Další články

Garnacho nechal vzpomenout na Rooneyho: 13. kolo Premier League v kostce

Šlágr mezi Manchesterem City a Liverpoolem sice příznivce nejen na Etihad Stadium bavil, ale po víkendu se ve všech pádech skloňovalo jméno Alejandra Garnacha. Devatenáctiletý talent Manchesteru United totiž ohromil svět exkluzivním gólem "nůžkami", kterým nechal vzpomenout na legendární trefu Waynea Rooneyho. A aby toho nebylo málo, rozsáhlou diskusi napříč fotbalovým spektrem vzbudila i jeho oslava ve stylu Cristiana Ronalda.

Thor a KDB vystřelili Manchester City do pole position: 33. kolo Premier League v kostce

Nejočekávanější zápas letošní sezony se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch Manchesteru City. Obhájci titulu deklasovali před vlastními příznivci Arsenal 4:1, mají už jen dvoubodové manko, a navíc dvě utkání k dobru. Do hlavních rolí středečního šlágru se obsadili Kevin De Bruyne s Erlingem "Thorem" Haalandem. Jejich spolupráci tleskal beznadějně vyprodaný Etihad Stadium vestoje a nutno podotknout, že zcela po zásluze.

Manchester i bez Haalanda okouzlil a Potter dokouzlil: 29. kolo Premier League v kostce

Povstání Liverpoolu se v Manchesteru nekonalo. Citizens ho s lehkostí přejeli 4:1 a nutno podotknout, že nešťastného Alissona mohli překonat i vícekrát. Úsměv naopak po závěrečném hvizdu nescházel jinému jihoamerickému brankáři. Emiliano Martínez vynuloval Chelsea, čímž definitivně "zlomil vaz" domácímu trenérovi Grahamu Potterovi. A aby toho nebylo málo, o víkendu přišel o práci také Brendan Rodgers, konkrétně v Leicesteru.

"Nothing personal" a Emeryho comeback: 15. kolo Premier League v kostce

Prohlášení Pierra-Emericka Aubameyanga zdravě nabudilo Arsenal, který v neděli potřetí v řadě oslavoval na Stamford Bridge. Výsledek 1:0 sice naznačuje vyrovnané utkání, ale ve skutečnosti se jednalo o jednoznačnou záležitost. Gunners uhájili první místo a alibismus už musí jít stranou - po letech strádání jsou aspirantem na titul. Dařilo se také Aston Ville, která pod taktovkou Unaie Emeryho uzemnila Manchester United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele