Reagovat
valloire

Reagovat
Baronne

Ty musíš mít kvanta zajímavýho infa co?

Reagovat
Kily

jako občas je to legrace, no

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela tu chybí

Reagovat
Kily

komu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně a i fandům Barcelony, bych si si tipl

Reagovat
Kily

je to tu hodně benevolentní, ale on už byl fakt hodně pře čáru

Reagovat
Generalní Gladiator

Greatest byl hlupák, co nedal dohromady větu.Zenthuras,když se věnuje jenom fotbalu, je cajk,ale jeho hašteřivost sere i takovýho kliďase,jako sem já. Ta osobní rovina je z mýho pohledu zbytečná,na druhou stranu má na vás červenej hadr a vy mu to zbytečně žerete...ty osobní útoky na něj pak vypadají jako zoufalá obrana.

Reagovat
Baronne

A hlavně Chong když diskutuje s nim, dost se vrací k tomu co tu psal dřív

Reagovat
valloire

To je spíš sranda....vždyť se s ním nedá ani diskutovat, předložíš mu i polopatě fakta a on jede úplně, ale úplně jinde dost zoufalec co má problém pochopit jednoduchej text. Nedávno to bylo něco neskutečnýho, to jsem ještě neviděl a to jsem tu zvyklej na ledascos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvoje fakta jsou náhodně vygenerovaný a nemají logický význam.

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Tak to vubec, Zenthuras je zdaleka nejvetsi kokot ve spanelske sekci.

Reagovat
Baronne

To je diskutabilní

Reagovat
Generalní Gladiator

Tak si na eurof. udělejte anketu o největšího dementa a bude jasno,co?

Reagovat
valloire

to vyhraju s prstem v nose....a co to bude řešit?

Reagovat
Generalní Gladiator

Tahle anketa by nepřinésla žádné řešení, jen odpověd na jednoduchou otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostaneš ocenění Golden cock of the century.

Reagovat
valloire

zase hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dědečku. Jsem omámen tvými komentáři.

Reagovat
valloire

to je THC cucáku

Reagovat
smazaný uživatel

Není, to jsem si dal jenom trošku do tabáku před týdnem. Od té doby nic, ani ťuk.

Reagovat
Kily

jsi ty jeho výkaly hodně okleštil

Reagovat
valloire

vždyt píše normálně, občas zajede do soupeře, nevidím rozdíl třeba od Hrista, patase, technica a spol. z druhýho tábora obránců socialismu a míru

Reagovat
Baronne

Tak to si hodně zaslepenej, tenhle debil je úplně jinej level

Reagovat
valloire

já nejsem nikdy zaslepenej

Reagovat
Kokesh

Rika borec, co pouziva vic smajliku, nez slov a nikdo ho z zadnych normalnich diskuzi nezna, protoze nediskutuje, jen urazi...

Reagovat
Baronne

Diskutuju s těma normálnějšíma od Vás, nebo v diskuzích, o kterejch ty nemáš ani zdání. Ale i kdyby, tak je o dost lepší nebejt známej, než když každej ví, že si kokot.

Reagovat
Kokesh

Pro me jsi kokot ty, kde presne je ten point?

Za 10 let co pravidelne diskutuji ve spanelske sekci jsem si tveho individua popravde vsiml az tak mesic nazpatek, kdy jsi se vyznamenal osobnimi utoky a vrcholi to nyni...opet bez diskuze, coz je videt z cele tve historie, kde je maximum jedna oklestena veta nebo smajlik.

Mne je putna co si o me myslis, narozdil od tebe nikoho neurazim, coz treba nedela ani valloire, ale ostatni cules ho nejsou schopni prejit skrz rypani do Barcy...

Reagovat
Kily

valloire, když ho někdo přitlačí a nemá kde manévrovat, taky po urážkách sáhne

Reagovat
valloire

Tak nenecham si nasrat na hlavu....je to jenom reakce a kolikrát to hodim spíš do výsměchu, podle nálady. Zastávám názor, že sarkasmus je lepší než nějaký trapný urážky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Ja sa hlavne divim, ze ti po tolkych rokoch na to vzdy nejaky cule skoci. Toto je na tejto sekcii najlepsie. Ty versus cules. Plus niekedy aj CHONG a jeho ruzove vinko V anglickej sekcii mi pripominas Swarleyho.

Reagovat
valloire

To máš tak....oni žijou v nějaký svý představě, kterou si povětšinou přečetli na nějakým webu o Barceloně. Neříkám, že všichni, ale je to většina. No a pak přijde někdo, kdo není zatíženej těma žvástama o víc než klubu, někdo, kdo ví docela přesně, jak to bylo a celou tu představu smete. Ztráta iluzí, i když dělaj jako že je maj furt, je to nejbolestivější. I když možná někoho nepřesvědčíš, alespoň je nahlodáš. A tak sice pořád píšou jak jsme jim ukradli Alfreda, Cruyff je bůh, Dream team byl válec, Franco nám sebral tituly, ale v hloubi svý katalánský duše ví, že to možná asi tak úplně pravda není. A to je to, proč mi to tu baví.

Reagovat
Malresi

Hah, takze je za tym hlbsi zmysel a nejde len o provokovanie "for fun". Je pravda, ze sa na to dobre pozera, zvlast ked natrafia na nejakeho toho novacika.

Reagovat
valloire

Já mám rád historii, fascinuje mě víc než dnešní fotbal, kterej je od půlky devadesátejch let globalizovanej a podle mě to není ku prospěchu sportu. Styly se stírají, je to i v hokeji a už to není ono jako když nastoupila Kanada proti SSSR nebo Brazílie proti Anglii, Itálii, NSR. Pak sem přijde nějakej mladej, myslí si, že to Barcelona vždcky strašně válcovala a když ne, tak za to mohl Franco. No a takovej kokot si zaslouží řádně shodit z tý hrušky, na který je a ani neví co tam dělá.

Reagovat
Malresi

Jo, to jo. Ved ona Barca de facto valcovala len v obdobi 90-94 a 09-2012. Dost malo oproti eram Realu, AC, Bayernu, Poolu napr. alebo kes zajdeme do historie tak Gladbachu trebars, Malmo, Ajaxu.

Reagovat
valloire

A to ještě nevíš, že 90-94 se dá shodit lusknutím prstu. Na to se chystam v nejbližší době. Sice jsem tu už něco naznačoval a nikdo moc neprotestoval, ale to přijde. 09-12 souhlas, to byla jejich nejlepší éra. Jinak ale ještě otázka....Malmo? Houghton z nich udělal sice defenzivní mašinu, ale o nějaký éře podobný i třeba tom u Gladbachu bych nehovořil.

Reagovat
Malresi

Sorry, zle som sa vyjadril. Mal som na mysli eru nie len v Europe, ale aj domacich sutaziach. Hlavne Gladbasek s Heynckessom koncom 70 rokov boli éra.

Mozes mi ten dream team nacrtnut viac? Viem len, ze boli vyhajpovani vo finale proti AC, Cruyff sa z nich smial a fasli 4-0.

Reagovat
valloire

Jj, namachrovanej Johan. Barcelona ho zničila, smát se tehdejšímu AC Dream team je podvod. Natahali si tam sice dobrý hráče jako Romário a Stoičkov s Koemanem, ale jejich tehdejší odchovanci v čele s Guardiolou nebyli žádnej Dream team podobnej americkejm basketbalistům, kteří zválcovali Barcelonu na OH. Dream team je důkaz nabubřelosti a nesoudnosti Barcelony jako takový. Real měl pár let předtím daleko lepší tým s daleko lepšíma odchovancema, bylo to v době, kdy Barcelona ani jenom netušila, že by za ně mohli vůbec nějaký odchovanci taky hrát a přesto nikdo v Madridu nemluvil o madridským Dream teamu. Tohle je jeden z největších falešnejch mýtů Barcelony. Jsi chytrej, podrobnosti se dají zjistit a já bych si víc nechal na nějakýho fanatickýho culese...

Reagovat
Malresi

Aha, dobre vediet. Tak ono vtedajsie AC a AC z 2000s je imho najlsilnejsi team ever. Vee si vezmi napr. zostavu z early 90s.. Rossi-Tassoti,Costacurta,Baresi,Maldini - Rijkaard,Donadoni, Albertini - Van Basten, Guulit, Savicevic alebo Massaro... Neskor moja uplne najoblubenejsia Dida - Cafu, Nesta, Stam, Maldini - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Kaka - Shevchenko, Inzaghi... Za mna najsilnejsie muzstvsa poslednych 30 let.

Reagovat
valloire

Tehdejší Milán s Holanďanama a tou italskou obranou sice nehrál úplně nejlepší ofenzivní fotbal, ale bylo to něco podobnýho jako Real pod Zidanem. Pragmatickej strojovej účinnej fotbal. To oni zničili Quintu, protože byli ještě lepší. A tomuhle Milánu se smál Cruyff.... Pamatuju si, že jsem si tenkrát říkal, že to neděláš dobře Johane.

Reagovat
Malresi

No porovnanie so sucasnym Realom je fajn, ale z tejto obrany Realu by si v tom AC nezahral nikto. Tassoti > Carvajal, Baresi > Ramos, Costacurta > Varane, Maldini > Marcelo

Reagovat
valloire

Nooooo.....musim říct, že asi jo. Nejsem culé a dokážu uznat kvalitu, i když mi neběhá po Camp Nou.

Reagovat
Malresi

Na druhu stranu prevysujete AC tych cias zalohou, kde Luka, Toni a asi aj Case by hrali vtedy v AC zaklad mozno az na Caseho, lebo by hral Rijkaard. No a utok.. Za mna Van Basten, Guulit, Ronaldo

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Jinak co se týče Gladbachu, ty jsem měl rád. Venkovskej klub co byl stejně tak dobrej jako Bayern s mistrama Evropy a světa. No a mohlo to pokračovat, ale tehdy se začal Bayern chovat úplně stejně jako dneska, když vykupuje hlavně konkurenci jako Dortmund. Matthaus. Odpověď na dnešní dobu hledej vždycky v historii.

Reagovat
Malresi

Jo, Dortmund od cias Kloppa je vlastne takovy Gladbasek z dob minulych. Hlavne Heynckess bol nieco ako ted Reus, este lepsi imo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt nevíš ani co má to Více než klub za význam a proč to tam je zničil jsem tě ohledně Di Stefana, Cruyffa a zničím tě ve všem.

Reagovat
valloire

Když myslíš...pomůže ti asi ten palcát. S Alfredem jsem ani nezačal. Vše podstatný bylo řečeno pod článkem Puskáse, tam musel kapitulovat i roman a bano. Se skřípěním zubů. I když bůhví jak to má bano, napíšeš mu jako tobě fakta i s datumem, ale stejně si jede ten svůj konspirativní mod a ignoruje to. Víc než klup je dokonalá ukázka nabubřelosti Barcelony jako klupu. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, s konspiracemi sem lezeš ty, tu diskuzi jsem celou nečetl, stačilo mi, že jsem si tam namátkou přečetl že Barca chtěla prodat (před přstupem do Realu) prává co vlastnila na Di Stefana Juventusu. Ja jsem ti jen osvětlil známý a né tajný důvod proč není v Barce.

No prostuduj si co znamená to Víc než klub.

Reagovat
valloire

To je ale pravda. Pokusili jste se prodat práva Juventusu. Tos nevěděl co? Teď si představ, co na to Di stefano, když se to dozvěděl....Stačí myslet bossi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže speciálně pro tebe, jsem si vzal jednu z knížek. Autor Jan Švéd.

“Hodně zapeklitý byl Di Stefanův příchod do Evropy. Ve stejnou dobu ho chtěli dva Španělští dravci. Barcelona složila sto tisíc dolarů River Plate, který si na Di Stefana činil nárok, za to Real dal třicet tisíc Millionarios. FIFA si nevědela rady. Půl roku se táhla jednání. Pak španělský svaz vydal kuriózní rozhodnutí: dva roky bude hrát v Barce, další dva v Realu (tady do autor popletl, bylo to naopak). To už bylo moc i na hráče, který mezitím přibral šest kilo. ,,Nesouhlasím’’ řekl. Barcelona se cítila podvedena a nechala si sto tisíc proplatit”.

Nikdy jsem si o Di Stefanovi v tehle knize nečetl, ale hele je to tu taky.

Reagovat
valloire

tak to je hodně velká zkratka ...co to je za knížku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou, ješte by sis ji pořídíl

Reagovat
valloire

si to zjistim a pak toho pisálka rozcupuju na malilinkatý kousíšky, jestli tam najdu nějakej žvást

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Baronne

A ty si jako myslíš že mě zajímá, jestli sis mě tady všimnul nebo ne? Uvědom si, že já vždycky reaguju na tebe, na nějakou sračku, kterou si vyplodil. Jinak urážíš pravidelně všechno, co má spojení s Barcelonou, nevim, proč si furt vycucáváš z prstu kraviny.

Reagovat
Kily

tak to je fakt síla, srovnávat ho třeba s Hristem, nový level obhajoby vlastních

Reagovat
valloire

i Hristo si rejpne ne že ne...zase z něj nebudeme dělat objektivního pionýra nade vše

Reagovat
Hristo Stoichkov

Moc nechápu, to si lidi myslí, že se dá milovat oblíbený klub a ještě k tomu být za každý okolnosti objektivní k největšímu rivalovi?

Reagovat
valloire

tak, samozřejmě ti to já ani v nejmenším nevyčítám, to aby bylo jasno

Reagovat
Billy McClane

Hristo sa zacina svojimi komentarmi coraz viac podobat na jiriho. On uz aj ten nick hovori za vsetko

Reagovat
Kily

jj, když Hristo sem tam narazí na Real, tak se čím dál tím víc podobá tamtomu, ale když Kokesh sype hovna, tak je normální tohle uvažování je k nezaplacení

Reagovat
Billy McClane

Kokesha vobec nespominam.

Kym Hristo komentoval len Barcu tak vyzeral v pohode. Teraz je skoro v kazdom druhom komentari kopnutie do Realu. Navyse uz aj tak objektivita viac ako pokulhava. Podobny vyvoj tu mal aj Atletico kym sa nestiahol.

Reagovat
Baronne

Hristo mi přijde zatim docela objektivní teda od nás asi nejvíc ještě s ADM

Reagovat
valloire

ADM má zdravej respekt k rivalovi, který je umocněn jeho zděšením nad každoročně se opakující se výhrou v LM. Vidí to dobře.

Reagovat
Baronne

Počkej, ty spadneš z hrušky

Reagovat
valloire

Zatim na ní jsem Jestli vypadnem po boji a se ctí, klidně slezu.

Reagovat
ADM

Alebo som proste len objektívny

Reagovat
valloire

to zas jo, jde z toho až hrůza

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápasy Realu prakticky nekomentuju, vůbec netuším, jak by polovina mých příspěvků měla jakkoliv souviset s Realem. V poslední době jsem pouze kritizoval to vaše nemístný brečení ohledně VAR, který bylo úplně mimo.

Reagovat
Kokesh

No nebylo, protoze rozhodovalo o prubehu zapasu, coz se stale nezmenilo...chapu, ze s vaseho pohledu, kdy jste jeste nezazili v cele sezone VAR z te druhe strany a citili se poskozeni a obrani o body...tak jako treba Atletico na Betisu, Leganes na NC atd., atd...

A tohle vse jsi zaklincoval zminenou penaltou, kterou udelal Ramos, pritom ja ti klidne takovych rozhodnuti pri vasich dvou dvoujzapasech s Levante a Sevillou v CdR najdu na twitteru dalsich 5,6...

Mimo je podle me breceni Piqueho na Ramose, protoze o necem podobnym nebude VAR nikdy v zapase rozhodovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty si opravdu myslíš, že jsme nezažili za celou sezonu pocit, že nás VAR obral o body? Nemám problém uznat, že částečně je to naše brečení menší kvůli tomu, jak jsme na tom v tabulce (logicky), ale to přece neznamená, že jsme nikdy nebyli poškozeni. Lengletova červená proti Gironě, kdy v pádu ztratil stabilitu byla velmi rozporuplná, zvlášť v kontextu toho, jak se tyto lokty následně (ne)trestaly. Valencia dala gól po brejku následujícím po faulu na Messiho a takových situací se najde několik, pokud se na to člověk skutečně zaměří, což teda přiznám se nemám v úmyslu, protože to není věc, která by mě při sledování fotbalu naplňovala.

Jakou penaltovou situaci Ramose máš na mysli? Tu na Villarrealu?

Piqué brečel na Ramose ohledně VAR? Však pouze prohlásil, že měl být vyloučen, ne?

Reagovat
Kokesh

Kazdy si obcas rypne, o tom to neni...

Hristo je momentalne asi nejlepsi cule fanousek do diskuze, i kdyz ja osobne mam nejvice sympatii k acantara. Tak jako na nasi strane treba vilp nebo imp malokdy sklouznou do diskuzi a narazek ohledne rivala, coz jak je videt se tu dost ceni...

Reagovat
Baronne

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
el Principito

Reagovat
patas92

Do Realu/Barcu tady zajíždí občas úplně každý. Problém je, že Kokesh v poslední době nedělá nic jiného

Reagovat
valloire

tak je to zábava.... a co? překračuje to snad nějaký mantinely? nesmí se to či co? je to jenom rejpání, navíc i to rejpání má nějakej reálnej základ....asi sem nenaběhne a nenapíše jen tak, že Barcelona je banda kryplů...sorry

Reagovat
patas92

Však mě je to jedno, ať si v tom klidně pokračuje Jen je to škoda, fotbalu rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale těch individuí co sem naběhnou a začnout nadávat do kokotů máte víc, no i když většinou to jsou ti stejní co diskutují a jen si založí nový účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Základ je fašistická historie Realu a podvody při získání spousty trofejí. To se nedá ignorovat. Vy madridioti taky na tom máte velkou zásluhu. Třeba nebýt tady ty a CHONG, tak nemám moc důvod sem něco psát, dědo. Vy dva jste pro mě jako krev pro komáry.

Reagovat
valloire

co to meleš komáre? vezmu asi plácačku

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje uvažování funguje na principu přečtení pár náhodných slov a odvození jiného významu?

Reagovat
valloire

spíš nechápu, cos vyplodil za reakci

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě důkladné analýzy tvého komentáře jsem došel k závěru, že jsi vybral 2 náhodná slova a vymyslel sis vlastní význam celé věty na základě tohoto výběru.

Reagovat
valloire

takže zase tráva

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to bych pod vlivem nedokázal vymyslet. Mám jen dobrou náladu.

Reagovat
valloire

z trávy....to je jasná věc, to tak bejvá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis taky někdy dal a moralizuješ, dědouši?

Reagovat
valloire

to je dávno, pivo je lepší mlíkaři

Reagovat
smazaný uživatel

Pivo je jen pro případ nouze. Zrovna jsem si otevřel whisku, to je úplně jiná kvalitka, dědulo.

Reagovat
Kily

já když na vás tak koukám, tak bych se najednou rád vrátil do školních let a líp se učil, jelikož bych taky chtěl mít takovou hromadu volného času na řešení podobných blbin

Reagovat
Baronne

Tak jeden má prázdniny a druhej je v důchodu

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já pracuju z domu na živnosťák jako externí programátor. Pracovní dobu si přizpůsobuju podle nálady. Nikdy však před 10 dopoledne. Taky, když už programuju dlouho a potřebuju se odreagovat, tak tu mám jistotu, že tady bude děda a zvedne mi náladu.

Reagovat
valloire

Jsi Velkej zhulenej blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, je to výborná práce za pěkný chechtáky.

Reagovat
valloire

jsem nemocnej, chřipka předtím zas rameno z posilovny...nějak se to sere, ale budu tu zas o něco míň

Reagovat
smazaný uživatel

To je 10 hodin denně?

Reagovat
Baronne

Zas na chvíli klídeček...

Reagovat
el Principito

asi se nastydnul na Šumavě ... stejně kecá, musí už být v důchodu, protože tolik času tady normálně pracující člověk nemůže trávit a navíc pamatuje Pelého jako dorostence ... pak viděl všechny jeho zápasy (asi 2 a ještě ze záznamu na černobílý televizi)

Reagovat
valloire

další Blábol

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kokesh

Protoze uz se vyhybas diskuzim, snazim se te do nich vtahnout...bez tebe uz to neni ono, Patko.

Reagovat
Josifek

Že to řikáš zrovna ty

Reagovat
Baronne

valloireho ani Nobodyho nesesadíš, ale určitě o pár příček v žebříčku kokotů postoupíš

Reagovat
valloire

jsem u tebe kokot jo? chceš válku?

Reagovat
Baronne

Já ti hlas nedal vole, to si vyřiď s ostatníma , beztak to máš podplacený

Reagovat
valloire

tak dobrá, odpouštím ti

Reagovat
nani92

s Ramosom v obrane by sme vyhrali ligu aj LM

Reagovat
smazaný uživatel

*Championship a EL

Reagovat
Phillipinho

Cholovo vyjadreni na tiskovce jako vzdycky na jednicku

Reagovat
Jordi Alba

Očividně jim Twitter dělá někdo jinej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba vyzdvihnúť aj Ramosa za posledné týždne, spolu s Lukom či Casem išli výkonnostne riadne hore a hneď je to vidieť.

Reagovat
misinho7

Reagovat
madridcan

V tomto som bol asi tu ako prvy vizionar Som sa cudoval hostovacke Caseho v Porte. Ten clovek je poklad a o par rokov sa bude nostalgicky spominat nanho, nie na Makeleleho

Reagovat
smazaný uživatel

No ja z neho zasa nejako odvarený nie som. Z dlhodobého hľadiska si na jeho pozíciu pre klub ako Real Madrid predstavujem komplexnejšieho hráča.

Reagovat
Ed_Hazard

No ak bude pravidelne kopiť chyby, ako aj v EC pred pár dňami keď doslova prenechal loptu Messimu pred našou 16tkou, tak Makeleleho nepreskočí. A on tie chyby robí, stále.

Reagovat
Yanek

Vždycky tu na něj byla kritika, ale není náhoda, že okolo něj Zidane postavil tým, který vyhrál LM 3x po sobě.

Reagovat
Generalní Gladiator

Co to může stát,takovej ferland mendy?

Reagovat
smazaný uživatel

50M

Reagovat
smazaný uživatel

Prej snížili. Naopak nám zvýšili náskok z 6 na 8 bodů na úkor Atletica.

Reagovat
CHONG

Ty už jsi z těch drog úplně zmagořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem drogy nikdy neměl! Tvoje stařecká demence ti zatemňuje úsudek.

Reagovat
CHONG

Takže ti z toho svinstva už vynechává i paměť a trpíš přeludy, smutný příběh

Reagovat
drussbarb

Opravdu se bavíte o THC?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakýho svinstva? Cigarety, dokonce i to tvoje dámský pití je mnohem nezdravější.

Reagovat
CHONG

O co se tady pořád snažíš, ty smažko, táhni za kamošema na hlavák.

Reagovat
smazaný uživatel

dědku, uklidni se. Já na hlaváku žádný kámoše nemám. Už zase trpíš bludy. Dej si nějaký pánský pití na tu tvoji depku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že máš mindrák z bílého baletu

Reagovat
smazaný uživatel

Balet je pro ženský, ale neřeším to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty ho řešíš nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Já napíšu 1 příspěvek za týden. Pak už to jsou jen reakce na přiblblý madridioty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, přijde mi, že píšeš blbosti, ale jakože furt

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám stejný problém se všemi fandy Realu.

Reagovat
Anacron

Jeden příspěvek za týden a vždycky je to totální shit

Reagovat
CHONG

Tomu, že nemáš kamarády docela věřím, takže jsi s drogami začal kvůli tomu nebo tě kamarádi naopak opustili kvůli tomu, že fetuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarády mám, spoustu. Obou pohlaví. Jeden kámoš ten joint dokonce přinesl. Objednej si asiatku na escort. Snad ti pomůže na tvůj mindrák.

Reagovat
CHONG

Takže celá bandička smažek, a jak to řešíte, běžným kapsářstvim nebo vykrádáte benzínky?

Reagovat
smazaný uživatel

Já i všichni kámoši si poctivě vyděláváme. Několik z nás dělá programátory nebo něco podobnýho do IT. Jiní kámoši dělají třeba v bance, lékaře, různý pozice v kanclu, atd. Žádný dělnický pozice nebo smažky, jak tady říkáš, dědo. Mimochodem, většina kámošů jsou vysokoškoláci.

Jen ty si myslíš, že když někdo vyzkouší něco, co není v souladu s tvým křesťanským přesvědčením, tak je to hned smažka.

Reagovat
Baronne

Pohrdáš dělnickejma kamarádama?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale když vím, že je člověk chytrej a má jen třeba učňák, tak to není úplně v pořádku. Vysokoškoláky ale beru trochu výš, alespoň co se profese a inteligence týče.

Reagovat
Jordi Alba

Lol

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

kluku je vidět, že ty jsi ještě dítě a o vysoké škole ti říkali maximálně rodiče

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám vysokou, ty kluku.

Reagovat
valloire

ale jsi typickej příklad toho, že rozum ti to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale znalosti a práci s vysokým příjmem ANO!

Reagovat
Juan Román Riquelme

A proto volis Burese

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sráče bych nikdy nevolil. Horší než komunisti.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Jj, tyhle pohádky si schovej na policejní služebnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsem nikdy nebyl. Jak to tam u chlupatých vůbec vypadá?

Reagovat
CHONG

Brzo to poznáš

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš mě obhajovat, můj asijský příteli?

Reagovat
CHONG

Kdepak, já smažky nerad.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nemám rád asijské buzeranty, kteří chlastají ženské pití a moralizují nad menším zlem.

Reagovat
CHONG

Tak si šlehni, ať se srovnáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, až za dlouho. Já jsem spokojenej. Navíc to teď nebudu shánět.

Reagovat
cokoliv

Jako když někdo kouří trávu tak automaticky musí krást a smrdet na vlakáči? a s tebou se někdo snaží rozumně diskutovat?

Reagovat
Jordi Alba

Obou pohlaví, kdo tohle zmiňuje tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG je stařec s malým penisem a závidí mladým, že si mohou užívat to, co on ne. Tak mu to musím připomenout.

Reagovat
Josifek

Reagovat
drussbarb

Kamarád taky rád, Štěpánku.

Ani nevím,proč mě to napadlo

Reagovat
madridcan

Tlieskam ti. Takto verejne zajebat, ze sa stretavas s transkami

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tohle píšu? To bereš moji větu doslova?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi opravdu naprosty retard..

Reagovat
CHONG

Zase máš krámy?

Reagovat
smazaný uživatel

zakladni skola strikes again

Reagovat
CHONG

Sdělení musíš vždy přizpůsobit adresátovi.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Tak co, madridisti, Solari in nebo Solari out?

Reagovat
Al Capone

Zůstat do konce sezony, pak se uvidí.

Reagovat
Magic player

Zalezi kdo by prisel a hlavne, jakou by dostal podporu od Pereze...

Reagovat
misinho7

treba pockat na koniec sezony a potom hodnotit...akoze bol som celu dobu za variantu ze musi ist prec v lete ale teraz to slape, urcite je na tom aj jeho zasluha cize treba pockat no..ak ukope CdR a v lige to pojde ako doteraz preco nie ale hlavne nesmieme znova zaspat na trhu ak nahodou ukopeme tu CdR pripadne v lige to bude tesne, ze si zas Floro povie sak nam nikoho netreba

Reagovat
madridcan

Mne on nevadi, len som po Zidanovi az prilis hladny po treneroch, ktory neposobia ako Perezove ,,manusky"...na druhej strane mat trenera dlhodobo by bolo super

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechat, když nebude mít výrazný spory s kabinou, což podle všeho nemá... to střídání trenérů jak na běžícím pásu nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

"když nebude mít výrazný spory s kabinou, což podle všeho nemá"

Cože, ty snad nečteš komentáře od Matea16?

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se je nečíst

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Reagovat
valloire

Jasně in

Reagovat
Josifek

Moc jsem mu nakloněn nebyl. Ale dokud to šlape, tak prostě nechat - zatím do konce sezony a pak dle dosažených úspěchů rozhodnout, co dál..

Reagovat
FC Porto FC

Ramos to tam letos sype

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzhledem k tomu, jak se opět zvedli po návratu krále dopingu Pintuse, asi nebude jediný

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

ale.....něco podobnýho jelo o vás

Reagovat
Hristo Stoichkov

To byly pouze pohádky promadridských médií. Tady se ale bavíme o faktech a to je Pintusova dopingová minulost v Juventusu, Ramosova pozitivní zkouška a například třeba Modrićova neuvěřitelná jara. Tohle smrdí, všechno budete vracet

Reagovat
valloire

co jednou Madrid schvátí, již nikdy nenavrátí ....no nemyslím, že to byly pohádky, o Barceloně se spekulovalo v době Pepka. Koneckonců je tu taky operace Puerto a tam figurovali oba naše kluby. Asi si nemáme co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

CdR plus liga

Góly 9

Penalty 7

Ešte aby nie...

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

A pak, že Ronalda nenahradí.

Reagovat
drussbarb

Musím říct, že po pár měsících oddychu mám, jako fanoušek Barcy, z Realu docela obavy, Ajax dostane strašnou sodu

Reagovat
Radin

Je jedno co řekne, nebo za koho hraje. Jeden z nejnesympatičtějších fotbalistů součastnosti, který se chová na hrišti jak cikán v životě a k..ví fotbal..

Reagovat
Ed_Hazard

Keď tu spomínaš čisto sympatie. Po včerajšku mám v tomto jasno - Correa Futbalista šikovný a dobrý, ale ten ksicht z nejakého dôvodu už nejakú dobu nemôžem uniesť

Reagovat
Baronne

Však je vpohodě úplně

Reagovat
Ed_Hazard

Môže byť, je to čisto subjektívne Čisto ako bývalý člen nejakého juhoamerického gangu, chýba mu už len cigáro a samopal do ruky.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, vypadá jako člen Cholovy armády.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Este zarez v oboci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě zas nejoblíbenější

Reagovat
Zark

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Na tonm novým stadionu Tehelné Pole už se hrálo na podzim nebo oficiálně až teď od novýho roku?

Reagovat
Malresi

Este sa nehralo

Reagovat
Majk91

az teraz na novy rok. V januari sa tam hral pripravny zapas s Olomoucom, co bol celkovo prvy zapas. Ale vstup mali iba permanentkari.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teď jsem na to koukal a v popisku videa bylo psáno, že to byl testovací zápas s omezenou kapacitou, ale každopádně vypadá to pěkně a takže to vypadá, že tam se z Pasienek přesune Slovan?

Reagovat
Majk91

ano presuva sa tam z Pasienok. Uz sa predavaju aj listky na ligu. Napr. na zapas proti trnave sa za par dni predalo 12000 listkov

Reagovat
valloire

Na Tehelnym Poli se snad už hrálo už dáááávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě dostalo

Courtois and Messi are so similar. Both of them love nutmegs.

Reagovat
valloire

El Capitano.

Reagovat
valloire

Jinak koukám, že nám otrnulo a chceme ligu..... To určitě neklapne, to by musela Barcelona úplně vypadnout z role, což se nestane.

Reagovat
Baronne

Kde je ten srab Ed_Hazard , nereagoval na sázku ohledně nicku! Už ale nevim o čem to bylo

Reagovat
Ed_Hazard

Ani ja neviem

Reagovat
Baronne

Něco si někde psal, že nějakej tým bude do nějakýho místa, nebo se někam dostane.. Nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to má být. Atlético nenáviděné, podceňované a ostrakizované a při tom hluboké. Výhry i prohry bolestivé a vášnivé. Takhle to mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

hezka nostalgie ale ted spis atletico romantizovane a ublizene

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylučuje. A jak ukazují Simeoneho vyjádření - ne ublížené, spíš vznešeně zhrzené.

Reagovat
smazaný uživatel

ach tohle hegelianstvi

Reagovat
Baronne

Sláva Kristu Sláva Kristu

Reagovat
valloire
Reagovat
krisa

to jsou hrozné slinty, tohleto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poslední dva týdny dění kolem Atlética asi nesleduješ.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele