Frustrovaný Ramos po remíze s Betisem: Všechno nám nahrálo a my to nevyužili

04.11.2019, 09:38
Aktuality
Obránce Realu Madrid Sergio Ramos byl hodně zklamaný po sobotním utkání proti Realu Betis, který skončil nerozhodně 0:0. Zkušeného stopera mrzely nejen nevyužité gólové příležitosti v samotném zápase, ale také zmařená šance na posun do čela tabulky.

"Tento večer má pro nás hodně kyselou pachuť. Měli jsme skvělou příležitost posunout se do čela tabulky, ale nezvládli jsme to," litoval Ramos.

Všechny ostatní sobotní výsledku Realu opravdu nečekaně nahrály. Atlético Madrid remizovalo v Seville 1:1 a především vedoucí Barcelona zcela neočekávaně zkolabovala na půdě Levante.

Real si proti Betisu vytvořil dostatek možností, aby prolomil bezgólové skóre, jenže žádnou nedokázal proměnit. Posun na první příčku se tak nekonal.

"Všechno nám nahrálo. Výsledky v ostatních zápasech dopadly v náš prospěch, ale my jsme této výhody nevyužili. Je to hodně frustrující," přiznal Ramos, jehož Real je teď ve vyrovnané tabulce druhý o skóre za Barcelonou. Oba mohla přeskočit Granada, ta ale v neděli večer prohrála s Realem Sociedad.

Pro Real by byl posun na první pozici po rozpačitém vstupu do sezony jistě satisfakcí. V následujícím týdnu jej čeká utkání Ligy mistrů proti Galatasaray Istanbul a ligový zápas s Eibarem.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (50)

Přidat komentář
technecium

Nechutná vlastní meducína?

Reagovat
Leo3S

?

Reagovat
CHONG

To ani nedává smysl

Reagovat
technecium

Tak vašim soupeřům v LM taky obvykle hrálo všechno do karet a nevyužili toho

Reagovat
CHONG

To je pořádný oslí můstek

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

co jim hrálo do karet?

Reagovat
technecium

Že jste byli marní jak jelita

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
valloire

Vždycky jsme si je povodili v prvním zápase a to brutálně, pak je nechali lehce v naději, že by to jako mohli zvrátit a pak nastoupil Král a dodělal to....není to hezký, ale je to dokonalá ukázka převahy nad nebohým soupeřem. Z vás má akorát každej srandu, nechá vám fora a pak vás šmikne trdla.

Reagovat
Spalovač šancí

Kdybys nebyl frustrovaný, tak by to vyšlo.

Reagovat
Pharrell

Rozpusťte to!! Starou gardou vyhodit a nahradit jí novou mladou velmi talentovanou!!

Reagovat
Rothbard

No jestli nedají letos LL při formě Barcy ve venkovních zápasech, tak jsou kašpaři

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vyhrává aspoň doma. Real má problémy doma i venku.

Reagovat
king23

Bohužel

Reagovat
zidane78

Povedal to co si myslel.Ide o to ze to co povedal,myslel aj uprimne? Ak ano,tak su vsetci spokojny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým ztratil vítěznou mentalitu. Ještě pár let zpátky byl Real nebezpečný téměř za každého stavu. Pamatuju se, jak hrozně mě naštvalo, když prohrávali se Sevilou 2:0 a otočili to na 2:3. Na něco takovýho už tenhle tým nemá.

(nepředhazujte mi Barcelonu - vím, že máme svoje velmi hluboké problémy)

Reagovat
Reggie

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

80% vitaznej mentality robil Cris... On chcel vyhravat a davat goly vzdy, hnal tem tim dopredu. Aj ked sme vyhrávali 5:0btak na nich jebal nech idu dopredu a dame dalsie(a teraz nejde o to ci chcel byt najlepsi strelec atd)

Z každého rozhovoru, kde spomínajú na Crisa je jasne ten bol lider a hnal ten tim. Teraz je tam len Ramos

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě velká část vítězné mentality odešla s ním.

Ukazuje se, jak moc ho v tomhle dokáže nahradit kapitán kapitánů.

Reagovat
CHONG

Kapitán kapitánů je vyhořelý jak říšský sněm, a to jak herně, tak z hlediska nějaké vítězné mentality a vůdcovskych schopností, to v plné nahotě ukázala celá loňská sezóna a ty jeho letní námluvy s Čínou, to byla jenom třešnička na dortu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
Dayman

Kdy to bylo?

Reagovat
Dayman

Jo 2010, no uz je to doba.

Reagovat
rel7

Take na to pamatuji, bylo to opravdu hodně zápasu kdy bylo jedno ze Real prohrával o gól nebo víc, stejně to zvládli, bohužel už je to dávno pryč...

Reagovat
Tomik111

Nám totiž chybí kanonýr, který by byl trochu sobec nebo se zkrátka nebál vzít zakončení na sebe a hnal se za góly. Teď mě napadá Lewa, Neymar, Mbappe. U nás v tom vápně nikdo není a když už tam je, tak kouká, komu nahrát místo toho, kam to zakončit. V posledních letech se často otáčeli zápasy v posledních minutách, ale teď je to opravdu něco nemyslitelného. Nyní to naopak dokáže Liverpool.

Reagovat
madridcan

To uz si nemohol radsej spomenut Villareal vonku z 2:0 na 2:3 a to vsetko v druhom polcase, ale radsej spomenut casy Van der Vaarta?

Reagovat
Al Capone

Njn, ale kdyz podelany VAR nedela svoji praci tak to je pak tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by vám měly procházet věci z dob nedávno minulých?

Reagovat
Al Capone

No ja ti nevim, ale jasne ruce ve vapne se maji piskat.

Reagovat
king23

To sice jo, ale bejvaly doby, kdy nebylo potřeba spoléhat na to, že rozhodčí pískne penaltu...

Reagovat
Al Capone

Ale to je snad jedno.

Reagovat
king23

bohužel není

Reagovat
smazaný uživatel

Priznajte si že Betis je proste lepší

Reagovat
Ed_Hazard

Po 234726 krat co moja pamat spomina. Comu sa teda cudujes Sergio? Ze si si este nezvykol.

Reagovat
Pinturicchio

Ramos nikdy nebyl nejostřejší tužka v penále, tak mu to chvíli trvá.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Věděl sem to hned po tom neuznanem gólu. Nebudu tady říkat, že jsme měli kopat regulérní penaltu (což Teda měli), ale spíš se mají zaměřit na sebe.. Co jako třeba Mendy chce víc aby dal gól, Vinicious netrefi vážně ani stodolu a pak se jen zubí jak žirafa. Kroos se mi taky nelíbil a škoda, že nehrál Valverde.. Jak tady bylo už napsáno, chybí nám vítězná mentalita.. Dřív sem vůbec neměl strach, že v druhé půlce zapneme či otočíme nepříznivý výsledek.. Dnes to už není možné.. Proč vůbec nehraje Isco třeba? A samozřejmě za všechno může Perez tom, že pustil Crise...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

No King, no party. Easy.

Reagovat
Nichego01

„Real prý chystá obří nabídku na Sterlinga

Real Madrid se údajně pokusí získat z Manchesteru City záložníka Raheema Sterlinga. Podle Sky Sports chytá Bílý balet nabídku 70 milionů liber a k tomu velšského křídelníka Garetha Balea. (skysports.com)"

Zdá se mi to, nebo to má do obří nabídky docela daleko?

Reagovat
duffman.sk

Tak City by ziskali obrie mnozstvo golfu

Reagovat
Pharrell

toho by nepustili ani za 100mega

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ve SkySports zapoměli připsat jedničku před tou 70kou Nebo nevím, jestli Perez plánuje dělat takové obří nabídky a nabízet své vyhaslé hráče tak nevím jakým způsobem chtějí získat toho svého vysněného Mbappeho. Jinak Sterling by k ním stejně nešel, on je hráč pro Anglii a je tam strašně hýčkaný dá se říct, že je to i takový mazánek FA, on nemá důvod odcházet navíc do ligy kde se Angláni moc neprosadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele