Nejlépe placeným fotbalistou světa podle Forbesu je Messi

15.09.2020, 19:01
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (256)

Přidat komentář
kilobyte

Vážně bere Bale v Realu nejvíc?

Reagovat
Remt

však si to taky vydřel

Reagovat
Salfovic

Na golfu

Reagovat
madridcan

Co je na tom na smiech? Jedine to, ze to je on. Ze na Ramosovu fnukaciu taktiku Perez neskocil, hoc by si to zasluzil a Bale predlzil v spravne obdobie. Ty ako fanusik Manchestru skor zaplac a zober so sebou fanusikov Barcelony a Psg. Realne si tie peniaze zasluzia ti dvaja blazni a za vsetko pre Bayern asi aj Lewa.

Reagovat
smazaný uživatel

mam rad futbal ale aby futbalisti zarabali taketo nenormalne prachy to je absurdne.

v afrike kazdych 10 sekund umrie dieta od hladu a tito nevedia co s peniazmi.

pritom tie kluby su viacere v hlbokom minuse. uz davno mal byt zavedeny platovy strop.

je to zaroven neucta k ostatnym povolaniam ktore su tiez dolezite a ludia maju problem prezit.

aj tito mamonari sa potrebuju najest aby prezili, aj obliect sa potrebuju aby nechodili s holou cicinou, aj lieky potrebuju ked im nieco je a ti co sa o to staraju ledva platia hypoteky.

cudny svet to zijeme.

Reagovat
valloire

V Africe oni se tam množí jako králící a ty bys jich chtěl ještě víc.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
valloire

jsi debil? zjisti si kolik jich bylo před 50 lety a jaká je prognoza a pak si dej ten citron do prdele

Reagovat
bobis21

Debil jsi ty a zese kecáš do oboru o kterém niic nevíš.

Reagovat
valloire

bobis, slunce jasné, popírač evidentních fakt ahoj, jak se máš?

Reagovat
bobis21

Dobře, tak tady máš ty fakta. Ten proces se nazývá demografický přechod.

V první fázi je vysoká míra porodnosti i úmrtnosti. Mnoho lidí se rodí, ale proporcionálně stejné množství jich i umírá. V této fázi se nacházelo lidstvo většinu historie

V druhé fázi se sníží úmrtnost, zatímco porodnost zůstavá vysoká (klesá pomaleji nebo zůstavá chvíli stabilní. Výsledkem je přirozený přírůstek populace. To je fáze ve které byla většina Afriky v tebou zmiňovaném období. Růst tam nebyl ničím významný a nebyl nijak odlišný od Evropy ve stejné fázi.

Další fáze jsou pak pokles porodnosti a pak opět ustálení nějaké stabilní porodnosti a úmrtnosti na úrovni přibližně přirozenné reprodukce (např. ČR dnes).

Vývoj populace v Africe není tedy nijak odlišný od Evropy, jen probíhá o pár desítek let později. Budeš tedy i psát "v evropě je největší king frajer s 10 dětma, jak je uživí ho nezajímá"?

Reagovat
valloire

Demagogie jak je ti vlastní. Evropa se uživí. Afrika ne. Museli by něco dělat. Jenom čekají s nataženýma rukama. Všechnu pomoc bych odstřihl. Ono by se to vyselektovalo.

Reagovat
bobis21

Máš důkazy pro svá tvrzení? Protože tohle zní spíše jako demagogie z tvé strany.

Reagovat
valloire

Afričani se uživí sami bez pomoci? Odkdy? A Evropa se sama neuživí? Odkdy? Evropani prchají po milionech do Afriky? Ty jsi blázen.

Reagovat
bobis21

Ani jedno z toho jsem nikdy neřekl. Gratuluji, opět jsi ukázal že neumíš nic jiného než plácat nesmysly. Nemá cenu se zatvrzelým komunistou jako jsi ty nic řešit, nikdy nepřijmeš nic jiného než "kupředu levá!"

Reagovat
valloire

Opět ukázka demagogie a zaslepenosti. Viděl jsi Zdivočelou zemi? Ty jsi přesně jako ta svazácká naivní buchta, co později v šoku prohlídla. Bláboly od ultralevičáka jak je někdo komunista ti fakt baštím.

Reagovat
bobis21

Ty ale jsi komunista. A mě nazýváš levičákem přitom jsi nikdy nebyl schopen říct jedinou levicovou věc kterou podporuji. Není to divné že někdo kdo je podle tebe levičák nepodporuje nic levicového?

Reagovat
valloire

mně je úplně u prdele tvoje posraná rétorika jak si nikdy nic neřekl a ostaní si vymejšlej, jakoby neměli nic na práci, jenom sledovat, co kde napsal bobis

Reagovat
bobis21

Tak proč teda píšeš že jsem levičák? Nějak se ti ta argumentace rozpadá.

Reagovat
valloire

Mně ne bobis, mně ne, ty vůbec nevíš a požíváš úplně idiotský pseudoargumenty...no nejenom v diskusi se mnou že.

Hele, co říkáš na tohle : https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1305937345678659586

Reagovat
bobis21

Takže ty někoho nazveš levičákem a když se zeptám proč tak řekneš že to nesleduješ. Skvělý argument, naprosto nepřekonatelný.

Neříkám na to nic, proč bych měl. Bezvýznamné gesto které dělají pro získání prachů od USA.

Reagovat
valloire

Nebyls jeden z fandů Hillary? Jinak ty tvoje názory...to je levice jak vyšitá. A ne, opravdu si je všechny nezaznamenávám.

Reagovat
bobis21

Ne. Je méně špatná než Trump, ale to by byl i mrtvý jezevčík. Byla podle mě 2. nejhorší kandidát který se o to ucházel. To bych asi nenazval fanouškem.

A když jsou mé názory levice, proč nejsi schopen dát jediný příklad toho levicového názoru? Já nechci nějaký kompletní seznam, mně by stačil jeden.

Reagovat
valloire

Hillary je méně špatná? I přes ty její záchvaty, průsery to tak vidíš. Demokratka, tudíž dneska levice jak vyšitá. Sere tě Donald co? Zamezil ilegální migraci třeba toho průvodu z Hondurasu či odkud. Levičáci řvali, ty taky co? Hillary by je pustila. Prostě ty bráníš cokoliv levicový, i když je zjevný, že je to kravina na entou.

Reagovat
bobis21

Nic nebráním. A Trump žádné ilegální migraci nezamezil. Během vlády Obamy se počet ilegálů v USA snížil asi o 2 miliony, během vlády Trump se ten pokles zastavil. On sice říká že to dělá, ale skutečnost je jiná. Pro tebe jsou důležitější líbivá slova, mě více zajímá realita.

A pořád jsi nebyl schopen říct jedinou levicovou věc kterou teda podporuji nebo bráním. Zase jen obecné kecy "Prostě ty bráníš cokoliv levicový", ale jedinou konkrétní věc nejsi schopen dát. Ideální objem nelegální migrace je podle mě 0, takže co teda bráním?

Reagovat
valloire

Realita je taková, že ty latinoameričany, kteří si mysleli, že za pomoci neziskovej se protlačí do Států, zastavil. Dav se rozplynul a konec. A ty bráníš levici. Vždycky.

Reagovat
bobis21

Žádnou levici nebráním. A ty to moc dobře víš, proto nejsi schopen dát jediný příklad. Jen jsi slaboch na to abys uznal chybu. A nic se nezastavilo. Jediné co zastavil je pokles počtu nelegálů v USA. Já vím že to není co ti říká, ale on opravdu není ten prezident který by proti nelegální migraci něco dělal. Hodně mluví o tom že něco dělá, ale reálné činy tam nejsou. Ale to tobě stačí, hlavně když hodně mluví, činy nejsou potřeba, že?

Tvá představa že každý kdo nesouhlasí s Trumpem je levičák je úplně mimo. Napadlo tě někdy že lidé třeba nesouhlasí právě s jeho levicovými praktikami jako jsou masivní dotace pro odvětví které poškodily jím zavedená cla nebo progresivní zdanění? Nesouhlas s levicovými návrhy ze mě dělá levičáka?

Reagovat
valloire

Napíšu naprosto evidentní věc o Africe a množení obyvatel a ty to hned musíš napadnout. Přitom to jsou ověřitelný fakta, takhle nějak postupuje levičák. A ta zeď se buduje. Slovy Laca Decziho : štěkáš na měsíc.

Reagovat
bobis21

Já nikde nepopíral růst populace. Jde o to že ten vývoj nechápeš a když ti vysvětlím ten demografický vývoj tak mě nazveš bláznem.

Reagovat
valloire

Ale já ten vývoj chápu. O ten ale nejde, gro komentu je přece jinde.

Reagovat
bobis21

No já ti popsal tu prognózu. Vývoj populace je stejný jako v evropě, jen se děje v čase později. Ty děláš jako by měla růst do nekonečna. Ale když tohle řeknu tak jsem podle tebe blázen a levičák, protože jsi náhodný generátor nálepek.

Reagovat
valloire

Problém ale je, že zatímco Evropa se uživila, když bylo víc lidí, Afrika leze do tý Evropy a ta není nafukovací. Generátore.

Reagovat
bobis21

Neuživila se o nic lépe, proto tady byly v té době každou chvíli války a revoluce. Opravdu ten vývoj není nijak jiný než byl tady.

A v Africe rychle přibývá zemí které jsou soběstačné, zemí které vyvážejí výrazně víc než kolik se tam dováží. Samozřejmě to není dokonalé, to nikdo netvrdí, pořád je tam více zemí které jsou ve sračkách, ale ignorovat ten progress taky není správně. Nejhůř jsou na tom samozřejmě ty kde je největší totalita, ale chtít svobodu je podle tebe špatné, takže nevím co se snažíš říct ...

Reagovat
valloire

Evropani jsou hnací silou pokroku lidstva. Dejme tomu spolu s Japonskem a Čínou. Já bych to tý Africe přál, aby rycjhle přibývalo zemí, které jsou soběstačné. Aspoň by denně nepřiplouvali gumový čluny do Evropy.

Reagovat
bobis21

Tak můžeš začít tím že nebudeš tvrdit věci jako že tam je růst populace proto, že kdo má 10 dětí je tam největší king, když je to prostě historický vývoj který je stejný jako všude jinde, i u nás.

Reagovat
valloire

Jsou státy, kde tohle platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Naco sa s tym debilom zahadzujes? Nie je schopny si ani najst, kolko tych ciernych tupych opic v jednotlivych statoch Afriky bolo pred 10 timi rokmi a kolko ich je teraz. Tie kobylky zozeru cely svet takymto tempom. A vraj Hitlery je o menej horsia nez Trump? Hahaha, byt tam ta satanisticka svina, tak uz je vojna s Ruskom. Trump je po velmi dlhej dobe len druhym prezidentom USA, ktory nezacal ziadnu vojnu.

Reagovat
valloire

S bobkem máme takový diskuze... Trump dostane nobelovku a bobisové a spol. se poserou...

Reagovat
PP

ono je to složitější. Růst opravdu klesá a zároveň se snižuje úmrtnost. Nicméně jsou to rozvojové státy, které v současné byznysové době jdou drancovány jak kvůli nerostným surovinám (hlavně Čína momentálně), tak kvůli obchodním komoditám. Pitom se tvrd, že díky úrodnosti stačí rozloha dvou větších států na uživení celé Afriky! Proč se tomu tak neděje ví čert.. Je to ekonomický problém, protože uživením těch lidí nikdo nezbohatne..

Reagovat
valloire

Černoch : máme hlad, nám tu nic neroste

- A zkoušeli jste něco zasadit?

- Ne

Reagovat
PP

jenže to máš jako s cigánama.. Jsou vini oni, že zneužívají sociální dávky nebo systém, který je to vlastně naučil? Máš částečně pravdu v tom, že čekají s nataženou rukou, ale my jsme je to bohužel naučili, takže na jejich migraci můžeme stejně, možná i víc než oni. Jinak jsi samozřejmě mimo, ale to víš..

Reagovat
valloire

jasně že jsem mimo, jak jinak...zastavit pomoc a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

To je psychopat. Prý důkazy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký na tohle chceš důkazy?

Reagovat
bobis21

Takže ty bez důkazů věříš všemu co čteš jo? Smutné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty počty obyvatel, ten nárůst.. to si OECD a spol. vymysleli?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.oecd-ilibrary.org/docserver/69e2a9a9-en.pdf?expires=1600245735&id=id&accname=guest&checksum=F7A27C6ED8B845FB24172019FBD21A17

Africa will

continue to have the fastest urban growth in the

world. The continent’s population is projected to

double between now and 2050 and two-thirds

of this growth will be absorbed by urban areas.

This means that in the next 30 years Africa’s

cities will be home to an additional 950 million

people. This urban transition is profoundly

transforming the social, economic and political

geography of the continent.

Reagovat
bobis21

Gratuluji, dokázal jsi popsat přesně to samé co tvrdím já

Reagovat
bobis21

Na to jsem se ale vůbec neptal. Možná by to příště chtělo méně smajlíků a více čtení. Chtěl jsem to k tomu že se Afrika neuživí, což např. nebude jednoduché prokázat u těch států které mají výrazně aktivní obchodní bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jen konstatoval fakta. Takto to opravdu bude, zeptej se matematiků, historiků, sociologů, prognostiků. Ten růst porodnosti v Afrických zemích rok od rok klesá. Stejně jako v Evropě.

Je předpoklad, že nás bude na světě 10 miliard a potom to začne klesat.

Reagovat
Luc-Luc

to je bagatelizace toho problemu, nejde tak o ten pocet, ale ve kterych oblastech https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/vysocina-nove-mesto-na-morave-jan-gregus-gynekolog-porodnik-rozhovor-prelidneni-afrika.A190218_458291_jihlava-zpravy_evs

“Uvědomte si, jak moc stoupá populace Afriky. Jediná africká země – Nigérie, která měla v roce 1950 pouhých 37 milionů lidí, má dnes 190 milionů. Do roku 2050 by mělo být Nigerijců 410 milionů a v roce 2100 by jich mělo být dokonce 793 milionů, čímž populace této jediné africké země překoná populaci celé Evropy. Pokud bude chtít Evropská unie těmto vlnám, těmto migračním tsunami zabránit, neobejde se to bez násilí.”

Reagovat
Anacron

To je šílený.

Reagovat
Gazdo

Nigeria by tusim za 100 rokov mala prekonat cinu ktorej populacia trosku klesne. Ako hej nas to trapit nemusi budeme mrtvi ale svet sa v prdel pomaly obracia uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsme u těch čísel, tak to znamená, že Nigérie při 800 milionech obyvatel bude mít 4/5 hustotu jako dnešní 200 milionový Bangladéš.

Tím samozřejmě taky nechci tuto situaci bagatelizovat. Ale představa, že Nigérijci půjdou hojně najednou stoprocentně do Evropy.

V Indii taky vzrostlo obyvatelstvo za 60 let z 0,5 na 1,5 miliardy. A přitom Indická diaspora je ve světě cca 10-20 milionů.

Reagovat
ramm+

Sluníčkáři všech zemí, polibte si pr.ele

Reagovat
smazaný uživatel

*o pár stovek

Reagovat
bobis21

Jak kde ... i v Evropě jsou části kde to probíhalo v až v 1. polovině 20. století, proto jsem napsal ty desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by o tom měl jako vědět víc?

Reagovat
bobis21

Jako o demografii, o které evidentně neví vůbec nic? No tak cokoliv by věděl by bylo víc než teď ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu by mel do prdele rozumet krome toho, ze brutalne roste pocet vylizancu v africe, kteri nic neumi a vsichni se postupne budou srat do Evropy?.. Ty pocty narustu obyvatel jsou snad jasny ne? To ze se to za 100 let mozna otoci a bude to pomalicku klesat uz je prece do pici uplne jedno.. pro nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda casu na debila. Tento hlupy bobis s IQ 21 je tak primitivny, ze to nie je normalne. Typicky vylizany seresovsky slnieckar.

Reagovat
valloire

Reagovat
Melda

Místo humanitárních akcí radši kondomy a knihy.

Reagovat
ttopi

V Africe ať se naučej přerušovanej sex.

Reagovat
valloire

Není důvod. Největší king je tam frajer s 10 dětma. Jak je uživí, to ho nezajímá. I když on je vlastně pošle do Evropy, tam se o ně dementi postaraj.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to tam nefunguje

Reagovat
valloire

Fakt? A proč se teda jejich populace tak znásobila? Kromě toho jsem to dřív četl.

Reagovat
patas92

co by to bylo za článek, kdyby v komentářích nebyl takový příspěvek

Reagovat
oli9

Ty vole cpát někam Afriku která je totálně prelidnena a jen natahuje ruce je trochu mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Afrika je přelidněná?

Reagovat
valloire

a není?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne dědo není Evropa je daleko víc přelidněna. Nemusíš svuj rasismus uplatňovat i v zeměpise .

Reagovat
valloire

Evropa je přelidněná, protože se sem nasralo pár milionů netáhel převážně z Afriky. Prognozy na rok 2100 jsi viděl? Tvoji vnuci budou úplně v prdeli, jestli se ty a tobě podobní nevzpamatujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano klasika. Nechceš být prezidentem Evropy nebo tak něco?

Reagovat
valloire

Měl by ses líp a budoucnost by nebyla temná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

To se nesměj. Byl bych osvícený prezi a vykopal bych z Evropy všechny ty zmetky co sem nepatří a jenom natahujou ruce a ještě si snad myslí, že jsme tu pro ně.

Reagovat
smazaný uživatel

No neřikej, ty si Francouz nebo Němec, že si natahují ruku k tobě? U nás se nenatáhne nikdo. O tobě si nikdo nic nemyslí, ja nevím, to je takový náš problém malého státečku, ze všeho jsme vyjukaní, všechno je nějaký divný a my jsme přece nejchytřejší.

Reagovat
valloire

Chytrost Západu vidíme každej den.

Reagovat
Anacron

Zatím. Ale až bude Německo Francie plný, tak začnou lést i do těch méně zajímavých států.

Reagovat
valloire

to jeho samozřejmě nenapadne, protože to je moc do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo achjo achjo

Reagovat
smazaný uživatel

A to se pozná jak, že budou plný?

Reagovat
Anacron

Třeba tak, že už nebudou tolik přívětivý k migrantům, budou ztěžovat podmínky pro jejich přijetí apod. Potom polezou i do zbytku Evropy. Nebo si snad myslíš, že těch pár států, kam se v dnešní době cpou může přijímat všechny do nekonečna?

Reagovat
smazaný uživatel

a rok bude jaký? No já jen, že tohle už slyším 10 let

Reagovat
Anacron

16.3.2031 v 11:26 přesně bude plno..připrav se

Reagovat
smazaný uživatel

Zapsal sem si to

Reagovat
valloire

hraješ si na blbýho?

Reagovat
smazaný uživatel

No já ne, tak primitivní názory jako máš ty se jen tak nevidí

Reagovat
valloire

Primitivní názor říkáš názoru prověřenýho historií. Nemůžeš donekonečna přijímat lidi se středověkým myšlením. Ti dělat nebudou. Zákonitě a už se to děje, bude vzrůstat tlak na státy, které nepřijímají. A ty státy budou pořád o míle lepší než státy odkud připrchlíci přišli. Pokud je tohle primitivní, nechci raději slyšet to složitý a oduševnělý.

Reagovat
bobis21

Takže důchodci jdou první?

Reagovat
valloire

Důchdci sem nepatří? Celej život makali na tebe ty troubo co neví co je no go zona.

Reagovat
bobis21

Tak koho myslíš tím co stojí s nataženou rukou? Komu se tady před volbami schvalují tisíce?

A co jsou no-go zóny vím, jsou výmysl novináře z Fox news. A ty jako správný milovník médií věříš každému slovu, i když už přiznají že lhali. Už několik let čekám na tu mapu těch zón a pořád žádnou nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

No go zona je zóna s více než dvěma Kebab stánky na metr čtverečný.

Reagovat
valloire

takže tam nejsou jo? šéfe, i ty? prober se

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevím, ja v nich nikdy nebyl a neviděl jsem je, možna jsou, možná ne

Reagovat
valloire

ono ti na netu skoro nic nevyjede co?

Reagovat
valloire

Francie, Švédsko, Anglie i Německo už nemají pod kontrolou části svých měst. I to už přiznali. To jenom takový do nebe volající naivkové si myslí opak. Hele, rabujou ti černí hoši ve jménu BLM nebo si to vymyslel Fox?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele přijeli ti černoši tam dobrovolně, nebo to jsou potomci černých svobodných bohatých sběračů bavlny? Klasika dávat něco, co nemá s Afrikou žádnou souvislost, no samozřejmě kromě barvy kůže.

Reagovat
valloire

Ty jsi jeden z těch, co by poklekl ve jménu hříchu svých praprapradědů co? Kus hovna beze cti. Kdopak ty černochy pochytal? Nebyli to náhodou jejich bratři a Arabové? A nebylo to to nejlepší co se jim mohlo stát, protože jejich děti jsou v USA a ne v Africe? No a jestli se jim něco v USA nelíbí, mají hoooodně dlouho svůj stát v Africe. Prosperuje, bejt černej jdu tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne dědo, USA je taková specifická země víš, kdy ještě 50 let zpátky nemohl černoch na stejnou toaletu co běloch, ne 500 a ne 1000 let, ale 50 let zpátky.

Jinak dědo, víš, jsou lidi co nejsou ani na levo a ani na pravo, takovým lidem já říkám normální. Takže já před nikým nepoklekávám, ne před černochem ani bělochem ani Trumpem no a dokonce ani Putinem.

No a pak jsou tu lidi levý a pravý co si neumějí dát 1+1 dohromady.

Reagovat
valloire

No vidíš. A uběhlo dalších 50 let a černoši zjistili, že to nebyl špatnej nápad. Chtějí segregovaný školy apod. Asi si dali dohromady 1+1. Biden To bude spasitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť říkám jinej svět, Diz Iz JuEsEj

Reagovat
bobis21

říkal tomio že? prostě komunistický pomatenec

Reagovat
valloire

Jj, to mám od Tomia. On to natáčí v Rusku a dělá, že to rabujou v USA.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak BLM je zhovadilost.

Reagovat
valloire

tak aspoň na něčem se shodnem, ale v podstatě jsi to obhajoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic sem neobhajoval, jen sem psal, že USA je svět ve světě se svojí špinavou historií

Reagovat
valloire

Obhajoval jsi chudáčky černochy, jak se jim v 21.století furt ubližuje. Jinak jasně, Amerika má špinavou historii, ale zatěžovat s ní současníky je zhovadilost.

Reagovat
smazaný uživatel

To není obhajova, ale fakt kdy už to pochopíš, že Extrémní chudoba, nefungující stát, korupce, hyperinflace není obhajoba, ale fakt ty vole (mluvim o Africe ne Americe).

Reagovat
valloire

Izrael si poradil, Amerika, Evropa, Asie...jenom ti chudáci černoši makají a furt se jim nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Izrael si poradil sám od sebe? Amerika taky?

Ta vole, vzít tě, hodit tě do pouště a řict: “tak tady do máš a teď tu něco změň”.

Reagovat
valloire

Izrael si jako neporadil? Kus vyprahlý půdy a podívej se kde jsou. A teď si to srovnej s těma Arabama. Navíc po Izraeli šli všechny arabský země. Poslal je do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, sám by si bez USA poradil těžko. S jakýma Arababa? Saudama? Emiraty? Katar? Alžírsko? Egypt? Do nedávna Libye, Syrie?

Reagovat
cr7sux

No, Izrael dostal taky kupu peněz a nahrnuly se tam kvanta vzdělaných. To se pak buduje trochu jinak

Reagovat
valloire

kvanta vzdělaných židů, kde jsou kvanta vzdělaných arabů z Palestiny?

Reagovat
cr7sux

Začni je vyhánět ze zbytku světa a určitě je tam taky dostaneš

Reagovat
valloire

Vzdělaných max v umění odpalovat rakety.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
valloire

palestinskej vědec - nobelova cena...povídej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď rád, že žiješ v tom svém Česku a zhnij si tam a necpi nám zde své "chytré názory". A hlavně se prosím necpi do Německa, Čechů tu přibývá a dost nás sere dívat se na ty jeblé ksichty tobě podobných. Čau

Reagovat
valloire

Do Germanistánu se fakt necpu. Němcí jsou zkáza Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detective

To že se někomu schvalujou tísíce, neznamená, že stojí s nataženou rukou. Za Babišovo rozhodnutí soudit ne jeho, ale adresáty, to je demagogie nejhrubšího zrna. Každej osobně je zodpovědnej za to jak volí, ale tyhle generační paušalizace jsou na hovno.

Reagovat
bobis21

To taky bylo myšleno jako kritika Babiše. Je jasné u jaké generace si chce kupovat hlasy. Já nejsem ten kdo chce nějaké lidi vyhazovat že země, to je ten pomatenec nademnou.

Reagovat
valloire

Vyhodil bych tebe. Do Švédska. Stockholm nebo Malmo. Asi by ses probral velmi brzo.

Reagovat
bobis21

Jezdím tam každý rok na několik týdnů. Úžasné místa. Kolikrát jsi tam byl ty?

Reagovat
valloire

JJ, je to stejný jako tam žít. Původní Švédi tleskají blahem z procházky po okrajových čtvrtí měst.

https://cz24.news/arabska-strana-ve-svedsku-vyzyva-svedy-aby-opustili-svoji-rodnou-zemi/

Reagovat
bobis21

Původní Švédi souhlasí v drtivé většině se mnou. Ale samozřejmě o své zemi ví méně než nějaký stařec z ČR který tam nikdy nebyl.

Reagovat
valloire

ty by ses hodil do Brueselu...no a stařec, kterej teď přešel hlavní hřeben Veľké Fatry natěžko

Reagovat
bobis21

A co to má s čímkoliv společného? Ty vole taky nemám potřebu ti psát kde jsem byl minulý týden

Reagovat
valloire

asi nejsem stařec co?

Reagovat
bobis21

Staří lidé taky můžou chodit po horách. Znám lidi kteří jsou v důchodu a běhají 10 km denně. To neznamená že jsou mladí, pořád jsou v důchodu, jen jsou aktivní ...

Reagovat
valloire

12 hodinovej pochod, 1500 m nahoru i dolů, 20 km natěžko. Utahanej jsem ani nebyl, ještě jsem udělal oheň a blbnul do 12 ti. Dokáže tohle někdo starej? Ty bys to nedal mladíku.

Reagovat
bobis21

Tohle je fakt top Nemám argumenty tak budu vykládat kde chodím po horách Ano, znám staré lidi kteří jsou aktivní. Znám sedmdesátníky kteří jeli na kole z ČR do Španělska.

Reagovat
valloire

Dokážeš pochopit ty starej mladej demagogu, že jsem jenom reagoval na toho starce?

Reagovat
bobis21

Ale já nechápu co se ti na tom nezdá? Já to nemyslel nijak negativně, je to jen popis. A jsem si docela jistý že starší než já jsi, pokud tady teda nepíšeš pičoviny i o tom jak jsi starý.

Reagovat
valloire

Tak jsem starší, ale to ze mě nedělá starce, kterej je nad hrobem. Asi tak.

Reagovat
bobis21

Tak to je jen tvá interpretace toho slova. Já tím nemyslel že jsi nad hrobem, to sis k tomu domyslel sám. Jde jen o věk, jak jsi aktivní nebo zdravý nemám tušení ani mě to nezajímá. Nic z toho ale věk nezmění, to je prostě kolikrát během tvého života země oběhla slunce, nic víc v tom není

Reagovat
valloire

Dobrá bobis. Věk je jen číslo. Souhlas. Nicméně když někoho nazveš starcem, to slovo znamená skoro LDN.

Reagovat
bobis21

Neznamená. Ty si ho tak možná vykládáš. Význam je prostě muž který má vysoký věk ...

Reagovat
valloire

Hovno. Stařec je starý muž nad hrobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí ti muslimové, že naražíš na Švédsko? Víš o tom, že v tvém oblíbeném týmu jich není málo? Kdyby ty komenty viděl Zidane tak by přišel lisknout tobě i tvé matce za to, že si dovolila porodit takového čůraka.

Reagovat
valloire

pojdi debile

Reagovat
PP

když jsme u těch důchodců, tak zrovna migrace je jedna ze dvou možností, jak se z toho náš stát nezesere za cca 20 let, díky této zkurvené vládě a prezidentovi možná i dřív.. Evropa statisticky vymírá, důchodci jsou nejrychleji rostoucí skupinou a na důchody vydělávají aktivně pracující lidé - tedy momentálně my. Už teď jsme na hraně a bez sociální reformy nebo spoření každý sám to stát nemůže ustát. Druhá možnost je mít 2-3 a více dětí..

Reagovat
PP

aha, takže pár milionů migrantů způsobilo přelidnění Evropy? Bože můj..

Reagovat
JohnKoul

Jestli budou v prdeli tak kvůli vypíčeným náckům, jako jsi ty. Naštěstí vymíráte. Je vás míň, jen víc řvete.

Reagovat
valloire

jasně antifáku, běž něco zapálit

Reagovat
Gazdo

Este nie. Afrika je obrovsky kontinent a tych ludi je tam teraz tak akurat. To ze za 50 rokov to mozno bude ako azia je vec druha

Reagovat
Luc-Luc

zatim mozna jeste neni, ale brzo bude a to dost, za poslednich 50 let se tam pocet obyvatel snad zpetinasobil, v roce 2100 se odhaduje, ze tam bude pres 4 mld lidi, to bude slusnej humanitarni pruser a vsichni budou chtit samozrejme do Evropy...

Reagovat
valloire

nechápu tu jejich slepotu

Reagovat
RadekVonCZE

Počkej až v Indii bude 2 mld, to bude taky prdel.

Reagovat
Gazdo

India ma dobru kuchynu ti sem mozu

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale není žádná novinka, jaké bude řešení? Uměle oplodnění Evropanek? Ať už konečně taky něco porodí? Kobercové bombardování Afriky? Protože tam jenom šukaj a serou na svoje potenciálně zářné kariéry a není to proto, že velká rodina je v těch zemích jedinou zárukou přežívání.

Humanitární krize je nevyhnutelná a těch důvodů je víc, než jen to, že ti bastardi za měsíc nenašetří na gumu, šmejdi jedni chudí.

Reagovat
valloire

Z tý velký rodiny pošlou pár lidí do Evropy. Tam se o ně postaraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přímo do tvé chalupy na Šumavě, už bych vyndal toho palcáta.

Reagovat
valloire

Palcát by se o ně postaral.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
valloire

jinak bych řešení měl...

Reagovat
Luc-Luc

reseni by bylo opet kolonizovat Afriku a zavest tam konecne poradek

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by vic prace a klidu pro nas normalni lidi

Reagovat
risk je zisk

Premyšlíš jak čurák (sorry za to slovo).

Těší opravdu stojíš za tím, co tam Evropané delali před 200 a více lety? Jak si tam nakráčeli, jak nějací bozi a vykradli všechno, co se dalo?

Tohle, co Evropané delali, je snad ještě smutnější, než co se dělo za 2. Světové.

21. Století a lidé jako ty, se prostě nepoučí, vykořisťovat už tak chudej kontinent, jako je Afrika.

Přemýšlel jsi někdy nad tím, co by dnes bylo s Afrikou, kdyby je Evropané nechali být a nekradli jim všechno možné (ropu, zlato, stříbro, diamanty atpod). Možná by dnes ten kontinent nepotřeboval humanitární pomoc...

Reagovat
valloire

To bych měl pár příkladů. Třeba Zimbabwe, Libérie a další prosperující země pod vedením původních obyvatel Afriky.

Reagovat
risk je zisk

:) opravdu chceš řešit diktátory z Afriky, s těmi, kteří žili v Evropě? :) oukej tedy, v čem byli lepší?

Reagovat
valloire

Tak reagoval jsem na to, kde by mohli být, kdyby si vládli sami...to vim úplně přesně. Tam kde Zimbabwe, Libérie nebo Haiti.

Reagovat
risk je zisk

Oukej, ale serou nebo srali by si ve svém vlastním státě.

To pořád ale nevysvětluje to, na co jsem ptal. Opravdu netuším, ceho přesně jsi zastánce ty nebo ostatní, ale zato co Evropa udělala těm kontinentům, tak by se měla ještě dnes stydět. Už je ta kolonizační doba dávno za námi, ale jak vidíš, tak ty kontinenty, respektivě státy z toho jsou v háji dodnes. A můžeš se chechtat, ale je to prostě tak. Převážně díky tomuhle jsou odkázáni na humanitární pomoc a evropské mocnosti by měli být první, kteří by jim měli pomáhat.

Můžeš mě opravit nebo vyvést z omylu, nebo to tu dal nemusíme rozebírat, mně je to fuk.

Ale historii nikdo nevymaže.

Reagovat
valloire

Evropa jim nepomáhá? Cpe se tam horem dolem a výsledek nula. Naučili se nemakat. Od 1960 mají nezávislost a po 10 letech utíkají k bývalým kolonizátorům. Zastavit veškerou pomoc by bylo nejlepší, co se pro ně dá udělat. Takovej malej příklad : Farmář si vezme úvěr, pěstuje a zkrachuje. Proč? Nikdo od něj nic tam nekupuje, jídlo jim vozí Evropani.

Reagovat
risk je zisk

A to tady řešíme zatím jen Afriku. 500 let zpátky to byla Jižní Amerika, poté severní Amerika, Indie a Oceánie atpod. V tomhle všem mají prsty Evropané. Ti se srali všeho protože byli přece ti “lepší”.

Ale nevim, teď uvažuji, ze to je velice široké téma, které není hodni řešit na portálu o fotbale, takže moje blbost. Každopádně evropští monarchové, diktátoři, králové atpod, nebyli o nic lepší, než jakými jsou dnešní diktátoři v rozvojových zemích.

Reagovat
valloire

Jde o dnešek, ne o dávnou historii. Vidíme to v USA. Problém jenom s černochama. Proč nedělají problém třeba asiati. Sebemrskačství za něco, za co dnešní lidé nemůžou, je směšný.

https://a2larm.cz/2020/09/manifest-dekolonizace-ma-prispet-ke-zmene-ceskych-instituci/

Reagovat
risk je zisk

Nikoho tu neobviňuji nebo tak něco. Jen jsem odepsal ohledně toho komentáře, kdy nějaký noname napsal to o té znovukolonizaci Afriky.

Ano, ti dnešní za to nemůžou, zato si můžou dnes v klidu poslat své děti do školy, nakoupit jim oblečení a nakrmit je. Koupit si nové auto, jezdit si jednou ročně někam na dovolenou atpod.

Všechno se to od toho odvíjí.

Reagovat
valloire

Tak nebudeš mít pocit nějakýho provinění kvůli tomu, že jedeš na dovču a máš auto jak je to dneska módní na Západě.

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

to je něco co?

Reagovat
risk je zisk

Co takhle místo smajliku začít psát :)?

Evropané se srali do všech kontinentů a všechny převrátili naruby. Afrikou počínaje, přes Asii až po Severní a Jižní Ameriku. Jen kvůli jejich bohatství je všechny vykořistili, povraždili a já nevim co ještě. Je naprosto logické, že tyhle krajiny jsou dnes odkázány na humanitární pomoc. A je logické, ze v čele těchto státu stojí někdo takovej.

Reagovat
Gazdo

No ale otazka je kde su ostatne kontinenty ktore europa vykoristovala a kde je Afrika. Severna Amerika je svetova velmoc č.1 vo velmi tesnom zavese za nou je Azia ktora ju onedlho dost mozno predbehne ak uz aj nepredbehla a az potom je ta Europa ktora si starocia dozadu z nich robila “farmy”. Aj ta Juzna Amerika sa ako tak posunula aj ked je tam obrovska kriminalita ale to uz je vec ktoru si vynasli oni sami ako kartely atd. Takze ano Afrika je proste prdel sveta a bez Europy a inych kontinentov by boli v prdeli. A nebyt ich obrovskeho prirodneho bohatsva by o ne tieto vyspelejsie krajiny asi ani tak casto nezakopavali

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

a před tím se takhle všude cpali peršané, mongolové, číňané, řekové, římané, atd atd.

co mi kurva do toho, že evropané kolonizovali chvilku svět.

je mi jedno, co chtějí němci, švédi a nebo frantíci - v česku (potažmo v evropě) jen nechceme nelegální imigranty (to slovo nelegální je tam z nějakého důvodu).

dochází k postupné kolonizaci a islamizaci evropy. a bude to tak 1-2-4-8-16-32-64-128-256 atd atd.

za padesát let bude západní evropa v piči a my se budeme stěhovat do polska a nebo ruska, bo tam si je prostě nenechají vpáchnout.

a jen tak mimochodem, evropané žádný kontinent nepřevrátili naruby - zavedli tam řád a pořádek a pokrok. jestli to bylo oprávněné a nebo ne je mi u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko je jedna z nejmultikulturnějších zemí na světě.. panebože

Reagovat
roman1978

tak určitě. a to oslovení se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak určitě? v Rusku žije 21 milionů muslimů, jsou tam statisíce migrantů ze střední Asiea blízkého východu. Nevíš o tom, protože o tom neslyšíš.

Reagovat
roman1978

Vím o tom, ale Tatarstan a Čečensko mne fakt nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si Tataratan, Čečensko atda zbyde ti pořád 11 mega. Víš hovno.

Reagovat
Gazdo

Tak keby do afriky nikdy nevkrocil nikto iny ako african tak by dnes nahanali levy po stepiach s kopijami. Ano Europania tam napachali strasne zverstva pri kolonizacii to rozhodne. Ale spolu s nimi prisiel aj pokrok. A to dost markantny. Vyvrazdovania a kolonizacie a dobyvania tu boli od pociatku ludstva a az s prichodom modernej doby sa od toho upustilo konecne. Ale kolonizacie prebiehajuce cca od 13-14 storocia az dokedy kolonizacie neskoncili priniesli do vacsiny svetovych krajin aj neuveritelny technologicky pokrok na tu dobu. Nechcem obhajovat vyvrazdovanie, znasilnovanie atd co sa pri tom pachalo to ani napad urcite sa to dalo spravit aj mierovejsou cestou ale to je len reakcia na to co by bolo s afrikou keby ich europa nechala

Reagovat
valloire

jasná věc, to sluníčka nevidí

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dej těm dětem jeho peníze, ony si za to koupí jídlo a pak nezbude jídlo pro nás ostatní. To už jsem radši, když to dostane tendle, koupí si za to nějaký předražený hovadiny, co já nepotřebuju, ale zato aspoň vím, že ráno v obchodě najdu chleba za stejnou cenu, protože nějaká nesmyslně přemnožená rasa neskoupila všechnu pšenici.

Reagovat
ttopi

Cože

Reagovat
penepi

Tieto lavicové myšlienky

Reagovat
H.N.T.

Blbost

Reagovat
RadekVonCZE

Africké státy chtěly být svéprávně soběstačné a suveréní, mají to mít

Reagovat
mistr129

Reagovat
king23

Kominista! BAN!!!

Reagovat
Fodbalysta

neříkám, že jsou správně takové platy u sportovců, ale každý má možnost volby čím se živit. Pokud od 15ti sereš na školu, sport, sebe, rodinu, flákáš se, uděláš průsery a v 18ti se základkou skončíš někde ve fabrice za minimálku, tak jediný co jde, že můžeš nadávat na všechny ostatní kolik berou a neberou. Takovou pozornost jako fotbal nemá žádný jiný sport na světě, nikde se netočí takové peníze, tak to prostě je a bude. Jakmile si v sobotu večer pustí stovky milionů lidí místo finále LM přímý jak zachranují hasiči lidi z hořícího paneláku, bude to možná jinak. Do té doby doporučuju si zvyknout.

Reagovat
Luc-Luc

to bylo dobre videt, jak bylo lidem zatezko platit 30Kc u doktora, zatimco 3 kila na fotbal nebo do kina, to neni problem, az budou chtit lidi platit vic za dulezity veci misto zabavy, tak se to otoci, do te doby budou mit fotbalisti a herci vic nez doktori

Reagovat
Fodbalysta

souhlasím s tebou

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
king23

Z každé hrube mzdy se odvádí 13,5% zdravotní pojištění, což je u průměrné mzdy 35 000 nějakých 3700 měsíčně. Čili je to nasobne vic nez nejaky fotbal ci kino. Nevím co s tim má společného ten debilni nápad s 30 korunám u lékaře. Tam vůbec nešlo o to, že by to byla velká částka, ale byla drzost, že ten systém neumí vyžít s tim co už má a že nějaký mohla navrhl vybírat poplatek jehož administrativní náklady skoro převýšily jeho hodnotu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Luc-Luc

to urcite ne, pro mene chapave fotbal nebo kino byly priklady jenom, obecne nemaji lidi problem vydat za zabavu desitky tisic rocnne, ale za doktora, to je velkej problem...jinak jasny 30kc bylo malo, melo se vybirat aspon 50

Reagovat
king23

Kdo ale říkal, že za doktora je to velký problém. Vždyť jsem ti ilustroval, že jenom na zdravotním pojištění vydá za zdravotnictví průměrný člověk nějakých 45 tisíc ročně. To se mi nezdá úplně málo. A nezaznamenal jsem teda, že by proti zdravotnímu pojištění někdo nějak víc protestoval. U doktora se nemělo platit ani 30, ani 50 ani 100, protože je to prostě blbost. Buď máme zdravotní pojištění a pak se má platit z něj a nebo jsme jako v USA, kde se zdravotní platit nemusí. Toto byl akorát kockopes a dobře že už nefunguje. Daně se mají vybírat především efektivně a ne nejakym 30kc poplatkem kvůli kterému se přijalo stovky administrativních pracovníků aby to zpracovávali.

Reagovat
bobis21

Jenže to zdravotní pojištění reálně nestačí, jen se to lepí z jiných daní. Ano, nemělo by se platit u doktora, ale mělo by se pojistné zvýšit tak ať stačí (s tím že musí mít pojišťovny mnohem lepší kontrolu nad náklady než mají teď).

Reagovat
king23

No jasně, ono se to lepí z jiných daní protože hromada lidi (státní pojistenci) nemají mzdu, že které by to odváděli (děti, duchodci, ženy na rodičovské...). Ale v principu s tebou souhlasím. Ja jen nesouhlasil s názorem, že maji lide problem platit zdravotnictví, jelikož odpor k dementni 30kc u lékaře s tim nemá nic společného.

Reagovat
Luc-Luc

to protoze se to strhava z hrube mzdy, kdyby to lidi na pojistovnu nosili v hotovosti, to by bylo revu, poplatky mely hlavne za cil regulovat pocty navstev u lekaru, ktere jsou u nas snad jedny z nejvyssich v Evrope, ja v tom kockopes nevidim, akorat nastroj regulace a dodatecny prijem do podfinancovaneho zdravotnictvi, to, ze se tam krade jako prase, je vec druha

Reagovat
king23

Tak jako někteří lidi budou nadávat z principu, to je jasné. Já v tom vidím kockopes, protože buď musíme platit pojištění a pak to platme z něj a nebo nás nenutte ho platit a platme si všechno sami jako v USA. Nechci se teď pouštět do debaty, která varianta je lepší, ale nutit někoho aby se pojistil a pak když přijde na věc, tak po něm chtít aby to stejně zaplatil je prostě z principu hovadina. Nehledě na ty dvojnásobné administrativní náklady.

Reagovat
ttopi

Takzvaný Cikrtný

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Euphael

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
kilobyte

Víš kolik umřelo děti během psaní tvého komentáře? Kdyby si místo psaní blbosti jel do Afriky a tam se nechal sníst, udělal bys něco prospěšného.

Reagovat
valloire

Reagovat
RealC.F.

Asi tak ten jeho komentář , kterej beztak cpe na všech sociálních sítích denně a kádruje tam "rasisty", beztak píše už roky všude a za tu dobu pro ně kromě imaginárního ochránce na internetu neudělal ani picu

Reagovat
Unique

Reagovat
ttopi

Reagovat
Svatej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

Reagovat
krisa

Reagovat
RealC.F.

Ta stará odrhovačka o dětech v Africe

Reagovat
Jardman

Ále, zas tolik peněz nemají.

Reagovat
lvrpl

Salah je najlepšie platený v PL?

Reagovat
rave

Za minulou sezónu bral dost šílenou částku na bonusech (za góly, titul, atd.), čímž se dostal na cca dvojnásobek svého základního platu.

Reagovat
REPLIKATOR

Proto je takový sobec...

Reagovat
lvrpl

Som myslel že má okolo 200 ale bonusy asi boli zaujímavé

Reagovat
rave

Základ má 220k týdně v librách.

Reagovat
smazaný uživatel

na Kellnera nemá... viva la privatizace

Reagovat
Stannis Baratheon

Nazdraví Mirku

Reagovat
VersaceChain

DDG snad uz pujde pryc

Reagovat
Mönchengladbach

Garethek

Reagovat
Salfovic

Minimálně u Ronalda bych čekal, že většina jeho příjmu bude z reklamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma plat 28-30 podle bonusu;)

Reagovat
cink
Reagovat
Mercury

Vypada to zajimave, zkusim, dik

Reagovat
Filipow

O čem to je?

Reagovat
cink

Kouč amerického fotbalu dostane nabídku trénovat tým premiér League

Reagovat
smazaný uživatel

jdu na to hnwd po All or nothing Spurs.

Reagovat
Dr. Admess

Myslel jsem, že se u těch nejlepších fotbalistů ty jejich platy (od klubu) pohybují okolo 300K € týdně. Když vydělím Messiho 92 dolarů na 12 měsíců, pak 4 týdny, vychází mi to cca 1,9M dolarů týdně od klubu. What? Nebo mám někde chybu?

Reagovat
king23

52 týdnů, vychází to 1,77 mil. Takže to máš de facto dobře. Kde jsi přišel na 300k euro? To mají nejlepší hráči v klubech PL. Natož Messi, Ronaldo a jiní, kteří jsou úplně jinde.

Reagovat
Salfovic

Tak není to tak dávno, co 300 tisíc LIBER (ne euro) za týden bralo v PL jen pár nejlepších.

Reagovat
king23

No vsak to porad plati ne? Akorat, ze ti nejlepsi/nejplacenejsi nehrají v PL. 300k liber × 52 x 1,3 kurz je cca 20,5 mil. dolarů. Salah a De Gea mají od klubu 24, takže to tak nějak je. Akorát logicky Messi, Ronaldo, Neymar jsou ještě úplně jiná liga než top hraci v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne to ma ten hype Neymar dobre posefovany, Messimu s Ronckem nesaha ani po kotniky co se tyce vlivu na tituly, hru, apod. od zlatyho mice na mile dal nez Lewa.. Ale plat v top 3

Reagovat
king23

Tak plat se holt určoval v době prestupu, kdy se čekalo, že to bude třetí Messi/Ronaldo. To samé bohužel Bale u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Pogbiště u nás.

Reagovat
Dr. Admess

Asi stárnu, ale pamatuju, jak se MU nemohli dohodnout s Rooneym, protože chtěl 350K USD týdně, nebo kolik to bylo.

A teda nečekal jsem, že rozdíl u Messiho a CR bude až tak markantní (co se týče klubového platu).

Reagovat
Muffi

Anglicky tydenni cisla, ktery tu vsichni resi jsou dost orientacni a hraci k tomu maji velke premie. Treba v United ma De gea 375 tisic tydne a Pogba 290, Salah 200, zbytek do cisel vyse jsou bonusy, ktere s tim jak vidis dost cvici.

Naproti tomu cisla treba ze Serie A nebo Spanelska jsou vetsinou i s bonusy.

Barcelona v tomhle jede vlastni ligu, proto takovy rozdil, proto u vas zustane(jinde by musel na polovinu) a proto nadavate na vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ekonomický gauner

Reagovat
valloire

Reagovat
irik

Lewa Head & shoulders

Reagovat
h8_sfatto

v první desítce je polovina nekopů, kteří se dnes nevejdou ani do top 100

Reagovat
popltak

Bale si tam ty klauny slušně vodí

Reagovat
Heresy

Po prve s tebou souhlasim

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele