Suchého potěšilo, že mu vydrželo zdraví, ambice Boleslavi jsou vyšší

13.05.2022, 20:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Ewerton po sezoně do Slávky nebo někam do arabských sraček? Ten tam hádám nevydrží.

Reagovat
db18

...jeden z duvodu, proc Boleslav v te sestce neskoncila.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslavi hodně věřím příští sezónu. Mají dobrého trenéra, který je progresivní a má dobrý odhad na hráče. Navíc dokáže pracovat s mladými. Nechápu proč ho Liberec pustil. Tam nemohl za špatný start sezóny on, ale majitel. Kozel to tam opravdu nevylepšil.

Reagovat
oli9

Mně zase přijde že je to slepenec vyhorelich hráčů kteří sice ještě na ligu maji5 protože byli nadprůměrni ale posun žádný není pro tým. Jsou tam dvě mladé zajímavé jména které asi zmizí.

Umístění kolem 7. až 10. místa tomu klubu přesně odpovídá

Reagovat
smetos

ten střed může být příští rok ještě vic vyrovnaný. Boleslav se letos pohybovala od pásma skupiny o baráž, po 5. místo. Pár lepších nebo hoších zápasů a ten tým mohl skončit v tabulce úpně jinde. Je tam třeba vyvětrat kabinu (Skalák), Odešli Fila a Jurásek, Ewerton, Douděra budou horký zboží.

Reagovat
ratusek

Boleslavi se věří před každou sezonou a je z toho akorát vždy hovno

Reagovat
Jinders

MB je asi největší

Reagovat
Jinders

Schizofrenic club ligy.Jakou mají vizi, filozofii?Stavět na hráčích 32+ nebo naopak na mladých kometách? Já vůbec netuším. Vždy cosi jako ambice na poháry, ale povětšinou levitace kolem lepšího středu tabulky.Navíc v posledních sezónách tragický odliv diváků..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta soupiska co měli vypadá sice dobre na papíře ale spousta hráčů za zenitem. Žádná koncepce a co je úplně nejvíc smutný jsou ty návštěvy....na Hradec chodí snad úplně stejně jak na Bolku...

Reagovat
dejvikker

Mně zas úplně nepřijde, že by měli spousta hráčů za zenitem - šest hráčů 30+, zbytek všichni 27 a míň

Reagovat
John Obi Mikel

Letos dost často hráli dobrý fotbal, ale nedokázali z něj dávat góly.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele