Real Madrid odmítl, že by usiloval o příchod Neymara

Portugalskou hvězdu Cristiana Ronalda v kádru Realu Madrid jistě nenahradí Brazilec Neymar. Španělský celek v prohlášení odmítl spekulace, že plánuje angažovat právě hvězdu Paris St. Germain.

Neymar je nejčastěji střílejícím i faulovaným hráčem MS

Brazilci byli zatím nejaktivnějším týmem mistrovství světa v Rusku. "Kanárci", kteří už z turnaje vypadli po čtvrtfinálové porážce 1:2 s Belgií, si dosud připsali nejvíce útoků i střeleckých pokusů. Pětinásobní světoví šampioni navíc mají ve svém středu nejčastěji střílejícího a faulovaného hráče mistrovství Neymara. Nejlepší kanonýr turnaje Angličan Harry Kane proměnil všech šest ran mezi tyče v gól.

Kouč Brazílie Tite nečekal, že se Neymar vrátí v takové formě

Útočník Neymar si za své výkony na mistrovství světa v Rusku vysloužil velkou pochvalu od trenéra Titeho. Kouč brazilských reprezentantů nečekal, že se největší hvězda týmu vrátí po těžkém zranění v takové formě. Neymar si v pěti zápasech na turnaji připsal dva góly, je nejčastěji střílejícím hráčem šampionátu, prohře 1:2 ve čtvrtfinále s Belgií a vyřazení ale nezabránil.

Mistrovství světa v kostce - osmifinále

Je to vůbec možné? Vždyť mistrovství světa teprve před chvílí začalo, no a už máme za sebou šestapadesát zápasů! Na tu závěrečnou a nejočekávanější osmičku duelů jsme každopádně natěšeni dokonale. Dočkali jsme se nádherných zápasů, gólových přestřelek i napínavých zvratů. Ani ve čtvrtfinále přitom nebudou chybět příběhy a silné emoce.

Neymar je v pořádku a nastoupí, řekl brazilský trenér Tite

Brazílie nastoupí do pátečního druhého utkání na světovém šampionátu v Rusku proti Kostarice i s největší hvězdou útočníkem Neymarem. Nejdražší hráč historie sice v úterý kvůli bolestem v kotníku předčasně opustil trénink, ale podle kouče Titeho je už v pořádku.

Neymar kvůli bolavému kotníku předčasně odešel z tréninku

Útočník Neymar kvůli bolestem v pravém kotníku předčasně opustil dnešní trénink brazilské reprezentace na mistrovství světa v Rusku. Podle mluvčího výběru trenéra Titeho by však nemělo jít o nic vážného, přestože nejdražší fotbalista historie od únorové operace pravé nohy začal hrát až těsně před šampionátem.

Kouč Juventusu Allegri odmítl nabídku vést Real Madrid

Julen Lopetegui podle všeho nebyl první volbou na uvolněné místo trenéra Realu Madrid po Zinédinu Zidaneovi, který po sezoně u "Bílého baletu" nečekaně skončil. Vedení španělského giganta se pokoušelo získat kouče Juventusu Turín Massimiliana Allegriho, ale ten odmítl.

Se mnou bychom s Němci před čtyřmi lety hráli jinak, míní Neymar

Hvězdný útočník Neymar je přesvědčen, že pokud by před čtyřmi lety nebyl při semifinále domácího mistrovství světa zraněný, reprezentanti Brazílie by s Německem neutrpěli debakl 1:7. Potupná porážka ho stále straší a na nadcházejícím šampionátu v Rusku by ji proto chtěl obhájcům trofeje vrátit.

Představení účastníků MS 2018 - Brazílie

Zatímco o Argentině jsme včera psali jako o utlumeném gigantovi, který se bude spoléhat hlavně na Messiho zázraky, Brazílie je v diametrálně odlišné pozici. Nikoliv už životně závislá na Neymarovi, po nejdominantnější kvalifikaci od začátku 90. let, a s trenérem, který je v zemi nevídaným způsobem univerzálně oblíbený...

Momentálně jsem někde na 80 procentech, tvrdí Brazilec Neymar

Nejdražší hráč světa Neymar se vrátil na trávníky po tříměsíční pauze zaviněné zraněním nohy ve velkém stylu a vítězným gólem zařídil Brazílii výhru 2:0 v nedělním přípravném utkání nad Chorvatskem. Ve svém výkonu přitom viděl rezervy. Je přesvědčen, že do startu světového šampionátu se ještě výrazně zlepší.

Uzdravený Neymar pomohl Brazílii gólem k výhře nad Chorvatskem

Nejdražší hráč světa Neymar se vrátil na hřiště po tříměsíčním zranění nohy a hned výstavním gólem pomohl Brazílii k vítězství 2:0 nad Chorvatskem v přípravném utkání v Liverpoolu.

Neymar se vrátí po zranění v přípravě Brazilců před MS

Nejdražší fotbalista historie Neymar nastoupí čtvrt roku po zranění nohy k prvnímu zápasu. Útočník Paris St. Germain zasáhne v neděli do přípravného utkání brazilské reprezentace proti Chorvatsku. Podle trenéra Titeho se Neymar objeví na trávníku liverpoolského stadionu Anfield ve druhém poločase.

Hrát tři měsíce po operaci bude těžké, říká Neymar před MS

Hvězdný brazilský útočník Neymar si není jistý, zda je po březnové operaci nohy dostatečně připravený na zátěž, která ho čeká na mistrovství světa. Šestadvacetiletý kanonýr Paris St. Germain přiznal, že bezprostředně po zranění v účast na šampionátu v Rusku nevěřil, a tříměsíční rekonvalescenci označil za největší životní výzvu.

Neymar byl vyhlášen nejlepším hráčem francouzské ligy

Nejlepším fotbalistou francouzské ligy byl zvolen brazilský útočník Neymar z Paris St. Germain. Nejdražší hráč historie v anketě porazil své spoluhráče Edinsona Cavaniho a Kyliana Mbappého. Čtvrtý skončil útočník Marseille Florian Thauvin.

Neymar na spekulace o přestupu zareagoval fotem v novém dresu PSG

Hvězdný brazilský útočník Neymar zareagoval na spekulace o chystaném přestupu z Paris St. Germain do Realu Madrid fotografií v domácím dresu pařížského klubu pro příští sezonu. "Jsem pyšný, že budu oblékat tento dres a i nadále vám budu rozdávat radost," napsal Neymar k fotce na twitteru. Francouzský klub navíc informoval o tom, že Brazilec po zranění začne v neděli s tréninkem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele