Další články

Suchého potěšilo, že mu vydrželo zdraví, ambice Boleslavi jsou vyšší

Stoper Marek Suchý označil ligovou sezonu Mladé Boleslavi za lepší průměr. Středočeši v ní obsadili sedmé místo, podle bývalého kapitána českého reprezentace však mají vyšší ambice. Z osobního hlediska byl s prvním ročníkem po loňském návratu do české ligy spokojený. Zejména s tím, že mu vydrželo zdraví.

Mladou Boleslav posílil bývalý reprezentační kapitán Suchý

Kádr prvoligové Mladé Boleslavi posílil bývalý reprezentační kapitán Marek Suchý. Třiatřicetiletý obránce se upsal středočeskému klubu do 30. června 2023 jako volný hráč poté, co mu skončilo angažmá v německém Augsburgu. Mladoboleslavští o tom informovali v tiskové zprávě.

Obránce Suchý se zapojil do přípravy Mladé Boleslavi

Obránce Marek Suchý se zapojil do letní přípravy Mladé Boleslavi. Středočeský klub o tom informoval na twitteru bez dalších podrobností. Třiatřicetiletému bývalému reprezentačnímu kapitánovi po minulé sezoně vypršela smlouva v bundesligovém Augsburgu.

Češi v zahraničí: Krmenčík zařídil pohár, Darida skóroval, Vaclík se loučil

Záložník Vladimír Darida se střelecky prosadil v dresu Herthy Berlín na půdě Hoffenheimu. Gól zaznamenal i v kyperské lize i Josef Kvída z Pafosu či na Slovensku Ondřej Chvěja. Nejcennější branku ovšem vstřelil za PAOK Soluň Michael Krmenčík. V 90. minutě rozhodl o vítězství nad Olympiakosem a zisku řeckého poháru...

Češi v zahraničí: Krajánkům to pálí! Pekhart vede tabulku, Schick s Barákem rozhodli

Českým fotbalistům se o víkendu střelecky dařilo. Matěj Vydra vstřelil gól za Burnley v Southamptonu. Patrik Schick pomohl k vítězství Leverkusenu nad Schalke. Trefil se i v itlaské lize za Hellas Verona Antonín Barák či Tomáš Wágner na Kypru. Stálicí už je Tomáš Pekhart, jenž za Legii Varšava skóroval dokonce dvakrát.

Češi v zahraničí: Barákova paráda a další střelecké kousky

Povedený prodloužený víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničí. Patrik Schick se trefil v bundeslize, Antonín Barák zase v italské Serii A. V polské Ekstraklase se zadařilo stálici Tomáši Pekhartovi i novici Jakubu Horovi. Tomáš Wágner rozšířil gólovou sbírku na Kypru. V Maďarsku rozhodl o výhře svého týmu Jakub Plšek.

Češi v zahraničí: Gebre Selassie rozhodl, Krmenčík se znovu trefil za PAOK

Theo Gebre Selassie se trefil za Werder Brémy a rozseknul důležité utkání s Augsburgem. V Turecku přidal další branku z pokutového kopu Milan Škoda. A Michael Krmenčík pokračuje ve vydařeném startu v řecké Soluni. Ve čtvrtém utkání dal druhý gól.

Češi v zahraničí: Góly v bundeslize i Premier League. Dál pálí také Pekhart

Tomáš Souček se střelecky prosadil proti slavnému Manchesteru United, jeho mužstvu to ale nakonec k bodům nepomohlo. Lépe na tom byl Patrik Schick, který zkompletoval vítězství Leverkusenu. Pozici elitního snajpra si v polské lize upevňuje Tomáš Pekhart. Další důležitou brankou přispěl k vítězství Legie Varšava nad Lechií Gdaňsk. A gól zaznamenal i Michael Lüftner na Kypru.

Češi v zahraničí: Souček rozhodl o výhře West Hamu, Barák se trefil proti AC Milán

Tomáš Souček vstřelil vítěznou branku za West Ham proti Fulhamu, v italské lize se znovu prosadil Antonín Barák na půdě AC Milán. V dobrých výkonech pokračuje v Nizozemsku Václav Černý, jenž znovu asistoval u vítězství Twente. Trefili se i záložník Jaroslav Navrátil v maďarské lize a Tomáš Chorý v belgické.

Češi v zahraničí: Součkovi ukradli gól, Petráškovi a Černému zůstaly

Tomáš Souček se podílel na vítězství West Hamu United, ale branku mu nakonec sebrali. Pavel Kadeřábek si zase v bundeslize užil triumf Hoffenheimu nad Bayernem. Gól dával v polské lize obránce Tomáš Petrášek a s Rakówem atakuje čelo tabulky. Branky začíná sbírat Václav Černý v nizozemském Twente. Michael Krmenčík se v Belgii musel spokojit s asistencí...

Češi v zahraničí: Škoda načal druhou stovku. Gebre a Kadeřábek asistovali

Asistence v německé lize si připsali Pavel Kadeřábek i Theo Gebre Selassie. Zejména v případě jeho Werderu Brémy šlo o víkendu o důležité vítězství v boji o záchranu. Další gól v Turecku si připsal Milan Škoda v Turecku a skóroval i Petr Schwarz v Polsku za Raków.

Češi v zahraničí: Škoda v klubu kanonýrů, Vaněček se trefil dvakrát

Milan Škoda vstoupil gólem z penalty za Rizespor do Klubu ligových kanonýrů. Šlo o jeho 100. branku v kariéře. V turecké lize se střelecky prosadil také obránce Filip Novák za Tranbzonspor. David Vaněček se dvakrát trefil v maďarské lize za Puskás Akademii. Na Slovensku se blýskl za Pohronie obránce Petr Pavlík.

Češi v zahraničí: Pekhart rozhodl o vítězství Legie, Schick pomohl k obratu

Útočník Tomáš Pekhart rozhodl jedinou brankou prestižní zápas polské Ekstraklasy, ve kterém jeho Legia Varšava přetlačila Lech Poznaň. Patrik Schick vyrovnal za Lipsko v zápase proti Kölnu na 1:1 a pomohl mu k obratu v zápase. Důležitou výhru oslavili v bundeslize Jiří Pavlenka a Theo Gebre Selassie z Brém, které vyhrály na půdě Schalke. Češi už se zapojili do lig také v Maďarsku a Litvě.

Suchý: Jsem rád, že se Němci ukázali v takhle vynikajícím světle

Marek Suchý z Augsburgu při restartu bundesligové sezony poprvé od září nastoupil k soutěžnímu zápasu. Český reprezentační zadák byl nadšený, že se soutěž po více než dvouměsíční koronavirové pauze opět rozběhla. Němci se podle něj předvedli ve vynikajícím světle a ukázali dalším zemím, že se dá hrát i za přísných hygienických opatření. Nejzvláštnější mu přišly chvíle těsně před výkopem, kdy scházel tradiční společný nástup. K úplné spokojenosti mu chyběl jen lepší výsledek, Augsburg podlehl Wolfsburgu 1:2.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele