Trenéra Enriqueho nadchl výkon Španělů, vyzdvihl Fatiho s Ramosem

07.09.2020, 12:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
madridcan

,,pro trenéra je velmi snadné mít Sergia Ramose"

Tak uz sa nehadaj Chong

Reagovat
smazaný uživatel

Fati je skvelej a Barcelone ho hrozne zavidim.

Sergio koukam ze pokracuje v krasojizde z minuly sezony. 10+ golu letos jistota.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fati fakt vynikající To se musí nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verim ze se mi vyhne nejake tezsi zraneni

Reagovat
patas92

Budu držet palce

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
celeb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
marke7

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
madridcan

Videl som iba zostrihy, ale posobil neskutocne. Ked si neuleti, tak Barcelona moze mat vystarane.

Reagovat
madridcan

Btw skoda, ze mu nevysli noznicky. To by bol krajsi rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinci im to včera dosť uľahčili.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Btw Reguilón s tím kotníkem nevypadal moc OK, řval tam jak nevím co..

Reagovat
patas92

Jak kdyby rodil trojčata

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo, to by mohlo odpovídat..

Reagovat
smazaný uživatel

Potom sam rekl, ze do tydne bude ok.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak to jo

Reagovat
fefo

Ten hulaka furt, vacsieho simulanta by si tazko hladal.

Reagovat
technecium

Fati musí hrát a Messi mu musí musí být někým, jako jemu byl Ronaldinho. Ten kluk má neuvěřitelný potenciál.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ansu byl úžasný a je to pouze další z důvodů, proč Depay (ačkoliv za solidní cenu) nedává smysl. Memphis je podobný Messimu či Griezmannovi a pokud se nehodláme (bohužel) Grieze vzdát, tak ten příchod postrádá nějakou logiku. Není mi úplně jasný, proč pořád hledáme posily do ofenzivy, kde jsme myslím kvalitativně v pohodě, zatímco tragický složení obrany zůstane beze změn.

Reagovat
madridcan

Nebol si to pod clankami o Messim ty, ktory sa zamyslal nad vedenim? Tak uz mas odpoved na svoju uvahu. Kym budete mat bandu retardov vo vedeni, tak nezmenite nic.

Asi by ma to malo tesit, ale mrzi ma upadok spanielskej ligy, ktory bol samozrejme ocakavany, ale ten neprijemny dopad Ronaldo vs. Messi pre La Ligu je strasny. A nasrateho Messiho vam nezavidim tiez. Pre Barcelonu prisla asi najhorsia mozna kombinacia vsetkeho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak jasně, sportovní plán neexistuje žádný, což pouze dokládá to, že si jdeme pro posily, který si vybral Koeman. Silně pochybuju, že bychom měli Wijnalduma či Depaye na radaru i bez jeho angažování. Zálohu a útok máme celkem v pohodě, tam bych udělal jedinou výjimku a šel po Thiagovi, což je absolutní špička a navíc odchovanec.

Pro LaLigu by Messiho ztráta byla stejně smrtící jako pro Barcu a to jak ve sportovní, tak zejména ekonomický rovině. Ačkoliv vás samozřejmě jako rivala nemám rád, tak musím říct, že bych vám Mbappého i celkem přál, bude potřeba to nějak nakopnout, protože po Messiho odchodu budou chybět top osobnosti, který ligu dokážou prodávat a dostanou tak peníze do všech klubů. Už teď je smutný, že kromě top trojky (a dejme tomu Athleticu v rámci jeho možností a nastavení) si někdo nemůže dovolit dělat nějaký zajímavý přestupy a je odkázán na neustálý rozprodávání a každoroční přestavbu úspěšných kádrů. O nasranýho Messiho strach nemám, jeho povaha mu nedovolí, aby něco vypouštěl. Je posedlý chutí vyhrávat i osobními ambicemi, tam to bude v pohodě.

Reagovat
LAM

Alba je stále TOP LB jako byl před rokem. Jen je třeba dobrej trenér a to aby se s někym točil. Doufám, že dotáhneme Garcíi, pak bych byl spokojenej. Jinak k tomu Thiagovi-dle mě k nám vůbec nechce, protože říkal, že chce zkusit něco novýho a to PL. Navíc má dle zpráv hodně velký platový požadavky. Pokuď chce Kocman Wijnaldum a, tak ať mu ho přivedou. Pořád lepší než když se přivádějí hráči, který ani trenér nepotřebuje.

Reagovat
Majk91

Už dlhodobo je našou najväčšou slabinou obrana preto ma prekvapuje, že sa to vôbec nerieši. Namiesto Depaya a Wijnalduma by sa mali zamerať na LB a stopéra. Útok a ani zálohu nemáme na tom až tak zle ak sa rozumne doplnia mladými hráčmi. Bude naozaj nepochopiteľné ak aj do ďalšej sezóny pôjdeme s obranou v zložení Alba, Lenglet, Pique, Semedo/Roberto.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Potřebujeme oba krajní beky i stopera a pokud možno se zbavit Semeda, Sergiho Roberta, klidně i Alby. Tam prostě není na co čekat.

Reagovat
ADM

Moj osobny tip je, ze Fati aj Puig budu hrat velmi malinko. A to vsetko na úkor hracov, ktori budu hrat mimo svojich pozicii.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Riqui to bude mít hodně těžký vzhledem k návratu Coutinha a zájmu o Wijnalduma. To je další důvod, proč Wijnalduma nechci, ačkoliv jeho profil by mohl být zajímavou alternativou, za úbytek minut pro Riquiho to nestojí. V útoku bych se nejradši zbavit Grieze, dokud má ještě nějakou cenu a vsadil právě na Fatiho.

Reagovat
sylarko

griezzmanovi urcite dat este jednu sezonu. tieto predaje po jednej nevydarenej sezone doslova neznasam. kazdy ma pravo na druhu sancu. a stavat team okolo 17 rocneho dorestance nech je akokolvek talentovany, je podla mna trosku prehnane.

Reagovat
celeb

tak stoperi by snad mali byt ok. Araujo, Todibo, Lenglet mozno Pique. Umtiti uz asi konecne out. Este sa k nam hlasi EG zo City.

Ja najvacsi problem vidim v zalohe a mozno aj bekoch.

Inak rozhodne budeme potrebovat niekoho na hrot.

Reagovat
blaugrana

Inac by ma fakt zaujimalo, kde konkretne pocita Koeman s Wijnaldumom. V repre ho pouzival na pozicii CAM, kde teraz mame Meesi, Griza a Coutunha, cize to by bolo celkom chore, aby tam hral on. V 4 2 3 1 by bol vedla De Jonga celkom dost utopeny si mysli. A v 433 by mohol hrat tam, kde v poole. Takze som fakt zvedavy, s cim Fonald vyrukuje. Ak to bude 4 2 3 1, tak ideal by bol pjanic, de jong, demeble, messi, fati a hrot griez, kde by sa tocil s leom....priladne fati na hrote, kde by sa tocil s depayom, ak dojde....moznosti je vela, otatne vsak je, kolko z nichb hde realne fungovat, kedze gruez je stale mimo a nemyslim si, ze nejakym uazrakom odzije

Reagovat
LAM

Dle mě ho chce využívat vedle De jonga jako běh a výhody záložníka. Griezmann a bych ideálně nabídl Interu za Lautara

Reagovat
blaugrana

Tak potom by bol ale odpisany Pjanic. No, Ronald mu udajne naslubil väcsiu zospovednost a vyznamnejsiu rolu v time, ale kedze je tu Leo, tak sa tak sotva stane. Ale za mesiac sa moze stat este vela veci.

Reagovat
sylarko

ja vam normalne prajem nech pride lautaro a nech zlyha na plnej ciare. alebo nech ho dava na LW ci RW. co budete zas potom robit? zas ho budete po jednej sezone predavat. a takto to pojde dookola. a nakonec to dopadne tak ze ku nam nebude nikto chciet ist lebo naco by knam chodili na jednu sezonu....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele