Ramose mrzela ztráta, španělský rekord by vyměnil za výhru

13.10.2019, 13:41
Aktuality
Iker Casillas od včerejšího dne už není španělským rekordmanem v počtu startů za národní tým. Na zkušeného brankáře se v září dotáhl jeho někdejší spoluhráč z Realu Madrid Sergio Ramos a včera se na čele tohoto pořadí osamostatnil, v zápase s Norskem si na své konto připsal 168. start na mezistátní scéně...

Třiatřicetiletý Ramos v národním týmu debutoval v roce 2005 a o pět let později se stal mistrem světa, vedle toho je dvojnásobným mistrem Evropy. Na mezinárodní scéně nastřílel dvacet gólů, v tomto ohledu mu mezi Španěly patří desátá příčka. Včera ovšem spokojen nebyl, jeho tým v Norsku ztratil náskok a díky penaltě ze čtvrté minuty nastavení jenom remizoval 1:1.

"Osobní stránka je druhořadá, vyměnil bych rekord za výhru. Jsem pyšný na to, že jsem Španělem, který nejčastěji oblékl reprezentační dres a stále doufám, že spoustu zápasů ještě mám před sebou," prohlásil Ramos.

"Výsledku a remízy je škoda, Norové využili posledních minut a dokázali vyrovnat. Jsem zklamaný, chtěli jsme si zajistit postup," dodal.

Španělsku by neměl utéct postup na evropský šampionát a Ramos by si příští rok mohl zahrát hned na dvou turnajích. V Tokiu se koná olympiáda, evropská země má jistou účast a tým budou tvořit hráči do 23 let. Vedle nich pak mohou kádr doplnit tři starší fotbalisté.

"Na řeči o olympijských hrách je stále brzy, ale nikdo, kdo by na ně dostal pozvánku, by neřekl ne. Něco takového nemůžete odmítnout. Před námi je ještě velká část sezony a tohle je hezká představa," přiznal.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bůh

Reagovat
Pharrell

Reagovat
REPLIKATOR

Zm*d

Reagovat
LeonardoUžoa

Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Negratulujem

Reagovat
Pharrell

též negratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli to Real pritahuje, ale po Pepem prevzal stafetu tahle guma, od pohledu strasne jednoduchy clovek

Reagovat
RMCF

Nevím co po něm mohl přebrat, když byl v Realu o dva roky dřív než Pepe...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele