Premier League v kostce (38. kolo)

21.05.2016, 22:56
Názory a komentáře
Dobojováno! Poslední kolo sezóny 2015/16 bylo ovlivněno ‚hoax‘ incidentem s bombou na toaletách Old Trafford. S bombou, která se nakonec ukázala být tréninkovým předmětem pro čichací psy. V neděli se tak odehrálo pouze devět utkání a Manchester United s Bournemouthem uzavřely ročník až v úterý.

Tehdy už však o nic nešlo. Hlavním motivem 38. kola Premier League letos nebyl boj o titul, ba ani souboj o záchranu. Nejpodstatnější otázky anglického fotbalu již byly zodpovězeny a pozornost byla upřena na bitvu o čtvrté místo. Manchesteru City však stačila k jistotě kvalifikace Ligy mistrů remíza, které Citizens na hřišti Swansea dosáhli.

Překvapivým vítězem "finále" Premier League byl Southampton, jenž deklasoval Crystal Palace a poskočil na úžasné šesté místo tabulky. Saints v tabulce vyšoupli favorizovaný West Ham, který nestačil na Stoke a vložil své evropské naděje do rukou Manchesteru United ve finále FA Cupu.

Rudí ďáblové nakonec v prodloužení udolali Crystal Palace 2:1 a kromě West Hamu z toho má radost i Southampton. Zatímco Kladivářům díky tomu spadla do klína vstupenka do předkola Evropské ligy, svěřenci Ronalda Koemana půjdou z šesté pozice přímo do základních skupin.

Závěr sezóny znamenal také anglickou derniéru pro několik takřka legendárních hráčů Premier League. Dlouhých deset let strávil na Ostrovech i český reprezentant Tomáš Rosický, který sice od Wengera nedostal šanci rozloučit se v utkání, ale spoluhráči mu to vynahradili po zápase. Arsenalu dávají vale i Arteta s Flaminim. Po dekádě se loučí gólman Evertonu Tim Howard, naopak John Terry v Chelsea podepsal novou smlouvu.
Zápas 38. kola: Newcastle vs. Tottenham

Dnes už víme, že gól Edena Hazarda na Stamford Bridge byl pro Tottenham absolutní knockout. V jakémsi záchvatu stihli Kohouti Chelsea ošklivě pokopat, načež definitivně upadli do bezvědomí. Po domácí porážce se Southamptonem Mauricio Pochettino musel skousnout debakl od sestupujícího Newcastlu, po kterém Spurs spadli dokonce až na třetí místo za Arsenal. Magpies je rozdrtili 5:1, a to i přesto, že hráli skoro půl hodiny bez vyloučeného Aleksandara Mitroviće.



Podrobnější záznam v lepší kvalitě, včetně toho z Match of the Day od BBC, si můžete prohlédnout zde.

Gól 38. kola: Danny Drinkwater

Leicester na Stamford Bridge slavil a šampaňské opět teklo proudem. Nejkrásnější gól kola však vsítil Danny Drink’water‘. Záložník Foxes převzal míč dobrých 25 metrů od branky, napřáhl a vykouzlil fantastickou ránu přesně k tyči.



Zákrok 38. kola: Glenn Whelan

Potřetí v řadě vzešel zákrok kola z utkání West Hamu, podruhé ho udělal soupeř Kladivářů a podruhé (!) to nebyl brankář. Ve 36. kole fantasticky zasáhl Michail Antonio, v nedělním "finále" Premier League zachránil Stoke City od porážky Glenn Whelan. Proti tečované střele prokázal své reflexy i mrštnost a na brankové čáře odpálil balón doslova za vteřinu dvanáct.



Hráč 38. kola: Olivier Giroud

Jeho patnáct zápasů bez ligové branky Arsenalu v boji o ligový titul rozhodně nepomohlo. Olivier Giroud nejspíš načasoval formu na evropský šampionát, a zachránil tak sezónu Gunners alespoň od úplné pohromy. V šlágru s Man City jedním gólem ztvrdil pro severolondýnský celek Ligu mistrů, v neděli pak hattrickem posunul Arsenal na druhé místo před sesypané Kohouty z Tottenhamu.



Břídil 38. kola: Aleksandar Mitrović

Dal gól, připsal si asistenci - a je tak pravděpodobně "nejlepším" břídilem kola v této sezóně. Aleksandar Mitrović totiž v 67. minutě znehodnotil svůj výkon odporným šlapákem do holeně Kyla Walkera, který se dá klasifikovat jako čistý "leg-breaker". Po faulu navíc nezapomněl završit svou podlost simulováním. Přestože Newcastle nakonec Tottenham smetl 5:1, srbský útočník dostal za své vyloučení červenou kartu i ode mě. A to i proto, že minimálně první čtyři zápasy příští sezóny prosedí na tribuně.



Sestava 38. kola

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.
Na kartě každého hráče je vpravo nahoře umístěn počet nominací v sestavě kola.


Inkasoval pouze z penalty a Leicester podržel hlavně před přestávkou. Kasper Schmeichel vytáhl tři parádní zákroky a pomohl k remíze 1:1 na hřišti Chelsea. Tottenham naproti tomu v posledním kole selhal, a to i kvůli produktivitě Daryla Janmaata. Obránce Newcastlu jeden gól dal, na další nahrál a měl velký vliv na výhru 5:1.

V obraně ho doplnila dvojice Arsenalu - Laurent Koscielny a Nacho Monreal. Francouzský stoper se činil především v defenzivě (7 přerušení útoku soupeře), zatímco levý bek Gunners kromě jednoho parádního zákroku před vlastní brankou také asistoval u vítězného gólu Girouda. Sebastian Prödl pak jeden gól do sítě Sunderlandu dokonce sám vstřelil.

Asi nejlepší zápas sezóny odehrál Gareth Barry, který uprostřed zálohy Evertonu řídil hru jako v nejlepších letech. Rozdával balóny, založil akci před druhým gólem a soupeřům odebral parádních osm míčů. Skvěle zahrál taky Sadio Mané, jednoznačně nejnebezpečnější hráč Southamptonu v utkání s Crystal Palace. K výhře 4:1 pomohl gólem a vybojovanou penaltou. Hru Newcastlu pak skvěle řídil kapitán Moussa Sissoko. Kromě jedné asistence mohl sám několik gólů i vstřelit.

Na EURO patrně naladil formu Wayne Rooney. Z hloubky pole je v posledních zápasech výborný, lítá po celém hřišti jako správný kapitán a proti Bournemouthu předvedl i "Xaviho". Jeho obloučky za obrany byly geniální, obzvlášť ten gólový na Younga neměl chybu. Rooney navíc další gól vstřelil. Branka a asistence vynesla sestavu kola taky Jeremainu Lensovi. Všichni se však museli sklonit před hattrick-hero Olivierem Giroudem, o jehož výkonu se dočtete výše.
Statistické okénko 38. kola

- Aston Villa nasbírala za celou sezónu jen 17 bodů a zařadila se na třetí místo negativní historické tabulky; méně bodů získalo jen Derby v sezóně 07/08 (11) a Sunderland ještě o dva roky dříve (15)

- Wes Morgan je teprve třetím hráčem v poli v historii Premier League, který nepropásl ani jednu jedinou minutu v sezóně, kdy zároveň vyhrál titul (Gary Pallister 92/93 - Man Utd, a John Terry 14/15 - Chelsea)

- Harry Kane s 25 góly vyhrál zlatou kopačku pro nejlepšího střelce Premier League; stal se tak prvním anglickým nejlepším kanonýrem od Kevina Phillipse (99/00)

- Aleksandar Mitrović se stal teprve šestým hráčem historie Premier League, který v jediném utkání dal gól, připsal si asistenci a dostal červenou kartu

- Wayne Rooney skóroval proti Bournemouthu a završil stovku gólů vstřelenou na Old Trafford; víc dokázal na jediném stadionu nastřílet jen Thierry Henry (114 na Highbury)

Nejlepší sestava a nejhezčí gól Premier League 2015/16

obrázek

Za výslednou grafickou úpravu sestavy patří velké díky Víťovi Horákovi.


Nejlepší sestavu sezóny 2015/16 podle Premier League v kostce už znáte díky speciálnímu článku All-Stars. O její grafickou podobu včetně náhradníků a nejlepšího manažera jsem Vás však ochudit nechtěl. Nejlepším hráčem sezóny je, stejně jako podle samotných anglických fotbalistů, Riyad Mahrez - ten získal od našeho grafika Víti Horáka speciální královskou kartu.

Jelikož je sezóna u konce, můžeme i tady na Eurofotbalu určit nejhezčí gól Premier League. Souhrn osmi nejlepších branek ročníku dala dohromady BBC a velmi snadno se s nimi dá ztotožnit. Odborníci Match of the Day zvolili jako nejkrásnější gól Dele Alliho proti Crystal Palace - je však na Vás, kdo vyhraje branku sezóny tady na EF. Hlasujte nahoře v anketě!



Čtenářům, fanouškům i kritikům Premier League v kostce bych chtěl poděkovat za všechny komentáře, pozornost, přízeň i nepřízeň v sezóně 2015/16. Jen díky Vám se může rubrika i celá anglická redakce Eurofotbalu posouvat dál. Od srpna až do dnešního dne nasbíraly články Premier League v kostce více než 330 tisíc zobrazení, což je vskutku pozoruhodné číslo. Takže ještě jednou díky a na viděnou v příští sezóně i s tím nejlepším v nejatraktivnější soutěži světa!


To nejlepší ze světa Premier League, včetně odkazů na články, naleznete i na naší Facebookové stránce. Staňte se fanoušky a žádná zajímavost z anglického fotbalu už vám neunikne!

Všechny kostky na jednom místě najdete zde.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (686)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dej tu fotku Girouda doprdele

Reagovat
Counter

Vůbec, Ollie je tam právem

Reagovat
SunFells

Dejte tam fotku Lewy, který dneska spálil dvě příležitosti, za které tu Giroudovi jinak pomalu trháte varlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale letošní sezóna byla opět důkazem, že Giroud není útočník pro klub, který chce vyhrávat trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Do zakladu*

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud na tebe působí jako hráč, který by mohl fungovat jako žolík?

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ano.

Reagovat
celeb

vysoky hrotak na hlavicky. Idealnejsieho si tazkok predstavit. A na zaklad pre tim hrajuci o titul to jednoducho nie je. Tam nemoze byt hrotak, ktory si da 3 mesiace pauzu s golmi.

Je to sympatak, ale to nie je dostatocna podmienka.

Reagovat
SunFells

O něm nic nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi, co si predstavis pod pojmem zolik. Kdyz u nas valel posledni sezony Persie, tak skoro kazdy volal po druhe alternative, nekoho silovejsiho do utoku. A neprijde mi, ze zrovna on by hned utikal, kdyz by nemel jisty zaklad. Pokud by Wenger nasel cit pro rotaci, tak by se vyuzil i tak dost

Reagovat
Mada

Reagovat
afc

Reagovat
Counter

1) Arsenal s Giroudem vyhrál 2 FA Cupy (potažmo dva Community Shieldy)

2) Giroud měl letos přímý podíl na 30 gólech (24+6), nejvíc z celého týmu

3) Jen proto, že se mu dodnes nepovedlo přivést pořádnou konkurenci, která by ho odsunula do role dvojky, si nezaslouží přehnanou kritiku, natožpak vyhazov

Kdybys napsal "Giroud není útočník číslo jedna pro klub, který má vyhrát PL/LM", vypadalo by to daleko akceptovatelněji, i když bych měl výhrady i tak

Reagovat
smazaný uživatel

1) Jenže to je tak jediný co jste byli schopni vyhrát. Nevyhráli jste i díky němu, ty jeho směšný výkony v zápasech s Chelsea se opakují, ani jednou ligu, natož EL//LM.

2) V lize dal víc než jeden gól Liverpoolu, což je fajn, pak když se rozhodovalo o titulu, tak v rozmezí ledna-května nedal ani gól a pak to zachraňoval v posledním kole, když dal hattrick Aston Ville, který dal gól i Pato.

Co mu nemůžu vytknout je ale na druhou stranu zápas v Řecku, kdy Vás poslal do osmifinále hattrickem, ale to je tak jedinej jeho povedenej klíčovej zápas za celou sezónu.

3) Welbeck neměl fungovat jako jeho konkurence? Wonder kid Sanogo? Zaslouží si kritiku, protože za každým titulem v PL/LM a vlastně jakékoliv větší souteži stojí nějaký ten kanonýr, ať už je to Vardy, Suarez, Dybala/Morata, Zlatan, Lewa, který sice dneska ve finále poháru spálí 2 šance, ale v lize dá za celou sezónu 30 gólů, což SunFells zkušeně pomine jako kdyby byl redaktor Respektu, přičemž tuhle funkci Giroud prostě opakovaně nebyl schopen plnit.

Jenže dalším problémem Girouda je fakt, že on se nehodí ani jako žolík z lavičky, protože pak je jeho přínus týmu nulový a není schopen vstřelit gól, který by týmu vynesl nějaký ten bod/postup viz. zápasy s Chelsea, Hullem doma, CP doma etc., takže ho buď můžeš pořád obhajovat, nebo se podívat pravdě do očí a zjistit , že jestli chcete mít ambice na vítězství v lize a Evropě, tak si musíte pořídit mnohem lepšího útočníka než je Giroud, spíš dva.

Reagovat
Counter

Tak ale nepiš "trofeje", když nemyslíš trofeje, ale jen PL a LM.

Povedených zápasů měl víc - kromě toho hattricku Olympiakosu dal taky vítězný gól v neméně klíčovém zápase doma s Bayernem. Oba bylo potřeba vyhrát, v obou rozhodl. Góly dal taky v obou zápasech proti ManCity a když jich máš celkem 24, tak to asi nepadlo všecko jen náhodou do sítě největším šupákům (Kane s Vardym dali taky góly Aston Ville, trapáci jedni).

Ten třetí bod - nevím, o čem točíš. Giroud je platný hráč, který ti dá 20-25 gólů za sezonu, k tomu přidá slušnou porci asistencí a v Arsenalu vynikne i tím, že vydrží být zdravý. Nemůže za to, že Welbeck naopak se zdravím nevydrží, Sanoga nevímproč zmiňuješ (to jako Giroud má na svědomí přestupovou politiku nebo vývoj svých spoluhráčů?) a nikdo kromě Alexise v celém týmu neumí dávat góly. Argumentuješ world class hráči (a Vardym s životní sezonou) + Moratou (12 gólů) s Dybalou (23 gólů) - v čem jsou tihle jako lepší než Giroud? Spolu s Mandžukićem a potažmo Pogbou se dohromady postarali o dostatečný počet branek, což Arsenalu naopak scházelo - své si splnil jen Giroud, a s odřenýma ušima možná Alexis. Je potřeba útok posílit, ne oslabit prodejem jeho nejlepšího střelce.

Giroud se jako střídající hráč hodí ohromně. Ten zmíněný veledůležitý gól Bayernu dal jako střídající hráč. Když na začátku sezony byl jako dvojka na hrot za Theem a pravidelně střídal, taky ty góly dával (Stoke, Leicester, Watford). Právěže když nemusí hrát zápas co zápas v základu jako jediný hrot okopávaný stopery a má dostatek sil, tak hraje nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde Giroud parádní. On připraví hrozně moc šancí ve vápně i blízkém okolí pro spoluhráče.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
fantomas

Ta 1) a speciálně vložka "v zápasech s Chelsea" uplně krásně dokumentuje, z jak omezený pozice to hodnotíš.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To bude možná i tím, že zápasy s Chelsea často rozhodovali o tom, jestli budete mít reálnou šanci na titul a tam vždycky selhal.

Reagovat
Frony

hlavně v tom zápase jak se po pár minutách nechal hloupě vystřídat kvůli červené Mertesackera co? nebo v tom druhým kdy dostal na hřišti 15 minut?

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
tunkic

Reagovat
fantomas

Ale prosim tebe

Reagovat
Mastný Chobot

Tebe by mal Kiska napísať, nech sa na to vysereš.

Reagovat
Mada

Reagovat
celeb

sranda, ako si kazdy najde v tvojom dlhom prispevku par veci, s ktorymi by vedel nesuhlasit, ale vsetci ignoruju nosnu cast tvojho prispevku "... když se rozhodovalo o titulu, tak v rozmezí ledna-května nedal ani gól..." Tu nie je ani o com diskutovat. To obdobie suchot bolo sialene dlhe a Arsenal stratil titul. Dufam, ze si pripadny objhajcovia z radov gunners najdu nejaku cast aj mojho prispevku, do ktoreho sa da opriet a budu pokracovat v ignorovani Grioudovho vypadku pocas najdolezitejsieho obdobia (nahravka na smec ) sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. :-)

Reagovat
Mastný Chobot

k ostatnému sa radšej takticky nevyjadríš, lebo to, že si skrz-naskrz napísal sračku sa nedá obhájiť, my vieme

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že letošní sezóna Gunners, která byla průser skrz na skrz mluví sama o sobě, ale kdo to vidět nechce a bude se ukájet druhým místem před Spurs to neuvidí.....

Reagovat
Counter

Já ti fakt nerozumím.

Reagovat
Mada

co to pořád meleš?

Reagovat
Counter

Arsenal ale neztratil titul kvůli němu a už vůbec mu nepomůže Girouda letos prodat.

Reagovat
celeb

ani jedno z toho ja netvrdim (a mozno ani SFrankie). Diskusia je hlavne o tom, ci je Giroud dostatocny pre rolu TOP strikera klubu, ktory ma ambicie byt vyhrat PL. Ci bude konkurovat Kunovi, Vardymu, Kaneovi, Costovi/Hazaardovi v top forme, atd. Pre mna je to sympatak vhodny ako alternujuci stoper/zolik, ale TOP stoper ... nie. Mozno sa vsak mylim a na buduci rok vam s 30+ golmi vystriela titul, ale moc tomu neverim.

Reagovat
Counter

" letošní sezóna byla opět důkazem, že Giroud není útočník pro klub, který chce vyhrávat trofeje." + následné zpochybňování, zda se hodí aspoň jako druhá volba → Chápu to tak, jak jsem napsal a nevidím tam prostor pro jinou interpretaci.

A právě kvůli tomu, co píšeš, jsem dodal: "Kdybys napsal "Giroud není útočník číslo jedna pro klub, který má vyhrát PL/LM", vypadalo by to daleko akceptovatelněji, i když bych měl výhrady i tak "

Reagovat
celeb

"Giroud není útočník pro klub, který chce vyhrávat trofeje." vs

"Giroud není útočník číslo jedna pro klub, který má vyhrát PL/LM"

OK, aj ked je mozne, ze myslene to bolo rovnako.

Najdolezitejsie vsak bude to, co si mysli Wenger. Zda sa, ze ostane, uvidime ako obmeni kader.

Reagovat
Counter

Však ono je správné, aby zůstal!

Reagovat
SunFells

Možná prvního útočníka, ale na tom hovno záleží. Proč by neměl být na fotce ke článku hodnotící kolo borec, který ono kolo zahrál nejlíp a vzdal největší poctu loučícímu se hráči, který tu má s Čechem největší význam.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně jsme se nepochopili.. u té sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem o tom, že by neměl být na fotce neřekl ani slovo.

Reagovat
SunFells

Ne, tys napsal jinou pindu na komentář, který měl spojitost s fotkou.

Reagovat
Manik...

Reagovat
tomasinho

Super práce během celé sezony Usty

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

konečně si může užít zaslouženou dovolenou s rodiči

Reagovat
puji

Do Chorvatska

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Usty

Reagovat
Harakan

Reagovat
LGT

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Manik...

Reagovat
matZz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
raduinho

Asty

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veru velke dik. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

no palec rozhodne, ale tolko palcov, to zas bude namysleny do nevydrzania

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
widlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z gólů určitě Alli, neskutečnej zásah.

Reagovat
niflheim

Mike

Reagovat
SunFells

Guardiola dneska první střídání v 107. minutě a pak před penaltama tam ani nehodil Xabiho, radši nechal kopat Kimmicha.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
C-M@ster

... a vyhrál.

Reagovat
SunFells

Ale bylo vtipné v prodloužení sledovat, jak tam každé dvě minuty leží borec s křečema.

Reagovat
fantomas

Fotečka

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem jedinej, komu Stanislasův gól přišel minimálně za zmínku, když už ho nikdo nebere jako nejhezčí gól? https://streamable.com/lzln

Reagovat
SpecialOne

Ten Mitrovič to ani bez toho abyste mi ten komentář smazali neumím vyjádřit, hlavně tohle jeho chování se pořád opakuje, bezdůvodná agrese, nemá to v hlavě v pořádku.

Reagovat
PhilipS

To rozloučení s Rósou furt nedávám.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SpecialOne

"Wes Morgan je teprve třetím hráčem v poli v historii Premier League, který nepropásl za celou sezónu ani jednu jedinou minutu (Pallister 92/93 a Terry 14/15)"

Neměl náhodou i Škrtel nějakou takovou sezónu?

Reagovat
Usty

Hm, měl, 2010/11. Tak tady se Opta výjimečně sekla...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Baines.

Reagovat
smazaný uživatel

Tú istú sezónu.

Reagovat
Usty

Tak jsem se sekl já. Už jsem tu statistiku opravil... Dík oběma.

Reagovat
Counter

Oprav to zpátky!

Reagovat
Usty

ta oprava spočívala v přidání dodatku a zisku titulu

Reagovat
Usty

*o

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Nesekla. Je to statistika týkající se jen těch, kteří v té sezoně vyhráli titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto neskutecny Saints. Ve druhe pulce sezony z 19 zapasu famoznich 39 bodu. A dneska diky vitezstvi MU v poharu primej postup do skupinovy faze EL

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sry, ale v nejbohatší soutěži světa je nejlepší jedenáctkou ročníku tahle parta nonameů? Vždyť tam není jediná světová hvězda.

Kane by možná časem hvězdou mohl být, ale nikdy nebude na úrovni Ronalda, Messiho, Suaréze nebo Ibrahimoviče. Ozil už má nejlepší za sebou a ani v dobách největší slávy to žádná world class nebyla a De Gea je v anglické lize jednooký mezi slepými.

Ostatní jsou z pohledu diváka nesledujícího PL pravidelně naprosto neznámí a já se jen divím za koho ty anglické kluby vyhazují peníze, když v nejlepší jedenáctce světa je osm hráčů kteří by si mimo ostrovy sotva kopli v základní sestavě.

To už bych v jedenáctce čínské nebo US ligy zřejmě našel zvučnější jména.

Reagovat
Kowe

Což bude asi způsobený tím, že papíroví favoriti s hvězdama v týmech letos vyhořeli a lize vládli dva týmy, který hvězdy nemají.

Reagovat
Counter

Hádám, že když byli v takových sestavách Bale nebo Suárez, taky asi pro tebe byli neznámí.

Reagovat
smazaný uživatel

jako sry, ale dement jsi neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea by bol jednotka v každom jednom tíme na svete, ty blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Dele Alli. Zapamatuj si to jméno, ať příště nejsi zase za kreténa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Ok.

Reagovat
Manik...

Tak když si to ti hráči zaslouží víc než hvězdy, tak tam mají být hvězdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
shitcool

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Hehe, najhorsi stoper Koscielny 4 nominacie? hm hm hm

Reagovat
Spalovač šancí

Kvituji, že sestava sezony má i náhradníky. Prosil bych ještě o doplnění nejlepších hráčů na tribuně. Nominuji Rosu

Reagovat
Free_player

tým sezony

Reagovat
B3n

http://ichef.bbci.co.uk/onesport/cps/624/cpsprodpb/291E/production/_89762501_man_utd_graphic.jpg

pfff, prej Pulis nějaká defenzivní, nekoukatelná sračka, nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

ale todle nemuzes brat vazne. vem si ze hrac prihraje dalsimu hracovi dopredu kerej s micem couvne a logicky zase prihraje dopredu a takle dokolecka. zkratka muzes hrat defenzivni sracku i s vecinou prihravek dopredu a navopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Přitom jsou to koukatelné nakopávané míče, co?

Reagovat
B3n

Přesně tak. Je to fantazie.

http://i.imgur.com/yJxNHfs.jpg

Reagovat
Kaze

Gol sezony mezi Vardym a Allim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Spasitel

Tiež som si ho obľúbil a vždy si ho rád pripomeniem s https://youtu.be/t59qOjN9Pq8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kiwwi

v tomto je neskutocnz kral

Reagovat
Nikikrew

Klasika, aspon pobavil.

Skoda, urcite by som ho tam radsej videl a pocuval jeho smiesnu anglictinu spojenu s aroganciou na tlacovkach ako tam vidiet hnupa Joseho

Reagovat
Nikikrew

reakcia na Palike

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Manik...

Ta statistika o nejhezčí gól ročníku je tak hrozně zkreslená podle oblíbenosti týmů až to není hezký ... Za mě Cuco Martina

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

To jakože nejvíc fanoušků na EF má Leicester, Tottenham a West Ham?

Reagovat
Manik...

To né, ale jelikož prostě všichni letos přáli Lesteru, takže vede Vardy... I když za mě ten gól byl "normální". Pak tu máme Tottehnam, takže všichni z Tottenhamu + všichni kdo jím to přáli a nemají tam svůj oblíbený klub... Prostě to není objektivní

Reagovat
Counter

Pf.

Reagovat
Usty

To je hroznej blábol. Chelsea tady má rozhodně víc fanoušků, než Tottenham, Southampton nebo West Ham. A Hazard na čele není..

Reagovat
fenixLFC

chelsea tu ma viac fanusikov ako tottenham soton a West ham dokopy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

(Proto na BBC to hlasování taky zrušili, protože fanoušci se nedokáží povznést nad klubismus.)

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Je v anglickym fotbale někdo víc mimo nez Merson?

Reagovat
Counter

Owen?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, toho už ignoruju. Mersona asi začnu brzo taky.

Reagovat
vrabejka

Loris Karius should be announced as a Liverpool player within the next 48-72 hours, done deal. #LFC

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka completes the 26 Arsenal alphabet - Gunners have now had a player whose surname begins with each letter of the alphabet.

snáď neprichádza len preto

Reagovat
SunFells

Gary Lineker si to určitě myslí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Almunia, Bellerín, Coquelin, Diaby, Eboué, Fábregas, Gallas, Henry, Iwobi, Jenkinson, Kamara, Ljungberg, Monreal, Nasri, Ozil, Pires, Quinn, Rosický, Silvestre, Touré, Upson, Vela, Welbeck, Xhaka, Yennaris, Zelalem

Q som fakt nevedel, to som si musel vygoogliť a zároveň je to jediné písmeno, ktoré ešte chýba, aby celá abeceda bola aj pod Wengerom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil neplati.

Reagovat
Mastný Chobot

prepis do anglickej abecedy by bol Oezil, takže platí... a keď chceš rýpať, tak Overmars

Reagovat
Mastný Chobot

takže Quintero na krídlo?

Reagovat
vrabejka

Qoquelin.

Reagovat
SunFells

Ten by musel hrát za Spurs.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on už i Coq je ve francouzštině kohout, takže marná snaha.

Reagovat
SunFells

Taky to znamená krasavec a viděl jsi ho.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hefy

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

ale musim priznat ze mi to nedoplo hned

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Nemel jit do Poolu? Aspon na ne zustane ten prumer nemecke ligy

Reagovat
smazaný uživatel

K nim ide Zieliński, asi jim chybelo Z

Reagovat
smazaný uživatel

Zenden . Zielinski prichadza, lebo je kvalita .

Reagovat
smazaný uživatel

*potenciální kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

ale cakal som ostrejsiu reakciu.

Reagovat
fff

Neviem, ja som z neho nejako uneseny nie som.

Reagovat
cristiano.K.

taky není důvod. Pokud by jeden z dvojice Grujic / Zelienski pravidelně sbíral minuty, tak bych byl rád. Na základ to nevidím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj ani ja. Ma uz 22 rokov, co je dost na to, aby to mala byt pnohodnotna posila. Ale nepredpokladam, ze by bol. Tieto nase kazdorocne vystrely tmy nechapem.

Reagovat
smazaný uživatel

*do tmy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je "vystrel do tmy" od Buvace, kterej ho Kloppovi doporucil. Nechte se prekvapit.

Reagovat
tomasinho

Však záskok na lávku msto Pirla/Lucase. Na základ to není.

Reagovat
fff

To by mi nevadilo, len do toho zakladu musi niekto prist.

Reagovat
tomasinho

Jo, to souhlas, pokud nepřijde, bude to docela průser.

Reagovat
vrabejka

My chceme Dahouda

Reagovat
SunFells

Toho si Gladbach po odchodu Xhaky nechá.

Reagovat
fff

K tomu este aj Nordtveit (urcite som to nenapisal spravne). Skoda, nejakeho zaloznika potrebujeme. Kvalitneho teda

Reagovat
SunFells

Napsal jsi to správně No dokonce.

Reagovat
Zaschrona

Ma smlouvu jen na dva roky, maximalni cenu za nej uz nemusi dostat, pokud nebude chtit prodlouzit.

Reagovat
SunFells

To jsou malé věci, taková smlouva by nikoho strašit neměla, kór když by prodej znamenal kompletní rozklad zálohy.

Reagovat
Maresma

Stejně k nám nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jsme ho nechteli*

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

HODNOTY KLUBU vs ÚSPĚCH

V ideálním světě tyhle dvě věci jde spojit. Ve většině případů mají vedení a fanoušci odlišné názory. Jmenováním Giggse by se zachovaly hodnoty klubu, ale zároveň by bylo mnohem větší riziko neúspěchu než u Mourinha. Většina fanoušků by byla spokojena a měl by ohromnou podporu.

Fanoušek by se měl vcítit i do vedení. Já bych taky radši viděl na manažerské židli Carru/ Gerrarda než Mourinha. Nicméně kdybych seděl ve vedení, tak bych volil Mourinha. Sice není zárukou 100% úspěchu, ale určitě k němu má mnohem blíž než nezkušené legendy klubu.

Reagovat
fenixLFC

Většina fanoušků by byla spokojena a měl by ohromnou podporu. - blbost, vidis to aj tu, ze po troch rokoch ked nie su uplne top, tak uz by sa spriahli s hocikym. ale co cakat ked im vacsina zacala fandit kvôli uspechom

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnaz sa tvorit tieto teorie nejake, co ty vies kto komu prečo zacal fandit preboha

Reagovat
Busby babes

"ale co cakat ked im vacsina zacala fandit kvôli uspechom"

tak to nastesti u vas nehrozi no...

Reagovat
Mastný Chobot

jakí ste hneď podráždení, keď vám niekto povie pravdu

Reagovat
Busby babes

no ani ne, jen neni moc co na takove blaboly odpovedet vid. btw. malokterej klub ma zajimavejsi historii nez United, Busby babes, Fergusonova era a tak...

Reagovat
Zaschrona

krome tech dvou er toho ale moc nemate

Reagovat
Busby babes

tak ono kdyz jedna trvala 24let, druha skoro 30 let tak to neni zas tak malo.

Reagovat
Zaschrona

Taky pravda.

Reagovat
Azazelo RD

Lawyered!

Reagovat
vladis271

partička gloryhunterov čo začala fandiť v dobách Beckhama no. Teraz sa ukazuje ich charakter, aspoň väčšiny z nich, česť výnimkám.

Reagovat
Busby babes

Cantony. delas jak kdybys Liverpoolu fandil uz od dob Billa Shanklyho.

Reagovat
EXoRcIsT

takze ked som zacal fandit v 2003 ked som mal 9 rokov tak som gloryhunter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tvoju pravdu, nerob zo seba vladisa-kokota

Reagovat
vladis271

milé detičky, toto je akademický príklad nezvládania.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

kdo by tu hejtoval jmenování Giggse? Tomkencz?

Reagovat
Busby babes

samozrejme ze nikdo. max by byly pochybnosti, zda na to ma.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

nehejtoval nikdo, ale sám sis tady musel všimnout, že mu nevěří skoro nikdo ze zdejších mufanů a mourinho je pro ně jasná volba.

Reagovat
Swarley

Giggs je to, co mě na tom mrzí úplně ze všeho nejvíc

Reagovat
cristiano.K.

A na jakém základě se mu nevěří? Guardiloa nebo Enrique začínali podobně.U Giggse je úspěch 50 na 50, u Mourina 70 na 30.

Reagovat
vodka

co já vim? já bych mu to dal nejradši hned.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

jenže vedení by bylo schopný ho zaříznout, když by se mu nedařilo...nikdo by mu už ten potřebnej čas nedal, teď je ten tlak obrovský jako prase a s Giggsem máme jednu jedinou šanci...

Reagovat
vodka

a to je to, co nechápu, proč stahovat kalhoty už před brodem... a místo toho se dotahne největší špína vůbec...

Reagovat
Swarley

jasný no, jako já bych s Giggsem neměl absolutně nejmenší problém, ale zase bych ho určitě nechtěl vidět odcházet po jedné sezóně, protože se mu zrovna nedaří...tady prostě chápu tu myšlenku, že se bude chtít urvat s Mourinhem titul, trošku se to uklidní, že po SAFovi jsme schopní tu ligu znovu vyhrát a pak by byl určitě vhodnější čas na Giggse...

ale nikde není psáno, že Giggs tu ligu udělá a taky to, že se nám Giggs může vysrat na další čekání...uvidíme no...

Reagovat
Swarley

*Mourinho tu ligu udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Ted by spis davalo smysl, aby se giggs chytil v mensim klubu, nez davat dohromady rozlozeny velkoklub, to by mu mohlo akorat uskodit

Reagovat
smazaný uživatel

* rozložený velkoklub je AC Milán, u United bych s takovým hodnocením ještě počkal Ale jaká náhoda, že obou klubům fandím několik let

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

tak nějak, přijde mi to prostě jako v podstatě nemožná výzva...každý hned předhazuje Gaurdiolu, Zidana a já nevím koho, ale ti to přebírali všechno úplně za odlišné situace...kdyby LVG končil po třetí sezóně s titulem v ruce, tak by absolutně nebylo o čem a okamžitě bez mrknutí oka bych to dal Giggsovi...ale tenhle plán jaksi brutálně selhal a teď ta situace určitě není ideální...

Reagovat
cristiano.K.

tak ale zase Giggs ted nejlíp vidí, co dělá LVG špatně, co by mohl změnit, jakých hráčů se zbavit,kde posílit.

Guardiola a Enrique měli nějaké zkušenosti s béčkem nebo ze Seria A, ale copak asistent manažera MU je méně než trénování "B" týmu? Vždyt si to takhle i půlka mufanů načrtla,že po skončení LVG to veme Giggs. Jasně předpokládalo se za jiné situace......

Reagovat
Busby babes

Neni pravda. Oba měli nějakou předchozí zkušenost. Aspoň s beckem, Enrique i víc. Ja bych to klidně risknul, proč ne. Ale říkat ze Pep na tom byl stejne je blbost.

Reagovat
vodka

enrique měl sice víc štací za sebou, ale jak dopadly? s římem ho vřadil Slovan Bratislava

Reagovat
kiwwi

aj zla skusenost je skusenost...len my uz nemame priestor nato aby si niekto pripadne zle skusenosti ziskaval v nasom klube...

Reagovat
vodka

jj, protože když by měl na hovno zkušenost, tak byste ho tady s radostí vítali, už dost prosím...

Reagovat
fff

Ja by som na vasom mieste skusil Emeryho.

Reagovat
vodka

to už je jedno, na 99 % je rozhodnuto

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Manchesteru, Liverpoolu, Chelsea a Arsenalu jsou vesměs hlavně gloryhunteři, akorát více či méně spokojení.

Reagovat
Mastný Chobot

to som dosť neúspešný gloryhunter, keď som sa prvej trofeje dočkal po 8 rokoch fandenia

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
fff

Ono je zas samorejme logicke, ze ludia zacnu fandit nejakemu klubu, ktoremu sa v tom ktorom obdobi dari. Otazne vsak je, co Teba dotiahko k Spurs

Reagovat
Mastný Chobot

sebatýranie a šikana

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpor k Champions League

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych měl začít přát někomu jinému, třeba Chel*ea.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze nezklames

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Uz se vi neco o Rashfordovi, jak na tom je s tim kolenem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš bude potřebovat omluvenku do tělocviku.

Reagovat
SunFells

Už se ví, že půjde příští rok hostovat. Mourinho udělá radši nějaký kšeft Mendesovi.

Reagovat
Infernoqt

Bude dělat dvojku Ibrovi

Reagovat
smazaný uživatel

Presne Mourinho stajl

Reagovat
SunFells

Ibra o čtvrtkách nedělá.

Reagovat
Busby babes

tak EL budou kopat mlady no.

Reagovat
Miguel19

Však k vám jde Mourinho ne?

Reagovat
B3n

Však ten na EL bodá, ne ?

Reagovat
Whitemedia

To nikdo neví

Reagovat
B3n

To je fakt, ale předpokládám, že ji klidně obětuje kvůli lize

Reagovat
smazaný uživatel

* ctyrku za ibrou, roneiem a eto'oem

Reagovat
B3n

*Falcao ještě

Reagovat
Busby babes

tyhle kecy uz taky zacinaj byt celkem nudny...

Reagovat
SunFells

Tak to budeš hodně zklamaný, když to považuješ za kecy.

Reagovat
Busby babes

proc myslis? zadnej klub kde pusobil a pak odesel/byl vyhozen tak najednou nezacal pracovat s mladezi lip. Nevsiml jsem si ze by Chelsea zacala nejak vyrazne vic vyuzivat hrace z akademie po tom, co Mourinho odesel a i kdyz jim na konci sezony o nic neslo, tak tam ti mladi nebyli. Takze si pockam na realnej vysledek a nebudu brecet predem, ze muzem akademii zavrit. je to nesmysl.

Reagovat
SunFells

Tak se na ty sestavy Chelsea asi podívej, dokonce i ti ksindli začali víc vsázet na mladé ...Tohle však záleží jen na tom, kdo přijde po něm. Podstatné ale evidentně je, že Mourinho mladým nevěří a proto píšu, že půjde hostovat -.-

Reagovat
Busby babes

Videl jsem. Chceš mi tu vazne tvrdit ze Hidding využíval mladé nějak výrazně víc?

Reagovat
Svatej

Jo

Reagovat
Busby babes

ok no. ja si to teda nemyslim.

Reagovat
Counter

Tak pořád je tu naděje, že Rashford bude nový Santon/Varane, občas si Mou najde i takového oblíbence.

Reagovat
Swarley

musíš se ukázat hned na startu no, pak máš šanci...jen tak odněkud jako LVG si takového hráče nevytáhne...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

takže to bola chyba klubu a nie Mourinha? Začína sto skôr než som predpokladal.

Reagovat
Busby babes

Kde to tvrdim? Jen říkám ze nikdy nepracoval v prostředí kde by na něj byl tlak v tomhle směru. Takže jsem velmi zvědavej jak si s timhle poradi u nás. Obavy chápu, jsou na místě. Mou je ale všechno možný, ale hloupej neni.

Reagovat
Talker

U nás na něj takový tlak očividně byl. A jak se zachoval bylo vidět, klasicky Mourinhovsky. Prostě kecal do médií, ale na mladíky sral.

Reagovat
vladis271

Nemal on nejaké vyjadrenia pred druhým angažmánom u vás o tom, že mladí dostanú šancu?

Reagovat
Busby babes

a ze se to s jeho odchodem hrozne zmenilo, co? Hidding co dal hrace max na lavicku a pak pro jistotu ani nestridal a podobny... hosi sorry, ale v tomhle nejak u Chelsea neverim, ze by byl na trenera tlak aby vic vyuzival akademii...

Reagovat
fenixLFC

dokial tam bude roman a najma jeho obrovsky tlak na vysledky za kazdu cenu, tak nie je sanca aby sa to zmenilo

Reagovat
13

Roman ale do akademie dost investoval, nevěřím tomu, že by mu vadilo pokud by se dávala šance mladíkum.

Reagovat
vladis271

celé je to o chytaní sa slamky. A to tunajší mufani ešte majú trocha súdnosti. Zahraniční sú totálne deluded. slová ako 10 years or legacy etc... ako veľmi po tej práci túžil takže sa zmení., 3 tituly v 5 rokoch a CL.

Reagovat
fenixLFC

netvrdim ze by mu to vadilo, ale s tym, aky tlak vyvija na vysledky je nerealne, aby ich niekto nasadzoval, zvlast ak budu chodit hraci vyplakvat, ze nehraju na ukor nejakého mladika

Reagovat
vitasrp

Jako vedení podle mě určitě chce, aby se mladíci začali využívat, potíž ale je, že není ochotné ubrat ze svých nároků, tudíž si to takřka nikdo nedovolí.

Hezky o tom psal teď Ancelotti, kdy mu vedení před sezónou 10/11 snížilo kádr a řeklo mu, ať využívá mladý. Tak to tak zpočátku taky dělal, do toho přišla vlna zraněních, ukázalo se, že ti mladíčci na to vesměs nemají a hotovo, kouč byl v prdeli a na konci sezóny odvolán.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

ostava nam len dufat ze s prichodom Conteho najdeme konecne nejaky kompromis... aspon v rozhodnutych zapasoch hrat mladych

Reagovat
Talker

Ten tlak tam proste je. Respektive. Bud tak skvělou akademii nikdy neviděl nebo na nej byl tlak. Protože nikdy v historii o akademii tolik nemluvil.

A ze se to nezměnílo? Hidsink pravděpodobně mladikum dal podobne času jako Mourzinho za 5.5...

Reagovat
vodka

Reagovat
Svatej

Falcauv navrat

Reagovat
fff

Takze Mourek sa blizi? MU bez LM, Chelsea bez LM a s Contem, MC s Pepkom a timom, kory potrebuje riadne prekopat, LFC s Kloppom, tiez bez LM a potrebou prekopat tim ... toto vsetko s tou straslivou kopou penazi co ma PL. K tomu Arsenal , Spurs, WHU, Saints.

Toto bude sialene leto, strasne prachy budu lietat (este k tomu Euro, niekto vyleti a pojdu po nom vsetci) a uz sa neskutocne tesim na dalsiu sezonu. S ohladom na vplyv novych trenerov, financne moznosti cez leto ... ta prva sestka, osmicka bude strasne zaujimava.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude sialene leto, strasne prachy budu lietat

tohle se říká každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

A ved sa to leto co leto aj posuva ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanouškovi Spurs mi to nepřijde, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

ti hrabe, na toto som nikdy v živote nereagoval

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zaschrona

Rika, ale PL nikdy nezklame. A tenhle rok obzvlast ne.

Reagovat
Busby babes

a kazdej rok je to pravda.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Cela PL bude zajimava.

Reagovat
fff

Zabudol som spomenut Everton, sorry .

Ako to vyzera u vas s trenerom?

Reagovat
Swarley

De Boer, o tom už jsem rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

A preco okolo neho panuje taka skepsa vlastne? To je teda asi akor otazka na Zaschronu.

Reagovat
Swarley

já se tomu směju jen proto, že jsme to právě spolu řešili a já jsem stál právě za tím, že De Boer by podle mého byla super volba

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nabizi se obligatni otazka, proc by sel koeman do horsiho

Reagovat
Zaschrona

On nejde z Evertonu do Southamptonu.

Reagovat
Swarley

spíš od hodně slušně rozdělané práce

Reagovat
Zaschrona

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/next-everton-manager-dutch-expert-11360565

“His game is very much based on possession football and passing so if what we hear about Everton over the past couple of years is true then I guess Frank de Boer is like a Dutch version of Martinez.”

V Ajaxu zacal prohravat tituly, jakmile se poradne zabydlel v PSV Cocu. Tragickym zpusobem nedotahli letos titul. V Evrope velka bida. Nemam z nej pocit, ze je dostatecne dobry na to, aby trenoval Everton. Myslim si, ze jsou lepsi kandidati: at uz ti zrejme nerealisticti jako Koeman, Bielsa nebo Emery - nebo ti rozhodne realisticti jako Favre nebo AVB.

Reagovat
salami

fakt bych ti přál Bielsu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Favre by byl super

Reagovat
Trand

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

co to je za otázku? Mourinho pořád váhá,jestli radši MU nebo Everton, proto to ještě není 100% .

Reagovat
Zaschrona

Tezko rict, v mediich nic moc noveho, krome toho, ze sen jmenem Mourinho je pryc. Ale dle informace cloveka, ktery vi, co se v klubu deje, tak nejvetsi nas cil je porad Koeman.

Reagovat
Swarley

jsme to vlastně nakonec vyřešili...

Koeaman do Evertonu

De Boer k Saints

Reagovat
fenixLFC

koeman pocka rok a pojde do arsiku

Reagovat
Zaschrona

Wenger dostane novou smlouvu.

Reagovat
Zaschrona

Proc ne. FdB uz je zvykly, ze mu kazde leto rozprodaj kadr, Koemana to stve, muze to davat smysl.

Akorat teda nevim, jak do toho zapada breceni Lukaka do medii, ze uz je rozhodly odejit.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tam zase bude vela emocii. U niektorych zdravych u niektorych nezdravych.

Reagovat
Ligter

dobré, jak už se předem nepočítá s tím Leicesterem

Reagovat
Busby babes

ten uz musi odpadnout preci...

Reagovat
kvasha16

budu radi za EL ja osobne im neverim, kedze si myslim ze jeden z hlavnych faktorov ich uspechu bol ten ich volny program, ale teraz si uz nebudu moct dovolit tak vybusne napadat a medzi zapasmi si potom uzivat po 2 dni volna, teraz pride LM a pohare a bud odpadnu, alebo budu musiet zmenit herny styl

Reagovat
13

alebo rozšířit kádr.

Reagovat
kvasha16

njn, to je tiez moznost ale je otazne ci sa im podari dotiahnut dostatok vhodnych posil

Reagovat
vladis271

som zvedavý. Mourek by mal byť istota Top 4, ale s takou manažérskou a finančnou konkurenciou akú bude mať v nasledujúcej sezóne sa ešte v kariére nestretol.

Už teraz s Chelsea ukázal že nie je neomylný, ani najlepší defenzívny kouč sveta. Tým je bezpochyby Simeone.

Som zvedavý, či nejak neupraví politiku ohľadom nasadzovania mladých, ale neverím, že by si niekto ako on nechal kecať do zostáv.

V NWD sa dosť často hrávala sračka aj bez neho teraz to tak bude vždy.

Teším sa na kampaň proti MU keď veci nepôjdu podľa jeho predstáv, čo s tou konkurenciou nepôjdu.

Reagovat
fff

Ja sa netesim ani tak na kampan, ale skor na nasich ef kamaratov z MU tabora, ktori konvertuju pomaly na Mourinho fanusikov a ich obhajovacky .

Reagovat
Busby babes

S tim nebudu mít problém.

Reagovat
Mastný Chobot

to bude jedno z najmilších predstavení v histórii ef, hlavne od istých užívateľov

Reagovat
vladis271

Paľo už žiari v plnej zbroji

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

habinity?

Reagovat
Harakan

Škoda že nejede ownysearch, mohli jsme se pár z nich zasmat už dnes.

Reagovat
Nikikrew

ak pojde ownysearch tak rad sa na to pozriem

Reagovat
smazaný uživatel

Od ktorych?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

vsak menuj, od ktorych, ci aky je problem pomenovať, nie len pisať picoviny

Reagovat
Mastný Chobot

nebol môj smajlík dosť výpovedný?

Reagovat
smazaný uživatel

takze teraz najdes prispevky moje starsie, kde som bol proti Mourinhovi, alebo ze by som vypisoval, ze ho v Uunited nechcem a podobne...kym to nepreukazes si len odporny klamar

Reagovat
Mastný Chobot

ja ti nič vypisovať ani vyhľadávať nemusím, ja sa budem len baviť a už sa aj môžem, na tom, čo tu teraz predvádzaš. Keď som ja odporný klamár, tak vy ste odporní alibisti a pokrytci, pre ktorých neexistuje iný spôsob dosiahnuť úspech ako s Mourinhom, pre ktorých zároveň Mourinho je stelesnenie úspechu a ktorí nemajú problém vysrať sa na nejaké pomyselné hodnoty, ktorými sa bili do pŕs, že jakí sú oni iní lepší ako všetky ostatné kluby v Anglicku ešte pred pár rokmi. Všetky tri veci sú hlúposti, ale to vy, odporní pokrytci, nevidíte. A fakt je ten, že už nielenže váš klub je podobná špina futbalu ako Chelsea a City, na ktorých ste ešte pred pár rokmi tak nadávali, ale takisto už aj vy, fanúšikovia, ste rovnakí ako tí pubertálni gloryhunteri od Chelsea, na ktorých ste tu takisto pred pár rokmi tak nadávali a robili si z nich srandu. A to nepoprieš a na to ti nemusím nič vyhľadávať, tak to proste je. Tak sa zaraď a bav nás.

Reagovat
smazaný uživatel

mna bavis momentalne, to co si napisal je sračka, viac k tomu netreba dodávať, zatial rozhodne viac bavis ty..

Reagovat
Mastný Chobot

tak z tvojho pohľadu je jasné, že to tak vidíš.

Reagovat
13

Klasicky bez jediného argumentu.

Reagovat
smazaný uživatel

WTF, dpč vsak som tu uviedol jasne, neesnaz sa tu nejak urocit, len preto ze ide o mna, precitaj si celu diskusiu alebo drž picu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

inak sa tu urobili skupiny, ktorym Mourinho ako trener nebude vadit--Swarley, kiwwi, ja, mithro zrejme, wild...a ktorym vadit bude--vodka, mrazik, Samo, nifl a neviem kto este...jediny ked uz to chces nazyvat obratom, mozes pisat len pri Ivovi, u neho by som cakal, ze bude uplne proti Mourinhovi, on ho rad nema, Swarley a ja sme nikdy proti Mourinhovi nevystupovali, akurat po afere s Evou som napisal, ze je kokot, myslim, ze Swarley to bude mat podobne...takze si iba klamar

Reagovat
Swarley

no zase bych brzdil, já tam pár zářezů určitě budu mít

něco jako, že všem bych k titulu gratuloval, ale Mourinhovi nikdy...že bych ho k nám nikdy nechtěl, to tam určitě párkrát bude...pár desítek nadávek na jeho adresu asi taky...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Noa čo? a teraz, ked je takto uspesny trener dostupny a nevadi ti jeho angazovanie, tak čo? ja som vkuse nadaval na Persieho a teraz na neho nedam dopustit, okolnosti ta proste v zivote prinutia občas korigovať nazory, alebo aspon dať sancu takym veciam, o ktorych by si nikdy necakal, ze k nim dojde....a HLAVNE, mne nevadi, ze mrazik, vodka, Samo atd ho nechcu, ja im rozumiem, vadi mi, ze z tej druhej skupiny, ktorym Mourinhom nevadi ako trener United sa tu ide robit nieco zle a klamar(chobot) sa tu ide na tom zabavať, ale vlastne ani sam nevie na čom sa zabava..

Reagovat
Counter

Hele kdyby Mou přišel a začal odvádět výbornou práci, nasazoval v nějaké rozumné míře mladíky a slavil zároveň úspěch, tak je docela logické, že mu mufani přijdou na chuť a začnou jej mít v oblibě. Jenže ty ho zničehonic stavíš do téhle role ještě předtím, než vůbec podepsal smlouvu!

Reagovat
13

Spoustě lidí na něm vadí jakým stylem vedl svoje týmy, jak byl zvyklej vyplakávat na tiskovkách, jeho arogance.. Vtipná je ta rychlost s jakou jste ho vzali za svého spasitele.

Nemluvím konkrétně o tobě, pokud je pravda, že ti Mourinho nikdy nevadil (ačkoli si o tom troufám dost pochybovat, protože Mourinho za jeho působení na ostrovech mohl být sympatický málokomu jinému, než fanouškům Chelsea)

Reagovat
vodka

jako pokud přijde a bude se chovat přijatelně, takže úplně jinak, než doteď, tak je možné, že si na něho taky zvyknu, ale reálně to nevidím vůbec.

Reagovat
13

Reagovat
Swarley

ha, tak to prý bylo s Chelsea, že bych nikdy negratuloval Chelsea nebo City...jsem v pohodě..

Reagovat
kiwwi

mne Mourinho vadil, vadi a aj bude vadit co sa tyka ludskej stranky. v trenerskej ma samozrejme viac plusov ako minusov, dufam, ze bude u nas viac pracovat s mladymi, aspon s tymi ktori su uz teraz pri Acku...ked to niekto chce nazyvat obratom ci co, tak nech

Reagovat
Busby babes

Zase na me zapomene...

Reagovat
Swarley

to už dělá schválně

Reagovat
Busby babes

Hajzl. Ale tak co chceš od fanouska Mourinha.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

vsak teba neviem, kde mam zaradit

Reagovat
Mastný Chobot

To zďaleka nie je len o prístupe k osobe Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

sam ani nevies, o com to je, o tom to je

Reagovat
Mastný Chobot

je to o tom, kam smeruje klub, akou cestou ide, aké hodnoty vyznáva, ako funguje, aké prostriedky a nástroje využíva... Toto všetko ste vy ochotní vydať za (dosť možno a dúfam, že chybnú) ilúziu toho, že s Mourinhom budete zas najlepší, aby ste sa tu mohli vyvyšovať tak, ako ste to robili za SAFa. Ja viem, o čom to je a ty, nevieš alebo neuvedomuješ si to ty, preto tu teraz na mňa takto útočíš a nezvládaš.

Reagovat
smazaný uživatel

ano ja som to ochotny vydať, ja som to rozhodol, vcera som volal Mourinhovi a vybavil som mu zmluvu..ak by menovali Giggsa, tak som rad a stojim za nim, menovali Mourinha, tak budem stat za nim...tieto akoze moralisticke hovna to na mna fakt neskusaj..

Reagovat
Mastný Chobot

ok, hlavne sa teškaj naňho a palcuj jeho príchod

Reagovat
smazaný uživatel

A nemam palcovať, lebo tebe sa to nepáči nebud smiesny

Reagovat
Mastný Chobot

ale šak palcuj si, čo chceš, čo ja ti niečo zakazujem?

Reagovat
Busby babes

tohle se mi na mistnich diskuzich vzdycky nejvic libi, jak fans ostatnich klubu maji takovou velkou starost o nase tradice a smerovani klubu... uz mi tam chybi jen to obligatni:

vzdycky jsem vas respektoval, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

totalne smiesne

Reagovat
Counter

No někdo musí, když na to vy zaslepenci s vidinou krátkodobého úspěchu kašlete

Reagovat
Busby babes

je pekny, ze se fanousci Arsenalu tak obetuji. Diky.

Reagovat
Mastný Chobot

vy by ste o to mali mať starosť, vy ste sa tu vždy bili do pŕs a vysmievali sa Chelsea... teraz, keď ste skoro takí istí, tak sa vám to zrazu nevadí, dokonca to chválite, to je smiešne... ja vám to len pripomínam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Kiwi ho nesnáší, je to podle něj kokot a psychopat, ale u milovaného klubu mu vadit nebude? To je takové "manchestrovské"

Reagovat
Busby babes

Je to zmrd, ale ted to bude NAS zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
B3n

No, s tím Simeonem bych brzdil ještě. Je úžasnej, ale řekl bych, že je ještě čas na to, aby se o něm tvrdilo, že je lepší, než José. Atlety zvedl neskutečně a už teď si ho obrovsky cením, ale to, co dokázal Mourinho, má ještě pořád daleko. I tak ale Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

ten strach z teba az vystreluje

Reagovat
vladis271

ja sa nebojím ani Pepka v City, určite sa budem báť Mourka.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy tvoj prispevok potvrdzuje opak

Reagovat
vladis271

on je tak obávaný, že aj niektorí tunjaší mufani sa obávajú aký bude úspešný.

Reagovat
Swarley

vždyť nemáte co ztratit, o co se taky obávat

Reagovat
vladis271

chcem titul skôr než vy. Takže je čo stratiť.

Reagovat
Swarley

jo takhleee...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley
Reagovat
kiwwi

gloryhunter

Reagovat
vladis271

Its never his fault, its never his fault.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo jak by vypadala sestava PL podle počtu účastí v sestavě týdne (tady na EF)?

Reagovat
smazaný uživatel

*v sestavě kola

Reagovat
Usty

Jack Butland (4)

Virgil van Dijk (7), Robert Huth (4), Christian Fuchs (4)

Riyad Mahrez (10), Mesut Özil (7), N'Golo Kanté (6), Sadio Mané (6)

Harry Kane (8), Odion Ighalo (8), Sergio Agüero (7)

Reagovat
Talker

Místo Kanea Aguero a byla by fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze ho naklonovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, díky moc

Reagovat
vladis271

KKs, kakavko a čítať si redcafe. Neskutočne deluded. Ako dlho vydží Mourek? 5+ years. Alebo, že dostane viac času aj keď veci nepôjdu dobre.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi na tom hur nez jsem myslel, kdyz travis svuj cas na fanpage rivala

Reagovat
smazaný uživatel

hej, že ty si tohle období neskutečně užíváš ?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný ... co ti na to mám říct, já naše "fanoušky" obhajovat nebudu

Reagovat
TopinB

Je neskutečně otravný a to ani nefandím ManU

Reagovat
bbbauch

Jakoby vasi fans byli sami inteligenti..

Reagovat
kiwwi

The United manager was asked by a Sky Sports reporter about his future at Manchester United as he left the team hotel the morning after winning the FA Cup final. He replied with just two words: 'It's over'

Reagovat
Harakan

Jo jo. Už je to všude. Tak jen doufejme že další období budou mnohem lepší nehledě na to, kdo klub povede.

Reagovat
vladis271

Always the victim, it’s never your fault. Jose Mourinho it’s never your fault.

Always the victim, it’s never your fault. Jose Mourinho it’s never your fault.

Reagovat
Infernoqt

právě jsem to četll a prej před tím řekl "no no no, It's over" a ted si nejsou jistí, jestli myslel, zda-li to neznamená konec sezony nebo čekání na trofej (fa cup) ... každopádně si to vykládají jako konec jeho působení

Reagovat
smazaný uživatel

co to splietas zase

Reagovat
Swarley

však to muselo být každému jasné, vždyť nemělo absolutní smysl mu nechávat další sezónu...bez kvalifikace do LM se nemá smysl o tom ani bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

ty gloryhunter pojebany, ty kokot, ide ti len o trofeje, si sa ukazal more, čo si zač..

Reagovat
Swarley

schovaj sa do rohu, pokorne prijmi 5. misto a zvykaj si, to je tvoj osud, nesnaz sa ani nic menit, len to prijmi

Reagovat
Mastný Chobot

ste sa našli s tými pokrivenými názormi tuším, jó, to bude show, už sa teším

Reagovat
Swarley

tak snad je jasný, jak je to myšlený

jako v současným světě je největší problém to, že tě všechno a všichni vždy tlačí do jednoznačného názoru...buď A nebo B a nikdy mezi tím už nic neexistuje, což je prostě strašně nebezpečný...ať už řešíš Mourinha, uprchlíky nebo cokoliv jiného...já nikde netvrdím, že Mourinho je to nejlepší, co nás mohlo v historii potkat, ale snažím se na tom něco najít a nemyslím si, že to v současné situaci je špatnej nápad, právě naopak...nikdy bych nevěřil tomu, že tohle vůbec budu někdy řešit...je pochopitelný, že 5 let dozadu bych se nad tím chlámal tak tři dny a poslal všechny s takovou myšlenkou do prdele, ale tak všechno se mění...

Reagovat
Mastný Chobot

ja si nemyslím, že niekto tu niekoho tlačí k tomu, aby sa buď bil do pŕs alebo grcal. Ide o to, ako k tomu vy sami pristupujete. Teraz nemám na mysli teba konkrétne, nečítam tu každý príspevok a nepamätám si, čo kto presne kedy napísal, ale keď vidím, že niekto, kto sa tu roky vysmieval z fanúšikov Chelsea a z Chelsea ako klubu, napíše, ako "sa už veľmi teší na Mourinha", tak to nedávam. Tým si v podstate sám vyberáš medzi variantom A alebo B a ničím medzi, bez toho, aby ťa k tomu niekto nútil.

Reagovat
Lacko_Boh

velmi dobre,velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

může být, ale přece jen to vysmívání fanouškům Chelsea mělo základ v tom, jakým způsobem se klub dostal na vrchol...Mourinho byl jen prostředek toho všeho, arogantní ocas, kterým zůstane i když bude u nás...ten výsměch byl založenej primárně na něčem jiném než na samotném Mourinhovi...

já Mourinha nijak ani dlouze obhajovat nechci, on má jasný úkol a podle toho se bude hodnotit, nic víc v tom hledat nebudu...

hnědý bezpečnostní trenky, to jsem ještě často používal...ono toho fakt bude hodně...

Reagovat
Usty

To si jo, ale byly mraky lidí, kteří na Mourinha nadávali jako na největší špínu. Bez ohledu na to, kde působil - to přece nemůžeš zapřít.

Když dolar napsal nějakej příspěvek na jeho podporu, tak se strhla snad největší blicí hitparáda histore EF. A kdybych to našel, určitě se bude stydět řada fanoušků MU, kteří ho teď chtějí v klubu.

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

A takto nejako by to mohlo byt podane..Ale to plati pre to jeho najatie. Zauijmave bude sledovat reakcie na jeho chovanie. Pretoze je jasne, ze sa nezmeni a nebudu ine ani jeho reakcie a chovanie. Vies, ci to budete odsudzovat ako predtym..a tak..

Reagovat
vladis271

a to otáčanie keď sa prestane dariť v 3. rok angažmá. (najlepšie by bolo ak by sa ani nezačalo) to bude tak na cisternu mliečka s kakavkom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

lebo klamar(chobot) si bude vymyslat a vysmievať sa ti na EF

Reagovat
Mastný Chobot

fú, to nie len ja, myslím, že sa nás nájde dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale teba som mal vyssie ako tych kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vcera na tlacovke vyzeral ako keby prave vyhral MS a LM zaroven v jeden den.

Reagovat
Swarley

jako on je magor, ale v tu chvíli mi ho fakt bylo poprvé i líto...po netu už letěla ta zpráva o Mourinhovi a on si na té tiskovce ještě takhle naběhl...

ale on už je takovej, ho to fakt asi ani do poslední chvíle nenapadlo, že by ho mohli vyhodit...přitom to bylo víc než očekávané...ale úplně stejně ho ani nerozhodí ten výsměch, on si ve svých očích u nás své splnil a spokojeně půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to musel vediet davno. Neverim, ze sa cakalo s padakom pokym vyhra avoju prvu trofej. Aj ked mu to mozno priamo nepovedali, tak akokolvek je deluded, musel to tusit.

Reagovat
Swarley

tak určitě mu neřekli, že po FA Cupu půjde, prostě ho nechali dodělat jeho práci i když učitě už bylo dávno rozhodnuto...

jako jestli to tušil nevim, u něj bych se fakt vůbec nedivil tomu, že to bral jen jakési spekulace novinářů a jel si to svoje...

Reagovat
vodka

já myslím, že to teda věděl.

Reagovat
Swarley

bylo by divný, kdyby mu to nedocházelo, ale tak tvářil se na té tiskovce dost jistě

Reagovat
Busby babes

Tomu nevěřím. Zvlášť pokud fakt bude ten sportovní ředitel.

Reagovat
Swarley

fakt je to ve hře, jo?

Reagovat
Busby babes

Prej jo no. Ale těžko říct co je na tom pravdy

Reagovat
iamek

Jako, ze by lvg byl sportovni reditel?

Reagovat
Busby babes

jj. ale jak rikam, jsou to drby... kdo vi.

Reagovat
Lacko_Boh

'It's over' su dve slova? pytam sa

Reagovat
Swarley

čekal jsem to ale od Countera

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel

Okénko z Newcastlu: spekulace na odchodu

Thauvin - Marseille

Sissoko - Arsenal

Cissé - Katar

Wijnaldum - West Ham

Příchody -

Agger - vyprší smlouva v létě a přišel by zadarmo za Benítezem, ale spíš výmysl médií.

Lee Tomlin - 3mil

Reagovat
Mastný Chobot

Sissoko - Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

u něj se dokonce spekuluje o konkrétní částce 10 mil , ale taky mi to přijde jako nesmysl.. je fakt, že u vás končí 3 středopolaři, ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne by som toho Wijnalduma bral k nam. Teda asi aj Sissoka.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, tak tých si berte vy a my si vezmeme Lascellesa

Reagovat
SunFells

Tomlin mě dost zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufam, že je to žert. Útočník přijít musí, ale zrovna on teda..

Reagovat
smazaný uživatel

či ti jebe Georginio a Dimitri

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

G.Neville :

"He likes to create this siege mentality and that's what Sir Alex [Ferguson] did for 26 years. He told us in every team meeting that the rest of the world doesn't like you, wants you to fail, and that was the basis of our motivation in a lot of our games.

"Sir Alex did like to create a cause for the fight, with the media and with other managers. If Mourinho does that at United, the fans will take him to their hearts."

Hlavně, že tady se na něho kvůli tomu plive, ale SAF se vynáší do nebes

Reagovat
Swarley

však stejně jednou praskne, že Mourinho je výplod SAFova úletu někde na dovolené v Portugalsku...

Reagovat
B3n

Jsou si fakt hodně podobní. Sranda, že (nebo aspoň mě to tak příjde) se to tak dřív moc nevnímalo.

Reagovat
Busby babes

Neville, gloryhunter.

Reagovat
Swarley

tak i Rio o něm už nedávno básnil...

Reagovat
B3n

To proto, že tomu ti lidi rozumí

Reagovat
B3n

"Mourinho is a proven winner. United fans want a team challenging for the league title, they don't want a team finishing in seventh or fifth." Všichni jste (jsme)

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvení glorhunteri Je mi z vás všetkých zle, chcete len úspech

Reagovat
Swarley

a na SAFa se v tomhle taky plivalo, ale ne z vlastního tábora no

Reagovat
B3n

Z toho tábora se kvůli tomu stejnýmu plivalo na Josého, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne a teraz oni cakaju, ze ked pride Mourinho k nam, tak budeme na neho musiet nadavat, inak je zle..

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Tak SAF bol z neho nadseny, hned ked prisiel do PL. Opisuje to aj v knihe, len uz nepamatam presne aky mal na neho nazor.

Reagovat
B3n

četl jsem, byl jsem z toho ale zklamanej, čekal jsem, že se o něm rozepíše víc.

Reagovat
avicii

SAFa vynasaju do nebies mufani a to je rozdiel kamosko...

Reagovat
smazaný uživatel

SAFa nevynasaju do nebies akurat tak iba kokoti, kamosko..

Reagovat
smazaný uživatel

SAF vypichoval lidem oči? :D SAF mlel sračky na tiskovkách? a to je jedno, důležité je, že tady už nebudeme mít žádné odchovance

Reagovat
B3n

Příjde Ti, že je tam někde zmínka o nějakým píchání do očí ? S těma tiskovkama bych si nebyl tak jistej, ale dřív jsem je tolik nesledoval, takže se do toho pouštět nebudu.

A to s těma odchovancama je taky strašnej mýtus. Prostě když na to mít budou, tak hrát budou, Josému je u prdele, jestli je odchovanec, nebo jestli je mladej. Jediný, co je pro něj důležitý je kvalita.

Reagovat
vladis271

to je síce pekné, ale ak by Ronaldo mal na začiatku kariéry v MU Mourka a nie SAFa tak teraz kope inú ligu. Niekedy musíš obetovať nejaké body aby si vytvoril výnimočného hráča. A to Mourek neurobí nikdy.

Reagovat
B3n

Rozumím Ti a i víceméně souhlasím. Nicméně Cris tu kvalitu měl už i tehdy, nebylo to žádný nemehlo. Hazard taky hrál pod Mourinhem pořád a dokonce mu byla přizpůsobená taktika. Zouma taky dostal šanci kvůli kvalitě i přes to, že kolikrát kazil, tak ju dostal znova apod.

Je to přeháňka a navíc jenom nějakej dohad.

Reagovat
Busby babes

tady uz to fakt jede neskutecne. najednou by i Ronaldo byl v haji, kdyby ho vedl Mourinho... no ty vole. jsi byl dlouho na slunicku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vladovi z toho jebe najviac, ze Mourinho je v United

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

koľko im fandíš? Počul si o tom, že Ronaldo bol dlhý čas na začiatku angažmá na facku? Videl si čo urobil Mourek s De Bruynem? Chceš ďalšie indície?

Reagovat
Busby babes

Ronaldo na zacatku potreboval trochu casu. na facku nebyl, celkem rychle se prizpusobil a prvni sezona rozhodne nebyla zadnej propadak. jen je treba taky brat to, ze tenkrat hral uplne jinej post a mel jinou roli v tymu nez ma dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky není trochu času

Reagovat
Busby babes

no Ronaldo fakt nepotreboval 3 roky. takze nejak netusim o cem to tu mluvis. Dostal duveru na zacatku a pomerne rychle ukazal, ze na PL ma a ze bude platnej.

jako chapu, ze to nejspis hodnotis podle statistik, co najde na wiki a tam najednou ve 4. sezone vidis narust golu, ale uz tam jaksi asi nevyctes to, ze tri roky hral klasickeho krajniho zaloznika/kridlo a pak se preslo na jinou taktiku, casto takove hybrdini 4-3-3 a tam Ronaldo pak hral v te utocne 3ce.

Coz ale fakt neznamena, ze 3 roky hral hovno a jen si ho tam SAF piplal.

Reagovat
smazaný uživatel

bože, sorry, ale United sleduji déle než ty, tak mi nemusíš připomínat, co hraje Ronaldo za post... ano talent měl, ale kolik toho dosral, kolik míčů ztratil, kolik karet dostával a byl prostě mimo, tohle by ti u koučů jako je Mou neprošlo... podívej se na Lukakua, ten měl dobré výsledky a taky si nekopl

Reagovat
Busby babes

to by me celkem zajimalo, co si predstavujes pod tim pojmem Dele nez ty. vzhledem k tomu, ze netusis jak dlouho jim fandim ja, je to celkem odvazne tvrzeni.

kazdopadne pokud tvrdis, ze Ronaldo se rozehral az po trech letech, tak si teda moc dobre United nesledoval.

Reagovat
B3n

A když to tam s těma médiama zmiňuje Gaz, tak nevím nevím, jestli nemlel "sračky" na tiskovkách teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger musí o Xhakovi těžce přesvědčen..

Reagovat
vladis271

Inak po kom pôjde podľa vás belzebub na tlačovkách najviac? Klasicky po Wengerovi alebo po Pepkovi?

Reagovat
tomasinho

Po obou

Reagovat
Mastný Chobot

po každom

Reagovat
Whitemedia

Po každém ne, takového Pulise nechá na pokoji

Reagovat
Mastný Chobot

bude závisieť, kto s ním bude hrať o umiestnenie... ale Wenger je jasný

Reagovat
Whitemedia

po rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa sa bude bat.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vidim ten respekt, jedine, zeby si mohol kopnut ako na tom bude lepsie.

Reagovat
vladis271

Tak Pep je klasik, elegán. Mne to prišlo v Španielsku na tých tiskovkách akoby bol Mourek furt za ním/ pod ním. Ako mladší braček, ktorý sa urazene snaží vyšplhať na pozíciu akú má jeho úspešnejší, obľúbenejší, krajší brat. On nedáva ak je niekto lepší ako on.

Bude záležať ako to pôjde Pepkovi. Klopp je zas Mr. Nice guy ktorého médiá milujú. Ak by išiel proti nemu médiá by ho zožrali. Škoda, že je Wenger trak trocha asertívny, v tom je pre belzebuba vďačný cieľ.

Reagovat
Talker

Já myslím, že nepotřebuje jít ani proti Kloppovi, média po něm půjdou tak jako tak. A za 2-3 roky zpátky do Španělska nebo Itálie, ideálně bez titulu.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Spasitel

Reagovat
13

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger práveže nie je asertívny, on je skôr slušne mlčanlivý

Reagovat
smazaný uživatel

No v Spanielsku to boli riadne komba. Pep sa snazil nehrat tu jeho hru ale ku koncu, mal uz aj Pep co robit a obcas to nezvladal, Mourinho na neho fakt na tych tlacovkach vytvaral nechutny tlak podpasovkami.

On podla mna zacne uplne slusne a skromne a az si bude uplne isty tak to rozbehne vo velkom, pri pripadnych nezdaroch.

Reagovat
iamek

Ve spaneslku nezvladal a pepek si ho na tiskovkach mazal na chleba.

Reagovat
Counter

Určitě do obou. Věčná škoda, že ten Rafa sestoupil, bylo by veselo ještě víc

Reagovat
Mastný Chobot

ale zasa asi prvá výhoda, že sa zachránil Sunderland s Big Samom

https://youtu.be/WZRROPz2n5o?t=34

Reagovat
Counter

Tak Sam je takovýhle ať už proti němu stojí kdokoli S Rafou to má Mou víc na ostří nože.

Reagovat
Counter

Jsem taky zvědavý, jak moc bude rýt do Ranieriho.

Reagovat
avicii

belzebub, dobre si to vymyslel

Reagovat
vladis271

jirka má copyright na Saurona

Reagovat
vladis271

Liverpool se podle anglických médií blíží k zisku Maria Götzeho. Německý reprezentant nehraje zásadní roli v plánech mnichovského Bayernu, Reds by pak za jeho služby měli údajně zaplatit 20 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC jim ho vyfoukne :)

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky stačily a MUfani obracejí kabáty. Mou je můj oblíbený trenér, ale pouze mimo Old Trafford.

MANCHESTER UNITED JE GIGANT, NEJROMANTIČTĚJŠÍ KLUB NA SVĚTĚ!

Fandíte kvůli příběhům, tragédie v Mnichově, Busby Babes, alkoholik a génius Best, David Beckham, Class 92, legendární SAF, zrod Ronalda, obrat v 99... pokud Vám stačí pouze trofeje, prosím, běžte fandit PSG nebo Realu.

Není krásnější pocit koukat na local boye, který rostřílí Arsenal a City a má našlápnuto stát se velkou hvězdou? Co je epičtějšího, než rozhodnutí FA CUPu v prodloužení v 10ti odchovancem?

Dal by Mourek šanci Ronaldovi, dal by mu 3 roky než by se rozehrál? Ne. Postavil by Lingarda, TFM, CBJ, Rashforda? Jistěže ne, už by měl nakoupené Drogby, Essieny, Adebayory. Koupil by Mourek Martiala za 60? Ne, vždyť jste tady o něm ani jeden z Vás nevěděli a teď si honíte nad nim v každém zápase.

LVG je tvrdohlavý kokot, ale vyhrál FA CUP a skončil 5. o skóre s nejhorší marodkou a hráči totálně z formy. Snad zůstane do konce smlouvy a pak to převezme Giggs. Pokud náhrada, tak jedině Simeone nebo Giggs, nikdo jiný tady už není.

GGMU

Reagovat
EXoRcIsT

v com je Simeone od Mourinha povahovo lepsi . A Giggs to mal dostat bud hned po SAFovi alebo Moyesovi . Ale ked uz pride Mourinho tak jeden z dvojice Neville/ Scholes za asistenta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej, co tam Simeone vybudoval za těch pár let...

Reagovat
Busby babes

nejak zvlast to nesleduju, ale muze nekdo, kdo ma Atletiko nasledovane rict, kolik tam hraje odchovancu?

Reagovat
smazaný uživatel

Odchovancov tam moc nehra, vlastne z mladych pravidelne len Saul. Ak neratam Gabiho a Nanda. Potom je tam O.Torres, ten je skvely, ale moc sa mu nehodi do systemu a tak toho vela nenahral. A ak treba tak kludne postavi aj Lucasa Hernandeza.

Ide skor o to, ze tam ma fakt dost mladych hracov na ktorych moze stavat. Aj co sa tyka prestupov, tak tahal mladych hracov. Ma vyvazeny tim a skvelo rozbehnuty do buducna.

Reagovat
smazaný uživatel

a Koke samozrejme

Reagovat
Busby babes

super, takze jedinej rozdil by pripadne byl v tom, ze Mourinho si privede starsi hrace, zatimco Simeone nakoupi mladsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, SAF taky nakupoval mladší + samo, že u nás má dobrý materiál k práci. Umí pracovat s mladými.

Reagovat
Busby babes

takze klasicke football manager mysleni, ze kazdej nad 20 je uz starej a neperspektivni?

kdyz vezmu jeho nakupy v Chelsea, tak tam taky mladi jsou...

Pedro - 28 let

Baba Rahman - 21

Kenedy - 20

Begovic - 28

Pantic - 19

Falcao 30

Nathan - 20

Cuadrado - 27

Remy - 28

Costa - 25

Felipe Luis - 28

Cesc 27

Zouma - 19

Salah - 21

Reagovat
smazaný uživatel

šanci dostal jen Zouma.. přijde Ti, že ten zbytek z těch mladých se nějak zapracovalo?

Reagovat
Busby babes

tak se asi do kadru neprosadili. Vek neni zasluha, musi pak asi i neco predvest a ja nevim, jak moc dobre na tom byli nebo nebyli. Kazdopadne Mourinho je pryc a hraje porad jen Zouma. Tak to asi problem nebyl jen v nem, ne?

Nebo proc teda ti dalsi mladi pod Hiddinkem nehrajou?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Salaha poslal pryč a ten září v AS? Ten zbytek šanci nedostal, proto je LVG v tom dobrý.

Reagovat
Busby babes

again. a proc teda ti hraci nehrajou ani ted, kdyz je Mourinho pryc?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to zacal byt nasadzovany len z nudze(alebo sa mylim?) a ukazal, ze je topka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak tak, ale tak, dal šanci i Varanemu, ale to jsou dva mladíci, které si tak pamatuji, že dostali šanci.

Reagovat
B3n

Z nouze, pokud to bereš tak, že tam není jinej rychlostně vybavenej stoper.

Reagovat
kvasha16

Kenedy hraval, aj ked nie pravidelne, Baba to iste

Reagovat
fenixLFC

yup mladici-baba, kenedy pantic nathan zouma a salah, z ktorých si zahral pravidelne len zouma

Reagovat
vladis271

zmeň si aspoň´nick kks.

Reagovat
Busby babes

proc?

Reagovat
vladis271

lebo od niekoho s takým nickom by som očakával, že bude v jednej lajne s vodkou a mrazikom a nie s Paľom. To si si dal ten nick z akého dôvodu? Lebo je to trendy nick?

Reagovat
Busby babes

protoze je to je zajimava cast historie klubu a Busby byl frajer.

Reagovat
Zaschrona

protoze jmeno a cisla za tim byla jedna lajna s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on momentalne nema absolutne ziaden dovod davat priestor odchovancom. Resp. neviem ako je na tom ich mladez, ale asi neprodukuju vela hracov, ktori by sa mohli chytit, ktovie co Baston.

Co sa tyka tej otazky, asi nie je smerovana na mna ale nevidis ten rozdiel? Ze Mourinho nikde dlho nevydrzi a nechava po sebe spust, zatial co Simeone bezi beh na dlhu vzdialenost? A dost vysokym tempom....

Reagovat
nani92

už priviedol José nejaku posilu?

Reagovat
Counter

https://twitter.com/JamesRobsonMEN/status/734381430646702080

United say LVG 'It's over' line related to the end of the season - NOT his Utd career. Utd WON'T confirm whether he still has a Utd career

Snad tu šarádu ještě potáhnou aspoň pár týdnů.

Reagovat
Busby babes

jakou saradu? sorry, ale fakt nemuzes kazdej den vyvracet vsechny picoviny co kdo napise. A treba BBC pise, ze hned v pondeli prijdem s nejakym rozhodnutim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

že bych měl ještě naději?

Reagovat
Swarley

a tou má být jako LVG?

Reagovat
vodka

naděje, že nepřijde JM, klidně ať radši zůstane LVG...

Reagovat
Swarley

jako chápu proč nechceš Mourinha, ale LVG stejně musí jít...moc klidnej bych teda nebyl, kdyby LVG zůstal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chlapci, nieco schopne do mobilu, pre orientaciu sa po Prahe ?

Reagovat
SunFells

Česko-německý slovník a tam už se zeptáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo maďarsko-český, nie?

Reagovat
SunFells

Arsenal FC ‏@Arsenal 1m1 minute ago

The Arsenal 2016/17 home shirt will be revealed tomorrow...

Tak teda asi představí Xhaku brzy.

Reagovat
SunFells

By mě zajímalo, jestli to bylo v plánu

Reagovat
Counter

Tak dresy leakly už nějak před týdnem v Austrálii či co, kde to nějaký aktivní zaměstnanec na chvíli vyložil předčasně do regálů A Granit tomu rozhodně nepřidal no.

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/CjEdAEcWUAA8GLh.jpg:large

Vypadá to dobře z tohohle pohledu.

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CjEbre1WUAAdXIy.jpg

Dnešní sestava Albionu na Turecko.

Reagovat
Error

Ta je super, asi fakt diamant.

Reagovat
Miguel19

Cahill - Stones moc super není

Reagovat
Error

Obrana bude vtip tak jako tak. Hlavně, ať to funguje dopředu.

Reagovat
tomasinho

Tak hráči MU tam nejsou ještě, bude tam pak na euru Smalling. Ani hráči LFC ještě nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

4231 bez jedneho hrota s Barkleym by bolo lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater za diera a super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

zive na Novasport 1

Reagovat
Coutinho10

tak to bylo rychly

Reagovat
LAM

offside jak kráva

Reagovat
Coutinho10

j tjn a pred chvili to asi cekoval asistent trenera Turecka a ukazoval rozhodcimu na mobilu

Reagovat
13

K příchodu Mourinha - den kdy zabili jakoukoliv koncepci kvůli tomu, aby jim přinesl krátkodobý úspěch, který ani v jeho případě není jistý.

Reagovat
Busby babes

tak schvalne, jaka je nase koncepce?

Reagovat
vodka

tak ta snad zřejmá je, ne? hra dominantního fotbalu, nákupy hlavně do budoucna a postupné zapojování nadějných mladíků z akademie... že ten fotbal stál za hovno je jedna věc, že byly letos na hovno podmínky (zranění ve středu zálohy a krajů obrany, koneckonců kromě Smallinga a Blinda byla celá obrana rozsypaná celou sezonu). A megafail s Depayem taky nepomohl.

Reagovat
13

Já bych tu nerad nějak vychvaloval SAFa, ale například to začleňování mladíků, práce s domácími hráči, jádro tvořené Angličanama.. Nic z toho bych od Mourinha nečekal, uvidíme.

Reagovat
Lacko_Boh

si to predstavuju tak ze Mou ich stabilizuje aj na ukor straty tvare a potom tam nabehne Giggsy a bude to zase to stare dobre United. Mozno sa im to podari ale ja som skeptik. A ja nebyvam skepticky,preto mam tolko kamaratov.

Reagovat
smazaný uživatel

Par si ich prave zase stratil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Azazelo RD

Tak ona naše koncepce je už pár let pouze o zabíjení koncepce.

Reagovat
13

Není lehké navázat na Fergusona. Jsem zvědavej jak se bude dařit arsenalu v éře po Wengerovi.

Reagovat
Busby babes

to se tu porad pise jak se ti fanousci nesnasi mezi sebou a pritom to neni pravda...

Kdyz vidim takovou starost o blaho Manchesteru United, zachovani tradit, nasi akademii... tak me uplne hreje u srdce. Dobri lide porad existuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to sice uplne volne, ale myslim, ze im ide skor o to, vam pripomenut, o co podla nich prichadzate Teda vam pokazit radost.

Reagovat
Busby babes

no neprichazime zatim o nic. S kritikou si proste pockam az bude co kritizovat. Ale tady uz je jasno...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze skor ako starost o vase hodnoty a blabla je to skor poukazovanie na to pokrytectvo. Fanuskovia Utd boli ti, ktori sa tymi hodnotami radi pysnili a odlisovali svoj klub od ostatnych a teraz su im u prdele. Proste sa to len pripomina.

Reagovat
Busby babes

proc u prdele? prijde novej manager, to je zatim vsechno. nevidim jedinej duvod, proc by meli jit nase hodnoty do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uplne prvy, kto dal Mourinha a hodnoty klubu do antagonistickeho vztahu bol vas fanda.

Ja ti len vysvetlujem, ze nikto nema starost o vase hodnoty, tak ako to ponukas ty. To, co pises je ok, ale tak mysliet je mozne len pokial v sebe nosis vieru, ze Mourinho prejde nejakou silnou osobnostnou zmenou. Po tych x rokoch je to podla mna naivne...

Reagovat
smazaný uživatel

dole vysvetlujem. Ale suhlasim, treba si pockat, ako sa to cele vyvinie kritizovat ho zatial nie je za co.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Mourinhovi, United podla mna na tom fakt nie su dobre a nedivim sa, ze ho chcu priviest/priviedli. Tazko povedat, ako by som to vnimal, keby som bol fanusik, ale rozhodne, by to ulava nebola. Stale je to Mourinho, ktoreho kariera sa v kazdom klube konci rovnako. Ale na druhej strane, potrebuju novy impulz, ten LVG nepriniesol, tym neozivili ani skvely hraci a chce to nieco fresh, co moze prist s Mourinhom. Ale obavy by som mal, nemyslim si, ze s nim to pojde hned ako za SAFa. Co sa tyka nejakych hodnot a tak, no taku tu auru "vynimocnosti" aku mali pod SAFom uz stratili a tak skoro sa nevrati, podla mna im Mourinho nemoze nejak extra "uskodit" na imidzi. Len je tu ten fakt, ako ho prijmu ludia, ktori ho mozno pred casom nenavideli Ja som uprimne zvedavy, kam vas zavedie. Kazdopadne je to podla mna taka ta volba zo zufalstva, ale na druhu stranu, nic privetivejsie sa ziskat nepodarilo a Mourinho je urcite posun oproti LvG.

Reagovat
Busby babes

obavy v nekterych vecech jsou urcite na miste, o tom zadna. Ale to je tak nejak pokazde, kdyz prijde novej trener. Sam jsem na tom zvedavej.

A volba ze zoufalstvi... no nevim, proste je k dispozici jeden z nejuspesnejsich treneru poslednich 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho nemam rad, pre mna nie je uspesny

Reagovat
Swarley

tys to jen blbě pochopil, jen se k tomu tehdy používal jinej slovník...žvýkačka, rudej nos, malá konkurence, ti co kazí trh svými přestupy, rozhodčí jim tlačí kárku, haluzáci, SAF s Gillem řídí FA...toť slova dlouholetého uznání a respektu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja tyhle dvojsmysly vzdycky blbe pochopim no...

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Trebars Vlado, konecne ma dovod, preco nas nerespektovať, pritom mu tak velmi zalezi na nasich hodnotach, ale teraz uz nas nebude moct respektovať..

Reagovat
vladis271

Its never his fault, its never his fault. Joseeee Mourinho, its never his fault.

Reagovat
masly008

to je hnus ten fotbal.a nechápu proč standartky kope kane.om ještě netrefil kasu snad.

Reagovat
Coutinho10

Vardy jak si dal pesti

Reagovat
vladis271

Nejaký zoznam Mendesovych hráčov by nebol? Našiel som len tých 11 najznámejších, ale chcel by som kompletný.

Reagovat
Error
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Thiago Silva

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jesus....

Reagovat
Infernoqt

Zlatan Ibrahimovic is on his way to Manchester United to become Jose Mourinho's assistant manager, according to Swedish outlet Aftonbladet.

Hrající asistent? Co by o tom ve Švédsku mohli vědět...

Reagovat
Lacko_Boh

Zlatan bude niekoho asistent, urcite

Reagovat
nani92

takže tréner bude Ibra a Mourinho len jeho asistent?

Reagovat
Lacko_Boh

neviem,neviem

Reagovat
nani92

škoda, hľadal som odpvoed, našiel som dalšie otázky

Reagovat
vladis271

díky všetkým.

Reagovat
masly008

tan kane je kopyto.on zatím všechno zadrbal.i penaltu.ještě že mu uznali ten gol z ofsidu.

Reagovat
masly008

*ten

Reagovat
Swarley

bez Rooneyho to nebude nikdy ono

Reagovat
smazaný uživatel

to ne no, bez něj by Anglie třeba měla šanci něco vyhrát

Reagovat
Coutinho10

Vardy do hlavy a gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Jinak ještě k fantě - gratuluju, Maresmo, k vítězství v Chazy league, bylo to těšný, ale 2 Leicester-příběhy letos bejt nemohly. To už bych chtěl moc, každopádně to byl zajímavej boj až do konce a já jsem i s druhym místem spokojenej, navíc před takovejma kapacitama, který jsou pode mnou.

Reagovat
Counter

Přidávám se ke gratulacím, jak Maresmovi, tak tobě, Wáťo, hezky pěkně!

Každopádně letošek takový fail, nechat to vyhrát Scousera...

Reagovat
Maresma

Díky vám oběma.

A můžete být klidní, už mě tak nahoře víckrát neuvidíte.

Reagovat
Wat

Tak to si plácnem, já na podobný zázraky už taky nevěřim.

Reagovat
Swarley

Reagovat
13

Maresmo přiznej se, že ty jsi na to ke konci přestal zapomínat?

Reagovat
Maresma

Samozřejmě, jak sem viděl, že šance vážně je, tak sem hrál naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Radosť čítať tieto manchesterské debaty a úvahy Nejak si nikto nepripúšťa možnosť, že Mourinhov výbuch v Chelsea nebol ojedinelý jav a môže to pokračovať aj u nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ale kdeze, stale tu mas dost fans ktori su skepticky, pripadne pesimisticky

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Liverpool and Leicester will fight it out to sign Southampton striker Shane Long this summer, say the Sunday papers. just no

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho bral. Ako 3/4 útočník a náhradník na krídla by bol v pohode.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Maresma

Takových squad playerů máme až až, potřebujeme hráče, kteří nás někam posunou.

Reagovat
Mastný Chobot

Ings?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten asi bude 4. W. Hughes podla mna myslel 34. utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ako stvrteho utocnika ho je skoda a vyssie by u nas nehral

Reagovat
fenixLFC

ziaden dovod aby prisiel preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Anglie pojala přípravu na Euro zodpovědně, včetně tradiční exekuce penalt.

Reagovat
niflheim

Fotka ve stylu "A ty jsi který?".

Reagovat
r.mrazik

Usty dobra prace cely rok

Reagovat
niflheim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele