Obránce Suchý se upsal Mladé Boleslavi i na příští sezonu

05.07.2023, 12:00
Aktuality

Bývalý kapitán reprezentace Marek Suchý bude dál nastupovat za Mladou Boleslav. Pětatřicetiletý obránce prodloužil s klubem smlouvu o další rok do konce června 2024. Středočeský celek to oznámil na svém webu.

Suchý hraje v Mladé Boleslavi od roku 2021, kdy skončil v Augsburgu a do české ligy se vrátil po téměř 12 letech. Někdejší slávista působil také ve Spartaku Moskva a v Basileji, s kterou získal čtyři švýcarské tituly.

V domácí nejvyšší soutěži dosud odehrál 173 zápasů a dal jeden gól. Skóroval v říjnu 2007 v dresu Slavie proti Plzni. Za Mladou Boleslav se v 64 utkáních střelecky neprosadil.

Za reprezentaci si Suchý v letech 2010 až 2019 připsal 44 startů a vstřelil jednu branku.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele