Niang nečekal, že si v první sezoně tolik zahraje

M'Baye Niang neskrývá své nadšení z premiérové sezony v AC Milán. Stále teprve osmnáctiletý útočník se pravidelně objevuje na hřišti a v dresu rossoneri už také otevřel střelecký účet. Podle Nianga první sezona v AC předčila veškerá jeho očekávání.

Francouzi trestali mladíky, nejhůře dopadl M'Vila

Hned pětice mladých francouzských reprezentantů si bude ještě hodně dlouho vyčítat nedávné porušení disciplíny. Ben Yedder, Antoine Griezmann, Chris Mavinga a M'baye Niang musí na dres národního týmu zapomenout do konce příštího roku, Yann M'Vila si pak za Francii nezahraje ještě o šest měsíců déle. Takové tresty dnes vynesl tamní svaz...

Vybral jsem si správně, říká milánská posila Niang

M’Baye Niang v závěru letního přestupového termínu zamířil z Caen do AC Milán, které upřednostnil před anglickým Evertonem. Mladý francouzský útočník nyní nabírá fyzičku a nepochybuje, že přestupem do lombardského celku udělal správný krok v kariéře...

AC Milán získal mladíka Nianga. Přijde i Bojan?

Vedení AC Milán pracuje na posílení útoku. Dnes odpoledne rossoneri dotáhli přestup mladé naděje M'Bayeho Nianga z Caen a políčeno mají ještě na jednoho talentovaného hráče, Milán jedná o příchodu Bojana Krkiče z AS Řím.

AC Milán už o Kaká neusiluje, vše je příliš riskantní

Brazilský záložník Kaká se z Realu Madrid do AC Milán nevrátí. Rossoneri měli o někdejšího nejlepšího hráče světa velký zájem a v posledních dnech jednali o jeho příchodu nejlépe formou hostování, z celého transferu ovšem v tuto chvíli sešlo...

Niang přemýšlí o budoucnosti. Zamíří do Milána?

Největšími zájemci o M'Bayeho Nianga, velký útočný talent z Caen, byly dlouho anglické kluby Arsenal a Manchester City. Podle nejnovějších zpráv má Niang namířeno do AC Milán. 17letý útočník přiznává, že se mu myšlenka přestupu k rossoneri zamlouvá.

Světové talenty: M'Baye Niang

M'Baye Niang v pouhých šestnácti letech udivuje všechny fanoušky francouzského fotbalu výbornými výkony, a proto mu mnozí, jak už to tak bývá zvykem, prorokují nesmírně nadějnou budoucnost. Dokáže jí tento mladý kanonýr naplnit?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele