Neymar je zpátky ve Francii, PSG začne za týden s přípravou

14.06.2020, 09:16
Aktuality
Neymar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Hrozne slaby tym.

Reagovat
mxyzptllk

Reagovat
Seydou Doumbia

Má pravdu. Poměr hodnota kádru vs výsledky to je bída. A bude dokud nevyhrají LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzskou ligu není těžký vyhrát, ale v LM zatím nic nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mxyzptllk

Ach jo, ti jsou fakt... U toho Cavaniho to asi chápu, ten se nesmíří, že by byl dvojka za Icardim, ale Thiaga je fakt škoda, pořád byl ze stoperů nejlepší a ještě nějakej rok věřím, že by byl.

Ještě k tomu si nechali utéct Kouassiho a dost pravděpodobně i Aouchiche. Leonardo teda zatím nic moc

Reagovat
Pyroman

Nejlepší stoper v kádru je Marquinhos, pokud zrovna nehraje v záloze. Silva by jim na ligu ještě rok dva určitě stačil, ale v pohárech už byl na něj čím dál menší spoleh, navíc se občas choval jako kokot, neprodloužit ho je imo logický krok. Mají Dialla, Kimpembeho a možná někdo přijde, posilovat obranu budou určitě, když odchází i Meunier a Kurzawa. Kouassi je bude mrzet, ale jestli se rozhodl odejít po tom, co letos dostal hodně prostoru, asi ho udržet nešlo.

Reagovat
mxyzptllk

Sice je mi líto, že už nebudu vídat Thiaga, ale myslím, že ta obrana bude dost dobrá - stopeři Marqui a Kimpembe jsou top, levý kraj Bernat, napravo nějaká posila / Dagba.

Reagovat
Pyroman

Údajně je blízko příchod Tellese z Porta, takže nalevo by byl předpokládám on a Bernat jako backup. Kdyby Kouassi zůstal, tak by podle mě nikoho na stopera kupovat nemuseli, ale jestli odejde on i Silva, dost by mě překvapilo, kdyby nepřivedli třeba Koulibalyho nebo někoho takového. Napravo jak píšeš, posila a Dagba. Když udělají ty nákupy nějak rozumně, můžou mít příští sezónu obranu o úroveň lepší než letos.

Reagovat
mxyzptllk

O Tellesovi se píše už tak dlouho, že myslím, že ten přijde určitě.

Moc se mi to ale nelíbí - na PSG mám rád, že je to spíš mladý tým doplněný pár zkušenými, ale kupovat za ne úplně málo Tellese (i když vypadá parádně, to rozhodně) mi k nim moc nesedí.

Hlavně ale doufám, že nebudou kupovat toho Koulibalyho, ten už fakt docela starej je a ty částky, co v souvislosti s ním padají, mi přijdou fakt zbytečný...

Mnohem radši bych byl za někoho mladšího, perspektivního a klidně i dražšího, jako je třeba Upamecano. A taky mě zajímá, jak vyřeší ten pravý kraj - moc spekulací jsem nezaregistroval.

Reagovat
Pyroman

Tak u toho Tellese se píše o 25 mil. euro, to jsou na poměry nákupů PSG relativně drobné. Na levý kraj tam mají ještě Bakkera, ale evidentně se s ním na nějaké větší herní vytížení ještě nepočítá. Koulibaly byl příklad, ani nevím, jestli se o něm v souvislosti s PSG psalo. Tam může přejít skoro kdokoliv, oni variant vlastně mají relativně dost i bez posil, ale pokud odejdou Silva i Kouassi, tak na top úroveň mají jen Marq a Kimpembe, s Kehrerem a Diallem LM nevyhraješ. Napravo možná Atal, o něho měli zájem, ale to bylo ještě před tím zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

No pořád to byl nejspolehlivější stoper (pokud v obraně nehrál Marquinhos jak píšeš), a právě Kimpembpe podle mě s ním podával nejlepší výkony. Jinak na ligu by Silva stačil určitě i delší dobu než jen dva roky.

Reagovat
Pyroman

To dost pochybuju, už letos bylo několik zápasů, kdy s ním rychlostně lepší útočníci docela cvičili.

Reagovat
Seydou Doumbia

Minule tady někdo psal, že PSG nemá juniorský ani béčkový tým a proto ti mladí hráči, kteří dostanou šanci v prvním týmu hned odchází pryč. Nevím co je na tom pravdy. Každopádně Kouassi, Nkunku nebo M.Diaby to jsou hodně kvalitní hráči, které PSG za poslední dobu vyprodukovalo

Reagovat
herbage

za posledních 8 let slušná jména: Maignan, Rabiot, Coman, Augustin, Ballo-Touré, Nkunku, Soumaré, Zagadou, Ikoné, Nsoki, Weah, Diaby, Adli, Kouassi, Aouchiche, Mbe Soh

Reagovat
herbage

a Edouard za Celticu

Reagovat
Gazdo

Este si dovolim doplnit Moussa Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych podržel Cavaniho než Icardiho. Cavani má stále na to, aby je držel v LM další 2 sezony. Během toho by mohli najít náhradu. Nemyslím si, že Icardi bude odevzdávat to, co Cavani. Podobně jako Neymar. Hrají podle nálady a výplatní pásky. Nevím, je to můj dojem. Cavanimu věřím víc. Ale tím lépe pro něj. Stále má na skvělý klub.

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani je určitě skvělej hráč a největší oblíbenec fanoušků, ale po zraněních to od něj nebylo nic moc (a to nejen golově) kdykoliv střídal Icardiho, který se s Neymarem a Mbappém sehrál až překvapivě dobře. Je to škoda, ale pro PSG pochopitelná volba, jistota že se Cavani vrátí do dřívější formy tam prostě v jeho věku není.

Reagovat
mxyzptllk

Icardi hrál letos parádně

Reagovat
smazaný uživatel

jo překvapil mě hodně

Reagovat
Muffi

A viděl jsi ho po to zranění? to bylo něco strašného.

Plně souhlasím, že top Cavani je výrazně lepší než Icardi ale je mu 33 a bůh ví, zda se ještě do formy dostane, navíc s tím platem. On a Tiago, to je tak 20 mega plus.

Reagovat
REPLIKATOR

Neymar

Reagovat
Messi the Genius"10"

Ney, vrat se domu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele